AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

LANCÔME Tonique Eclat 200 ml

Termékkatalógus
LANCÔME Tonique Eclat 200 ml
4,0 2 értékelés
Arctonik - zsíros és normál bőrre, tonizálja és tisztítja a bőrt - 47 950 Ft/1 l
Kód:  KSPL0328 Termékszám:  3605530740784

LANCÔME Tonique Eclat 200 ml

A Lancome márkát Armand Petitjean alapította azzal a gondolattal, hogy a világ legjobb kozmetikai gondoskodását nyújtja a nők és a férfiak számára egyaránt. A Lancome kozmetikumok kifejlesztése során folyamatosan törekszenek az innovációra, nagy hangsúlyt fektetve az új, kiváló minőségű összetevők, ragyogó textúrák kutatására, valamint az illatok és a színek harmóniájára. A tapasztalatoknak és kutatásoknak köszönhetően a Lancome egyedülálló ismeretekkel rendelkezik a bőrről, annak funkcióiról és mindenekelőtt igényeiről. Ez lehetővé teszi a Lancome számára, hogy egyedülálló szakértelmét a kiváló minőségű termékek fejlesztésére fordítsa. Vedd ki a részed a Lancome luxuskozmetikumainak világából, és csatlakozz nők és férfiak millióihoz szerte a világon!

A könnyű és nagyon aktív Tonique Eclat arctisztító egyenletesen, hatékonyan és alaposan távolítja el az elhalt sejteket és a szennyeződéseket a bőrről. A hihetetlenül frissítő tonik hatékonyan eltávolítja a bőrről az összes szennyeződést. Serkenti a természetes hámlás folyamatát. Radírként is szolgál. Reggel megtisztítja az ébredés utáni bőrt, este pedig eltűnteti a smink maradványait. Kellemesen hűvös érzést biztosít, amit a használata után azonnal érezhetsz. Frissesség, lágyság és rugalmas bőr érzetét kelti.


Hatóanyagok:
Szabadalmaztatott aktív, reproduktív anyagokat és természetes összetevőket tartalmaz, amelyek tökéletesen tisztítanak és jótékony hatással vannak a bőrre.

Hatások:
Természetesen védi a bőrt az öregedés ellen. Alaposan és egyenletesen eltávolítja az elhalt sejtek maradványait a bőr felületéről az egyéb szennyeződésekkel együtt. A bőr megújul, rugalmas és ragyogó lesz. A tonik finoman lehűti a bőrt, és biztosítja számára a szükséges nedvességet. A bőr friss és lágy lesz, a tonik kellemes komfortérzetet nyújt.

Alkalmazás:
Használd reggel és este része a napi bőrápolás részeként. Vidd fel a terméket egy kozmetikai vattára, és tisztítsd meg vele bőrödet. Ezután alkalmazhatod a szérum, majd a nappali vagy éjszakai krémedet.

Specifikációk
A termék alkalmas minden bőrtípusra.
Térfogat: 200 ml


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Zsíros, Normál Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME Tonique Eclat 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Tonique Eclat 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME Tonique Eclat 200 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ