Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml

Termékkatalógus
HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml
Ajándék szett - tartalma: Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál 7 ml + Powercell szemkörnyékápoló 3 ml + All Mascaras sminklemosó készítmény 50 ml
Kód:  KSDE397 Termékszám:  3614272110144

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml Megszűnt

HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál ajándék szett olyan nők számára készült, akik gyönyörű és átható pillákat szeretnének varázsolni maguknak. A készlet tartalmazza a Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirált, a Powercell szemápolót és az All Mascaras sminklemosót. A HELENA RUBINSTEIN termékeket kifejezetten az érzékeny szemkörnyék igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Használatával bőröd egészséges és fiatalos lesz, és védett a szabad gyököktől és más káros környezeti hatásoktól. 

A HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál ajándék szett legfontosabb jellemzői

  • HELENA RUBINSTEIN ajándék szett a gyönyörű és átható szemekért
  • Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál a nagy szempillákért
  • A színe olyan, mint a legfeketébb tinta
  • Prokeratinnal és Ceramide R-rel újonnan formulázva
  • Powercell szemápoló az érzékeny szemkörnyékre
  • Csökkenti a szem ráncait és védi a bőrt a szabad gyökök ellen
  • Az All Mascaras sminklemosó még a vízálló sminket is lemossa
  • Nem hagy zsíros réteget a bőrön

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál prokeratinnal és Ceramide R-rel

A Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál hihetetlen volument kölcsönöz a szempilláknak. A kefe 360 sörtét tartalmaz, amelyek egy mozdulattal fogják be az összes szempillát. Az újonnan hozzáadott összetevők közé tartozik a Prokeratin, amely a felszínen fejti ki hatását a sérült és meggyengült szempillák javítására, valamint a Ceramide R, amely mélyen a szempillákba hatol. Ezáltal a szempillák dúsabbá és vastagabbá válnak. A Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál a legmélyebb fekete színnel készül. A kefe spirál alakú, és 360°-ban fedi a szempillákat. A szempillaspirál minden egyes csavarásával új sörték jelennek meg, amelyek több szempillát rögzítenek a tökéletes hosszabbítás érdekében. 

Powercell szemápolással a környezeti hatások ellen

Bőrünkre folyamatosan hatással van a stressz, a fáradtság, a táplálkozási egyensúlyhiány, ami csökkenti a bőr fiatalságát, amely így gyorsabban öregszik és veszít fényéből. Ezért van a Powercell szemápoló, amelyet kifejezetten az érzékeny szemkörnyékre fejlesztettek ki. A krém láthatóan csökkenti a mély ráncokat, és védi a bőrt a szabad gyököktől. Az All Mascaras Makeup Remover egy jól ismert szempillafesték és szemsmink eltávolító. Könnyen kezeli a vízálló sminket is. Így a szemed tökéletesen megtisztul. Puha, selymes és rendkívül friss textúrája van, amely nem hagy zsíros réteget a bőrön. 

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál alkalmazása.
A szempillaspirál felviteléhez használj cikkcakkos mozdulatot. Kezdd a szem sarkánál, helyezd a kefét a szempillákra, majd haladj a szempillák vége felé. 

Powercell szemápoló alkalmazása 
Reggel és este vidd fel a szemkörnyékre, és finoman masszírozd be. 

All Mascaras sminklemosó alkalmazása
Használat előtt rázd fel a flakont 3-szor. Vidd fel egy pamutkendőre, és óvatosan távolítsd el a sminket a szemről és a szempillákról.

Lash Queen Wonder Blacks szempillaspirál összetevők: 
AQUA/VÍZ. PARAFFIN. KATILFOSZFÁT. COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA VIASZ. ETILÉN/AKRILSAV KOPOLIMER. SZTIROL/AKRILÁTOK/AMMÓNIUM-METAKRILÁT KOPOLIMER. CERA ALBA / MÉHVIASZ. SZINTETIKUS MÉHVIASZ. BISZ-DIGLICERIL-POLIACILADIPÁT-2.POLYBUTÉN. CETIL ALKOHOL. DIVINIL-DIMETIKON/DIMETIKON KOPOLIMER. STEARETH-20. GLICERIL-DIBEHENÁT. STEARETH-2. BHT. C12-13 PARETH-23. C12-13 PARETH-3. STEARYL ALCOHOL. KÁLIUM-SZORBÁT. TRIBEHENIN. ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUMI. GLICERIN-BEHENÁT. NÁTRIUM-DEHIDROACETÁT. NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT. SERINE. ARGININ. MIRISZTIL-ALKOHOL.2-OLEAMIDO-L,3-OKTADEKANDIOL. FENOXIETANOL. DISODIUM EDTA. HIDROXIETILCELLULÓZ. CAPRYLYL GLYCOL. HIDROGÉNEZETT JOJOBAOLAJ. HIDROGÉNEZETT PÁLMAOLAJ. TETRASODIUM EDTA. GLUTAMINSAV. PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT. ETILÉNDIAMIN/SZTEARIL-DIMER-DILINOLEÁT KOPOLIMER. BUTILÉNGLIKOL

Powercell szemápoló összetevők:  
AQUA/VÍZ. DIMETHICONE. GLYCERIN. BIFIDA FERMENT LIZÁTUM. PROPILÉNGLIKOL. HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV. BÁDOGOXID. PEG-20 SZORBITÁN-KOKOZÁT. PEG / PPG-18/18 DIMETIKON. KÁLIUM-HIDROXID. CARBOMER. DIMETIKON/VINIL-DIMETIKON KERESZTPOLIMER.DIMETHICONOL. KAFFEIN. METIL-METAKRILÁT KERESZTPOLIMER. METILSZILANOL/SZILÍCIUM-DIOXID CSEPPPOLIMER. ESCIN. CITRATES. NÁTRIUM-HIALURONÁT. SILICA. ADENOSIN. ASZKORBIL-GLÜKOZID. POLIAKRILIL-DIMETIL-TAURÁT AMMÓNIUM. CAPRYLYL GLYCOL. LAURETH-4. KLASSZIKUS TENGERI KIVONAT. SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT. AKRILÁTOK / C10-30 ALKIL-KRILÁT CSEPPKOPOLIMER.TOCOFEROL. SODIUM BENZOATE. FENOXIETANOL. KLORFENESIN. CI 77891 / TITÁN-OXID. SLIDE

All Mascaras sminklemosó összetevők:  
AQUA/VÍZ. CIKLOPENTASZILOXÁN. AJÁNLOTT. CIKLOHEXASZILOXÁN. GLYCERIN. KÁLIUM-FOSZFÁT. NÁTRIUM-BIKARBONÁT. NÁTRIUM-KLORID. FOSZFÁT-DIKÁLIUM. DECIL-GLÜKOZID. HEXILÉNGLIKOL. POLIAMINOPROPIL-BIGUANID. GERANIOL. CITRONELLOL. PARFÜM / FRAGRANCE
 



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Mastara Set 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HELENA RUBINSTEIN Lash Queen Wonder Blacks Mascara.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ