30 dnů na vrácení MPLA315842

Fényvédő arckrémek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Női
(114)
Férfi
(90)
Gyerek
(16)
Űrtartalom
25 ml
1000 ml
-
Hatás
Fényvédős
(87)
Hidratáló
(36)
Bőrnyugtató
(22)
Arctónus javító
(19)
Védelem a külső hatásokkal szemben
(18)
Korosztály
15+
(12)
20+
(2)
35+
(3)
Bármely korosztály számára
(24)
3+
(6)
18+
(7)
6 hónapos +
(3)
Használat szerint
Nappali
(113)
Éjszakai
(1)
Nappalra és éjszakára
(10)
Összetétel jellemző
Illatmentes
(26)
Vitaminos
(9)
Hialuronsavas
(7)
Parabénmentes
(6)
Szilikonmentes
(6)
Specifikáció
Dekor kozmetikum
(1)
Dermokozmetikum
(78)
Luxus kozmetikum
(4)
Professzionális kozmetikum
(11)
Vegán kozmetikum
(1)
Védőfaktor
0 SPF
(3)
2 SPF
(1)
6 SPF
(1)
8 SPF
(1)
10 SPF
(1)
Szűrés

A fényvédő arckrémek használata elengedhetetlen, hogy megvédd bőrödet a káros UV-sugaraktól, amelyek hozzájárulnak a korai öregedéshez, megégethetik a bőrt, vagy akár súlyos betegségeket is okozhatnak. Az SPF fényvédős arckrémek nemcsak védik a bőrt, hanem igényeinek megfelelően ápolják is, hiszen a piacon számos, különböző paraméterekkel rendelkező termék közül lehet választani. Nem tudod, melyiket vásárold meg? Olvass tovább, tanácsot adunk.

Tovább

Milyen a fényvédő arckrém?

A fényvédő arckrém olyan speciális termék, amely megvédi a bőrt a napsugárzás részét képező ultraibolya (UV) sugárzás káros hatásaitól. Az SPF a Sun Protection Factor, azaz a napvédő faktor rövidítése, és meghatározza, hogy a fényvédő arckrém mennyire védi a bőrt a leégést okozó UVB-sugarak hatásaitól. Ezért a napi bőrápolási rutin részének kell lennie, mivel a nap még akkor is veszélyes lehet, ha felhős az idő. Egyes fényvédős arckrémek az UVA sugarak ellen is védelmet nyújtanak, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, és hozzájárulnak annak idő előtti öregedéséhez.

  • Az SPF 50 fényvédős arckrémek magas védelmet nyújtanak az UVB sugarak ellen, a sugarak 98 %át blokkolják. Alkalmasak a nagyon világos bőrűek számára, akik könnyen leégnek, vagy ha hosszú ideig tartózkodnak a szabadban, intenzív napsütésben. Használhatod ezt a típust extrém körülmények között is, például hegymászás vagy vízi sportok során.
  • Az SPF 30 fényvédő arckrém szintén magas védelmet nyújt, az UVB-sugárzás 97%-át képes blokkolni. Alkalmas mindennapi használatra a legtöbb ember számára, akik napközben a szabadban tartózkodnak. Az SPF 30 fényvédős arckrém kiváló választás mindennapi viseletre és néhány szabadtéri tevékenységhez is.
  • Az SPF 20 fényvédős arckrémek megakadályozhatják az UVB-sugarak akár 95 %ának behatolását a bőrbe. Mindenkinek ajánlott, aki kevesebb időt tölt a szabadban a napon, vagy olyan időszakokban, amikor a nap még nem olyan intenzív. Az SPF 20-as fényvédős arckrémek minden nap használhatók abban az esetben, ha nem világos vagy leégésre hajlamos a bőröd.
  • Az SPF 15 vagy kisebb fényvédő arckrém alapvető védelmet nyújt bőrnek, és az UVB-sugarak 93%-át blokkolja. Gyakran megtalálható nappali krémekben vagy sminkekben, mivel a mindennapi viselethez megfelelő védelmet nyújt. Mindenki használhatja, aki a nap nagy részét zárt térben tölti, vagy csak rövid ideig tartózkodik a szabadban.

 Nivea SPF 50 fényvédős arckrémek
SPF 50

Vichy SPF 30 fényvédő arckrém
SPF 30

Dermacol SPF 20 fényvédő arckrémek
SPF 20

Piz Buin SPF 15 fényvédő arckrémek
SPF 15

Egyéb fényvédős arckrémek

Az SPF fényvédős arckrémek más módon is kategorizálhatók. Az SPF az az idő, amit a napon tölthetsz anélkül, hogy megégetnéd a bőrödet, és ezt a bőrtípusod határozza meg. Az SPF ezt az időt meghosszabbítja a megadott számmal - SPF 15, tehát tizenötszöröse. Ez azonban mindig függ a bőrtípusodtól, a nap intenzitásától és az általad felvitt fényvédő arckrém mennyiségétől. Ne felejtsd el rendszeresen felfrissíteni, hogy fenntartsd a védelmet.

i

Fényvédős arckrémek – miért érdemes télen is használni?

Miért használj fényvédő arckrém típust télen vagy felhős időben? Még ha felhős is az idő, akkor sem szabad megfeledkezned a fényvédős arckrémek használatáról. Az UVA és az UVB sugarak akár 80 %-a is áthatolhat a felhőkön, ezért felhős napokon vagy télen is szükség van a krémre. Ezenkívül az UV-sugarak nagyobb magasságban felerősödnek, ezért ilyen helyeken még fontosabb a használata.

Mi történik, ha nem használsz fényvédő arckrém típust?

Ha nem használsz fényvédő arckrém típust, az első pillantásra talán nem is tűnik fel. De ha nem véded a bőrödet a napsugaraktól és azok negatív hatásaitól, akkor számíthatsz arra, hogy leégsz, és a bőröd gyorsabban fog öregedni, méghozzá eléggé észrevehetően. Nézz csak meg képeket hivatásos sofőrökről, akik éveket töltenek autóban, és arcuknak csak az egyik felét éri a nap. A napfény jelentősen öregíti azon a részen a bőrt.

Egyetlen fényvédő arckrém sem véd meg 100 %-ban a napsugaraktól, ezért más módon is érdemes ellene védekezni.

Fényvédős arckrémek – hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A legjobb fényvédő arckrém nemcsak védőgátat képez a napsugarak ellen, hanem a napi bőrápolási rutin nélkülözhetetlen részévé válik, amely mindent megadhat, amire szükséged van. A megfelelő fényvédő arckrém kiválasztásakor ne csak a védelem mértékét vedd figyelembe, hanem a bőrtípust, a tartalmat, a hatóanyagokat és az összetételt. Száraz bőrre például olyan típus alkalmas, amely hidratáló összetevőket tartalmaz glicerin és hialuronsav formájában.

Mikor használj fényvédős arckrém típust? Ezt a krémet rendszeresen és megfelelő mennyiségben kell alkalmazni. Napozáskor kétóránként vidd fel. Úszás vagy sportolás közben még gyakrabban kell alkalmazni.

Fényvédős arckrémek – válassz a bőrtípusodnak megfelelően

Amikor fényvédő arckrém típust választasz, nem feltétlenül kell csak krémhez ragaszkodnod. Vannak, akik például a könnyebb folyadékot részesítik előnyben, de kaphatók például arcpermetek is, amelyeket mechanizmusuknak köszönhetően nagyon kényelmes alkalmazni. A gélek gyakran alkalmasak a pattanásos bőrre, mivel mattítanak és nem tömítik el a pórusokat. Választhatsz balzsamokat vagy CC-krémeket is, amelyek nemcsak védik a bőrt a naptól, hanem fedést is biztosítanak.

 Ducray fényvédő arckrém folyadék
Fényvédő arckrém - folyadék

Bioderma fényvédő arckrém olaj
Fényvédős ackrémek - olaj

Avene fényvédő arckrém spray
Fényvédő arckrém - spray

Fényvédős arckrémek – válassz a bőrtípusod alapján

A legfontosabb, hogy a bőrtípusodnak megfelelően válassz a fényvédős arckrémek közül, mivel mindenkinek sajátos igényei vannak. Ennek megfelelően a krémet megfelelő, a bőr számára előnyös összetevőkkel egészítik ki. Így választhatsz atópiás és ekcémás bőrre való krémet, valamint érzékeny bőrre való krémet is, parfümök és agresszív összetevők nélkül. A zsíros bőrre olyan típus való, amely csökkenti a faggyútermelést és nem tömíti el a pórusokat. Természetesen léteznek normál, száraz vagy érett bőrre való fajták is.

Létezik minden bőrtípusra alkalmazható fényvédő arckrém is, széles körű igényeket kielégítő formulával.

A fényvédős arckrémek jót tesznek a bőrnek

A fényvédős arckrém nemcsak a nap káros hatásaitól véd meg, hanem további ápolást is nyújt a bőrnek. Természetesen ez összefügg azzal, hogy milyen bőrtípusra való krémet veszel. A hidratáló fényvédős arckrémek rugalmasan tartják bőrt, a színezett krémek kiegyenlítik a bőrtónust. A nyugtató típusokban gyakran találsz aloe verát, a pattanásos bőrre való fajtákban pedig szalicilsavat. Tehát mindig a bőröd igényeinek megfelelő fényvédő arckrém típust válaszd.

i

Speciális fényvédős arckrémek érdekelnek?

Ha különleges összetevőket tartalmazó fényvédő arckrém típusokat keresel, mindenképpen az igényeid szerint válassz. Léteznek olyan termékek, amelyek nem tartalmaznak színezéket, parabéneket és parfümöket vagy szilikonokat. Ezek ugyanis például az érzékeny bőr számára problémát okozhatnak. Találhatsz olyan krémeket, amelyek ceramidokat tartalmaznak, hogy támogassák a bőr védőgátját, olyan krémeket, amelyek vitaminokban gazdagok, vagy amelyek antioxidáns tulajdonságokkal vagy savakkal rendelkeznek. Ezek az ápoló fényvédős arckrémek védik a bőrt, miközben egészségessé és széppé varázsolják.

Természetes vagy vegyi anyagokat tartalmazó fényvédős arckrémek?

Kétféle fényvédő arckrém létezik - természetes és kémiai összetevőkkel rendelkező. A természetesek ásványi szűrőket tartalmaznak cink-oxid vagy titán-dioxid formájában, amelyek fizikailag blokkolják az UV-sugarakat, így mind a bőr, mind a környezet számára barátságosak. A kémiai anyagokat tartalmazó fényvédős arckrémek szerves UV-szűrőket tartalmaznak, amelyek elnyelik a sugarakat és hővé alakítják őket, így védelmet nyújtanak a sugarak ellen. Ezek azonban allergiát vagy bőrirritációt okozhatnak az érzékeny egyéneknél.

A fényvédő arckrém nők, férfiak és gyermekek számára egyaránt elérhető

Ha fényvédő arckrém termékre van szükséged, választhatsz kifejezetten nők, férfiak vagy gyermekek számára kifejlesztett típust is. Ezek kifejezetten erre a célra kifejlesztett formulával rendelkeznek. Azonban mindegyiknek vízállónak kell lennie, hogy hatékonyan védjen még úszás vagy sportolás közben is. Még így is rendszeresen meg kell ismételni az alkalmazásukat, hogy megőrizzék a hatásukat. Válasszon az egyéni igényeidnek és bőrtípusodnak megfelelően, hogy a fényvédős arckrém ne csak a nap ellen védjen, hanem ápolja is a bőröd.

  • A fényvédős arckrémek nőknek gyakran a smink részei, így egységesítik a bőrtónust és fedést biztosítanak. Általában olyan öregedésgátló összetevőket is tartalmaznak, mint a retinol vagy a peptidek, valamint olyan összetevőket, amelyek javítják a bőr megjelenését és védik azt a szabad gyökök ellen.
  • A férfi fényvédő arckrém könnyedebb és kevésbé zsíros formula, így megfelel a gyakran zsírosabb és érdesebb férfi bőrnek. A borotválkozás utáni irritáció enyhítésére nyugtató összetevőket is tartalmaz, többek között aloe verát és allantoint.
  • A fényvédő arckrém gyerekeknek úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legkíméletesebb legyen a gyermekek bőréhez, potenciálisan irritáló összetevők, például parfümök, parabének és alkohol nélkül. Olyan fényszűrőket találsz bennük, amelyek az érzékeny bőr védelmére és gondozására vannak szabva.

Avene fényvédő arckrém
Fényvédő arckrém felnőtteknek

La Roche-Posay fényvédős arckrémek
Arctónus javító fényvédő arckrém nőknek

La Roche-Posay gyermek fényvédő arckrém
Gyermek fényvédő arckrém

i

Viselj fényvédős arckrém típust a smink alatt

Ha van kedvenc sminked, használj fényvédő arckrém típust a sminked alá. Ez is megvéd a káros sugaraktól. Fontos, hogy olyan könnyű krémet válassz, amely jól felszívódik, és nem hagy zsíros réteget az arcodon, hogy a sminked egész nap fennmaradjon. Az UV-védelem mellett a fényvédős arckrémek alapozóként is működhetnek, hogy javítsák a smink tapadását és növeljék annak tartósságát.

A fényvédő arckrém mennyisége is fontos

A fényvédős arckrémek mérete vagy térfogata 10 ml-től a gazdaságos 1 000 ml-ig terjedhet, így az aktuális igényeidnek megfelelően választhatod ki a méretet. A kisebb kiszerelés jó a termék kipróbálására vagy esetleg utazáshoz, míg a nagyobb kiszereléseket a nagyobb családok vagy a krémet gyakran használók fogják értékelni. A nagy kiszerelések gazdaságosabbak is, többet kínálnak kedvezőbb áron, és gyakran tartalmaznak pumpát is a könnyebb felvitel érdekében.

Olvasd el vásárlóink véleményét, és válaszd ki a megfelelő fényvédő arckrém típust.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KORFF Sun Secret SPF 50+ Air Stick 25 ml Szállításra kész 3 db
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, nem komedogén kozmetikum, 25 ml-es
8 890 Ft

2.
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny és normál, hatás: bőrnyugtató, regeneráló és fényvédős, 40 ml
7 690 Ft

3.
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító, ránctalanító és fényvédős, 40 ml
+Ajándék Arclemosó VICHY melynek értéke 8 690 Ft
10 990 Ft

Még több
184 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Shaka Invisible Fluid SPF 30 50 ml
Napozókrém - 30 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo, nem komedogén és vízálló kozmetikum, 50 ml-es - 107 800 Ft/1 l
Szuper ár
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA175
Arany középút Kiváló ár/érték arány
NIVEA Cellular Luminous Antispot Day Fluid SPF50 40 ml - Arckrém
Típusok
4,5 15×
NIVEA Cellular Luminous Antispot Day Fluid SPF50 40 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: világosító, pigmentfolt csökkentő és fényvédős, 40 ml - 177 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
7 110 Ft 8 890 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL853
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
LADIVAL SPF50+ Naptej allergiás bőrre 200 ml
Naptej - 50 védőfaktoros, kisbabák részére, érzékeny bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, dermo és parfümmentes kozmetikum, 200 ml-es - 44 950 Ft/1 l
8 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: STALAD731
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
BIODERMA Photoderm Aquafluid SPF 50+ színtelen krém 40 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, arcra, 40 ml-es - 263 000 Ft/1 l
10 520 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA428
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Brillance Gel Cream 50 ml - Napozókrém
Típusok
3,8
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Brillance Gel Cream 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, érzékeny, zsíros és kevert bőrtípusra ajánlott, arcra, 50 ml-es - 207 800 Ft/1 l
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA183
5,0
VICHY Capital Soleil UV-AGE Nappali ápolás öregedés ellen SPF 50+ 40 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érett és minden bőrtípusra, hatás: hidratáló, ránctalanító, pigmentfolt csökkentő, fényvédős és védelem a külső hatásokkal szemben, 40 ml - 347 250 Ft/1 l
+Ajándék Arclemosó VICHY melynek értéke 8 690 Ft
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3716
4,9 13×
GARNIER Ambre Solaire Sensitive Advanced Face UV Face Fluid SPF50+ 40 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, érzékeny bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 40 ml-es - 77 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
3 110 Ft 3 890 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA104
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct 50 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: fényvédős, 50 ml - 243 800 Ft/1 l
12 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3718
5,0
BIODERMA Pigmentbio Nappali krém SPF 50+ 40 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny, normál és érett, hatás: hidratáló, világosító, pigmentfolt csökkentő, fényvédős és védelem a külső hatásokkal szemben, 40 ml - 282 250 Ft/1 l
11 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK911
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Shine Tinted Dry Touch Gel Cream 50 ml - Arckrém
Típusok
3,8
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF50+ Anti-Shine Tinted Dry Touch Gel Cream 50 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny, normál és minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító és fényvédős, 50 ml - 207 800 Ft/1 l
10 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA170
NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF30 Day Cream 50 ml - Arckrém
Típusok
4,4 10×
NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF30 Day Cream 50 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: normál, hatás: ránctalanító és fényvédős, 50 ml - 92 640 Ft/1 l
Leárazás -20 %
4 630 Ft 5 790 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLK305
5,0
AVENE Hydrance Light hidratáló emulzió SPF 30 normál és kombinált, dehidratált, érzékeny bőrre
Hidratáló arckrém – emulzió, kiszáradt bőrre - 163 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
6 550 Ft 8 190 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK788
5,0
VICHY Idéal Soleil Super Milk for Children SPF50 300 ml
Naptej - 50 védőfaktoros, kisbabák részére, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, parabénmentes, dermo, vízálló és parfümmentes kozmetikum, 300 ml-es - 49 966,67 Ft/1 l
+Ajándék Arclemosó VICHY melynek értéke 8 690 Ft
14 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0199
5,0
AVENE Hydrance BB - Könnyű tonizáló hidratáló emulzió SPF30 40 ml
Hidratáló arckrém - hidratálja a bőrt, egyesíti annak tónusait és elfedi az apró hibákat, gyöngy és ásványi pigmentek, amelyek ragyogóvá varázsolják az arcbőrt, SPF 30, nem zsíros, normál és kombinált bőrre, 40 ml - 193 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
7 750 Ft 9 690 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2953
5,0
VICHY Idéal Soleil Anti-Age Face Cream SPF50+ 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 279 800 Ft/1 l
+Ajándék Arclemosó VICHY melynek értéke 8 690 Ft
13 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OPA077
5,0
AVENE Hydrance tápláló hidratáló krém SPF 30 száraz és rendkívül száraz, dehidratált, érzékeny bőrre
Arckrém - női és férfi, nappalra és éjszakára, bőrtípus: érzékeny és száraz, hatás: hidratáló, bőrnyugtató, világosító, fényvédős, tisztító és bőrpuhító, 40 ml - 187 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
7 510 Ft 9 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PIEAVEK795
5,0
LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo (+) SPF 30 Anti-Imperfections 40 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny, zsíros, problémás és kevert, hatás: pigmentfolt csökkentő, fényvédős és pattanásokra, 40 ml - 254 750 Ft/1 l
10 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL453
5,0
BIODERMA Hydrabio Perfecteur SPF30 40 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: érzékeny és száraz, hatás: hidratáló, tápláló, bőrnyugtató, világosító és fényvédős, 40 ml - 242 250 Ft/1 l
9 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL2555
LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5+ SPF 50 balzsam 40 ml
Arckrém - női és férfi, nappali, bőrtípus: érzékeny és normál, hatás: bőrnyugtató, regeneráló és fényvédős, 40 ml - 192 250 Ft/1 l
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSTE3140
VICHY UV-AGE Daily fényvédő vizes fluid SPF50+ 40 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító, ránctalanító és fényvédős, 40 ml - 274 750 Ft/1 l
+Ajándék Arclemosó VICHY melynek értéke 8 690 Ft
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3568
NIVEA SUN Kids Protect & Moisture Spray SPF 50+ 200 ml - Napozó spray Típusok
4,7
NIVEA SUN Kids Protect & Moisture Spray SPF 50+ 200 ml
Napozó spray - 50 védőfaktoros, gyerekek részére, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra és testre, vízálló kozmetikum, 200 ml-es - 28 450 Ft/1 l
5 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSOP0213
3,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios Age Correct SPF50 50 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 249 800 Ft/1 l
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3717
5,0
LA ROCHE-POSAY Anthelios SPF50+ Tinted Fluid 50 ml
Arckrém - női, nappali, bőrtípus: minden bőrtípusra, hatás: arctónus javító és fényvédős, 50 ml - 177 800 Ft/1 l
8 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL3571
GARNIER Ambre Solaire Super UV niacinamiddal SPF 50+ 40 ml - Napozókrém
Típusok
5,0
GARNIER Ambre Solaire Super UV niacinamiddal SPF 50+ 40 ml
Napozókrém - 50 védőfaktoros, bármely bőrtípusra ajánlott, arcra, nem komedogén és parfümmentes kozmetikum, 40 ml-es - 95 800 Ft/1 l
Leárazás -20 %
3 830 Ft 4 790 Ft
1 db
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KSPL4947

Fényvédő arckrémek

Fényvédő arckrémek

A Fényvédő arckrémek kategóriában összesen 184 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fényvédő arckrémek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fényvédő arckrémek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fényvédő arckrémek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ