Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set

Termékkatalógus
LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: My Anti-Aging Routine Advanced Genifique Fluide 10ml +  Lait Galatee Confort 50ml + Renergie Multi-Glow Night Cream 15ml + 50ml
Kód:  KSDS1361 Termékszám:  3614273382014

LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set

A LANCÔME kozmetikai készlet olyan bevált termékeket tartalmaz, amelyek kiváló ápolást biztosítanak érett bőröd számára. Az Advanced Génifique fiatalító szérum erősíti a bőrgátat, eltünteti a ráncokat, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. A LANCÔME Lait Galatee Confort sminklemosó ultra-puha textúrával rendelkezik, de a legmakacsabb sminket is eltávolítja. Emellett nyugtatja, táplálja és puhítja a bőrt. Ezenkívül a készletet a Rénergie Multi-Glow nappali és éjszakai ápolókrémekkel egészítették ki, amelyek visszaadják a 60 év feletti bőr ragyogását és vitalitását. Kisimítják és feszesítik a bőrt, rugalmasságot és egészséges színt kölcsönöznek. A LANCÔME Rénergie Multi-Glow kozmetikai szett nagyszerű ajándék az érett nők bőrápolásához.

A LANCÔME Rénergie Multi-Glow kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A készlet a 60 éven felüli bőr ápolására szolgáló, bevált termékeket tartalmaz
  • Az Advanced Génifique fiatalító szérum erősíti a bőrgátat, eltünteti a ráncokat és feszesíti a bőrt
  • A Lait Galatee Confort lemosó kíméletesen távolítja el a legmakacsabb sminket is
  • A LANCÔME szett Rénergie Multi-Glow nappali és éjszakai krémet tartalmaz
  • A krémek egész napon át ápolják a bőrt és visszaállítják annak ragyogását és vitalitását
  • Kisimítják és feszesítik a bőrt, visszaadják arcod rugalmasságát és egészséges színét
  • A LANCÔME Rénergie Multi-Glow kozmetikai szett nagyszerű ajándék érett nőknek

LANCÔME Rénergie Advanced Génifique fiatalító szérum 

Egy fiatalító szérum, amely új korszakot indít a bőrápolásban. A szérum eredeti változatán alapul, amelyet klinikai vizsgálatok és sok ezer felhasználó díjazott. A LANCÔME Génifique Advanced új formuláját 4 probiotikumból és 3 prebiotikumból álló, élő ökoszisztémával gazdagították, amely helyreállítja a bőr mikrobiomjának egyensúlyát. Egyetlen csepp LANCÔME Génifique Advanced is elég a bőr táplálásához. Már 7 nap elteltével ragyogó és fiatalos arcbőrt varázsol. A LANCÔME fiatalító szérum teljes üvegének fokozatos felvitelével bőröd akár 2-szer gyorsabban megújul. A LANCÔME Génifique Advanced erősíti a bőrgátat, eltünteti a ráncokat és feszesíti a bőrt. Lágy textúrájának köszönhetően gyorsan és könnyen beszívódik a bőrbe. 

A LANCÔME Rénergie Advanced Génifique fiatalító szérum főbb jellemzői

  • A fiatalító szérum a díjnyertes klinikai elődöt követi
  • A LANCÔME Génifique Advanced összetételét a korábbi változathoz képest 4 probiotikummal és 3 prebiotikummal gazdagították 
  • Helyreállítja a bőr mikrobiomjának egyensúlyát
  • Egyetlen csepp LANCÔME fiatalító szérum elegendő az arcbőr táplálására
  • Már 7 napos alkalmazás után ragyogó és fiatalos bőrre tesz szert
  • A teljes flakon felhasználásával a bőr akár 2-szer gyorsabban regenerálódik
  • A LANCÔME Génifique Advanced fiatalító szérum erősíti a bőrgátat, eltünteti a ráncokat és feszesíti a bőrt

Használat: 
Adagold ki az ideális mennyiségű szérumot a cseppentőn keresztül. Reggel finoman masszírozd a bőrbe, majd este vidd fel az előre megtisztított bőrre.
TIPP: Adj egy csepp szérumot a sminkedhez, és tedd ragyogóvá a megjelenésedet. A rúzs felvitele előtt alkalmazd az ajkakra, hogy megpuhítsd azok felületét. A hűtőszekrényben tárold. 

LANCÔME Lait Galatee Confort sminklemosó tej

A smink eltávolítása is a mindennapi esti rituálé része. A LANCÔME nyugtató mandulaolajos arcápolójával alig várod majd a napjaidnak ezt a részét. A lemosó tej ultra lágy textúrával rendelkezik, és könnyedén eltávolítja még a makacs sminket is. A Lait Galatee Confort laktoproteinekkel dúsított, hogy megnyugtassa és hidratálja a bőrt. A LANCÔME sminklemosó tej kifejezetten a száraz bőrre készült, amelyet tisztít, táplál, puhít és javítja annak minőségét. 

A LANCÔME Lait Galatee Confort arctej legfontosabb jellemzői

  • A lemosó tej csodálatosan különlegessé teszi az esti arcápolási rituálét
  • A LANCÔME Lait Galatee Confort ultra lágy textúrájú, és még a legmakacsabb sminket is eltávolítja
  • Laktoproteineket tartalmaz a bőr hidratálása és megnyugtatása érdekében
  • A LANCÔME lemosó tej kifejezetten a száraz bőrre lett kifejlesztve
  • Tisztítja, táplálja, puhítja a bőrt és javítja annak minőségét
  • A Lait Galatee Confort mandulaolajjal, élesztővel és mézzel gazdagított

Használat:
Reggel és este vattakorongra kenve gyengéden távolítsd el a segítségével a sminket és egyéb szennyeződéseket a bőrről. Ismételd addig, amíg a vatta tiszta nem lesz.

LANCÔME Rénergie Multi-Glow Cream világosító és fiatalító krém

Ajándékozd meg érett bőrödet fiatalos ragyogással. A Rénergie Multi-Glow krém helyreállítja a bőr elvesztett energiáját. A LANCÔME világosító és fiatalító krémje kisimítja, ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá egészséges és friss megjelenést kölcsönöz. A lenmagból származó kivonatok gondoskodnak a bőr szerkezetének helyreállításáról. A Schizandra kivonatai felfrissítik és megfiatalítják a bőrt. Ezenkívül a krémet színpigmentekkel gazdagították, amelyek rózsaszínes ragyogást kölcsönöznek arcodnak. A LANCÔME Rénergie Multi-Glow krém egy nagyszerű termék az érett, 60 éven felüli bőr számára. Telíti, feszesíti a bőrt, továbbá helyreállítja annak elveszett rugalmasságát. 

A LANCÔME Rénergie Multi-Glow Cream világosító és fiatalító krém legfontosabb jellemzői

  • A világosító és fiatalító krém visszaadja a bőr elveszített energiáját
  • A LANCÔME Rénergie Multi-Glow Cream krém kisimítja, ragyogóvá teszi a bőrt és egészséges, friss megjelenést kölcsönöz az arcodnak
  • A lenmag helyreállítja a bőr textúráját, a Schizandra kivonata pedig felfrissíti és megfiatalítja a bőrt
  • LANCÔME fiatalító krém rózsás-fehér ragyogást kölcsönöz a bőrnek
  • Feszesíti és telíti a bőrt, és helyreállítja annak rugalmasságát
  • A LANCÔME Rénergie Multi-Glow krém nagyszerű segítség a 60 éven felüli bőr számára

Használat: 
Először melegíts fel megfelelő mennyiségű krémet a tenyeredben, majd gyengéd paskolásokkal vidd fel a bőrre. Ezután oszlasd el az arc közepétől az oldalai felé haladva. Végül a masszírozd át az állkapcsot és a homlokot a tenyereiddel, az egyes mozdulatokat felfelé irányítva. 

LANCÔME Rénergie Nuit Multi-Glow Night regeneráló krém

Az éjszakai ápolás egyre inkább elengedhetetlen az érettebb bőr számára. Hogy 60 év feletti bőröd életerős és fiatalos maradjon, használd a LANCÔME éjszakai regeneráló krémet. A Rénergie Nuit Multi-Glow hidratálja és táplálja bőrödet alvás közben. Emellett erősíti a bőr természetes védőgátját. A LANCÔME éjszakai regeneráló krém kellemes, krémes állagú, ceramidokkal, Schizandra kivonatával és lenmaggal dúsított formulával rendelkezik. A LANCÔME Rénergie Nuit megszabadítja a bőrt a fáradtság jeleitől, simít és feszesít. 

A LANCÔME Rénergie Nuit Multi-Glow Night regeneráló krém legfontosabb jellemzői

  • Az éjszakai regeneráló krém biztosítja a vitalitást és a fiatalságot a 60 év feletti bőr számára
  • A LANCÔME Rénergie Nuit hidratálja és táplálja a bőrt alvás közben
  • Erősíti a bőr természetes védőgátját
  • A LANCÔME éjszakai regeneráló krém kellemes, krémes állagú
  • Ceramidokkal, Schizandra és lenmag kivonataival gazdagítva
  • A LANCÔME Rénergie Nuit Multi-Glow Night eltünteti a fáradtság jeleit, kisimítja és feszesíti a bőrt

Használat: 
Először melegíts fel megfelelő mennyiségű krémet a tenyeredben, majd gyengéd paskolásokkal vidd fel a bőrre. Ezután oszlasd el az arc közepétől az oldalai felé haladva. Végül a masszírozd át az állkapcsot és a homlokot a tenyereiddel, az egyes mozdulatokat felfelé irányítva. 

ALANCÔME Rénergie Multi-Glow Set kozmetikai ajándékcsomag tartalma:
1× LANCÔME Renergie Advanced Génifique fiatalító szérum, 10 ml
1× LANCÔME Lait Galatee Confort lemosó tej, 50 ml
1× LANCÔME Renergie Multi-Glow Cream krém, 50 ml
1× LANCÔME Rénergie Nuit Multi-Glow Night regeneráló krém, 15 ml


Összetétel

fiatalító szérum LANCÔME Rénergie Advanced Génifique:
AQUA / VÍZ -BIFIDA FERMENT LIZÁTUM -GLICERIN -ALKOHOL DENAT. -DIMETIKON -HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV -ASZKORBIL-GLÜKOZID -LAKTOBACILLUS -TOKOFEROL -NÁTRIUM-HIALURONÁT -NÁTRIUM-HIDROXID -NÁTRIUM-BENZOÁT -FENOXIETANOL -ADENOZIN -FAX-KIVONAT/ÉLESZTŐKIVONAT -PEG-20 METIL-GLÜKÓZ-SZESZKVISZTEARÁT -PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ -POLYMNIA SONCHIFOLIA GYÖKÉRLÉ -.MALTODEXTRIN -SZALICIL-FITOSZFINGOZIN -AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL-TURÁT -LIMONÉN -MANNÓZ -XANTÁN GUMI -PENTYLENGLIKOL -PROPILÉNGLIKOL -KAPRIL-GLIKOL -ALFA-GLÜKÁN OLIGOSZACHARID -SZORBIT -DINÁTRIUM-ÉDTA -ROSA GALLICA VIRÁGKIVONAT -OKTILDODEKANOL -CITRONELLOL -PARFÜM/ILLATANYAG.

LANCÔME Lait Galatee Confort tisztító tej:
AQUA/VÍZ, PARAFFINUM LIQUIDUM / ÁSVÁNYI OLAJ, ISOPROPYL MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, ZEA MAYS/KUKORICACSÍRA OLAJ, LECITHIN, CYCLODEXTRIN, HIDROXICITRONELLÁL, PHENOXYETHANOL, BÚZACSÍRA-GLICERIDEK, FAEX KIVONAT / ÉLESZTŐKIVONAT, ETHYLPARABEN, TRIETHANOLAMINE, MEL/HONEY, POLYSORBATE 20, LIMONENE, MANNITOL, PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CHONDRUS CRISPUS (KARRAGÉN), ALFA-IZOMETIL-IONON, CARBOMER, GERANIOL, DINÁTRIUM-KOKO-AMPHODIACETÁT, METHYLPARABEN, CITRONELLOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OLAJ / ÉDES MANDULAOLAJ, COUMARIN, HEXIL-FAHÉJ, PARFÜM / ILLAT (F. I. L. B173246/1)

LANCÔME Rénergie Multi-Glow krém:
AQUA/VÍZ, CIKLOHEXASZILOXÁN, GLICERIN, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, GLYCERYL STEARATE, OCTYLDODECANOL,, PEG-40-SZTEARÁT, MIRISZTIL- MIRISZTÁT, CI 77891 / TITÁN-DIOXID, CI 77491 / VASOXIDOK, CI 77163 / BIZMUT-OXIKLORID, CI 75120 / ANNATTO, GUANOSINE, CYATHEA MEDULLARIS LEVÉLKIVONAT, ZEA MAYS KEMÉNYÍTŐ / KUKORICAKEMÉNYÍTŐ, TOKOFEROL, MICA, HIDROLIZÁLT LENMAG KIVONAT, HIDROXIPROPIL-KEMÉNYÍTŐ-FOSZFÁT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, HIDROGÉNEZETT LECITIN, NÁTRIUMLEVULINÁT, PHENOXYETHANOL, ADENOSINE, SCHIZANDRA SPHENANTHERA GYÜMÖLCSKIVONAT, KLORFENESIN, POLISZORBÁT 80, MALTODEXTRIN, POLIVINIL-ALKOHOL, HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ / NAPRAFORGÓMAGOLAJ, LIMONENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, MANNITOL, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, XANTHAN GUM, CINAMINSAV, ISOHEXADECANE, ISOBUTANE, KAPRILIL-SZALICILSAV, KAPRILIL-GLIKOL, SZORBITÁN-TRISZTEARÁT, AKRILAMID/NÁTRIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT KOPOLIMER, AKRILNITRIL/METIL-METAKRILÁT/VINILIDÉN-KLORID KOPOLIMER, SZORBITÁN OLEÁT, GERANIOL, DISODIUM EDTA, CITRONELLOL, CITRIC ACID, LEVULINSAV, GLICERIL-KAPRILÁT, PARFÜM / ILLAT (F. I. L. B214467/1)

LANCÔME Rénergie Nuit Multi-Glow éjszakai javító krém:
AQUA/VÍZ, GLICERIN, DIKAPRIL-KARBONÁT, ALCOHOL DENAT., SIMMONDSIA CHINENSIS MAGOLAJ / JOJOBA MAGOLAJ, COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZOLAJ, PERSEA GRATISSIMA OLAJ / AVOKÁDÓOLAJ, MANGIFERA INDICA MAGVAJ / MANGÓ MAGVAJ, HIDROGÉNEZETT KÓKUSZGLICERIDEK, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, ARACHIDIL-ALKOHOL, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA VIASZ, CI 77891 / TITÁN-DIOXID, CI 77491 / VASOXIDOK, CI 77163 / BIZMUT-OXIKLORID, ARACHIDIL-GLÜKOZID, GUANOSINE, CYATHEA MEDULLARIS LEVÉLKIVONAT, TOCOPHERYL ACETATE, MACADAMIA TERNIFOLIA MAGOLAJ, MICA, TOKOFEROL, NÁTRIUM-SZTEAROIL-GLUTAMÁT, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, HIDROLIZÁLT LENMAG KIVONAT, SODIUM BENZOATE, NÁTRIUMLEVULINÁT, STEARIC ACID, FENILETILREZORCIN, ADENOSINE, BEHENIL-ALKOHOL, SCHIZANDRA SPHENANTHERA GYÜMÖLCSKIVONAT, PALMITINSAV, SALICYLIC ACID, MALTODEXTRIN, AMMÓNIUM-AKRILIL-DIMETIL-TURÁT/STEARET-25 METAKRILÁT KERESZTPOLIMER, LIMONENE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROCINNAMÁT, BENZYL ALCOHOL, TIN OXIDE, XANTHAN GUM, LINALOOL, CINAMINSAV, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, KAPRILIL-GLIKOL, CARBOMER, MIRISZTIXSAV, GARDENIA TAITENSIS VIRÁG, CORIANDRUM SATIVUM GYÜMÖLCSOLAJ / KORIANDER GYÜMÖLCSOLAJ, GERANIOL, PASSIFLORA EDULIS MAGOLAJ, CETEARIL-GLÜKOZID, SQUALANE, PRUNUS ARMENIACA MAGOLAJ / SÁRGABARACKMAGOLAJ, LEVULINSAV, GLICERIL-KAPRILÁT, PARFÜM / ILLAT

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Rénergie Multi-Glow Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ