0% splátky Siguro Effaclar

MARK SCRUB Body Relax 400 g

Termékkatalógus
MARK SCRUB Body Relax 400 g
Fürdősó - Epsom és Holt-tenger, rózsa, levendula és körömvirág virággal, izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére, hatásos a görcsök enyhítésében - 7 975 Ft/1 kg
Kód:  KSU041 Termékszám:  8588006750768

MARK SCRUB Body Relax 400 g

A MARK Bath Tea BODY RELAX a 100%-ban természetes Mark termékek egyike, amely a mindennapos arc- és testápolásra specializálódott. A fürdősó az összetevők tökéletes kombinációját nyújtja, amely gondoskodik a fizikai és mentális pihenésről, a stressz és a feszültség feloldásáról. A Himalája só és aHolt-tengeri só kombinációjával nyugtatja meg az izmokat fizikai aktivitás után, enyhülést hoz az izom és ízületi fájdalom esetén. Az egyedülálló növényi olajok és a rózsa, levendula és körömvirág illóolajok egészítik ki ezt a két kivételes sófajtát. Ezeknek köszönhetően a fürdő után a bőröd regenerálódik, hidratálttá és kellemes érintésűvéválik. Pihenj egyet a Mark fürdősóval, amely gyógyír a testnek és léleknek.

A MARK Bath tea BODY RELAX fürdősó keverék legfontosabb jellemzői

  • A Mark face and body természetes kozmetikum minősített összetevőkből készült
  • A Mark fürdőkeverék Himalája sóból és Holt-tengeri sóból készült
  • Kiegyensúlyozott természetes formula a bőr táplálására, regenerálására és megnyugtatására
  • Természetes mód a bőrhibák helyreállítására, illetve a tiszta és hidratált bőrért
  • A Mark Bath tea Body Relax a fiatalos megjelenésért
  • Pihentető fürdőkeverék a fizikai és mentális pihenéshez, a feszültség és idegesség feloldásához
  • 100%-ban természetes termék tartósítószerek, illatanyagok, színezékek stb. nélkül

Hatóanyagok:

  1. Holt-tengeri só - Gazdag fontos ásványokban és nyomelemekben (vas, nátrium, kálium, kalcium, magnézium, stb.), amely hozzájárul az olyan bőrbetegségek tüneteinek csökkentéséhez, mint az akne, az ekcéma vagy a pikkelysömör. Fürdés közben a bőr alsóbb rétegeibe hatolva nyugtatja a bőrt.
  2. Himalája só - A só egy természetes formája, amely segít a gyulladások csökkentésében és elősegíti a megfelelő izom és ideg funkciókat, gyulladásgátló hatásának és méregtelenítő tulajdonságának köszönhetően megtisztítja a pórusokat és felveszi a harcot az aknéval, megakadályozza a vérrögök kialakulását, enyhülést jelent az izom és ízületifájdalmakra, megszünteti a feldagadt vagy a nehéz érzetű fáradt lábakat, elősegíti a nyugodt alvást, enyhítést jelent a stresszre és a feszültségre
  3. Mandulaolaj - Regenerálja és megnyugtatja a bőrt, táplálja és puhává teszi, ideális a száraz és az érzékeny bőrre is.

Barackmagolaj - Hidratáló és regeneráló tulajdonságokkal bír, ideális a száraz és az érzékeny bőrre, megelőző hatása van az bőr öregedésére, lágyítja a bőrt és segít az olyan bőrbetegségek kezelésében, mint az ekcéma vagy az akné

  1. Levendula illóolaj - Elősegíti az új bőrsejtek képződését, fertőtlenítő és gombaölő hatású, gyulladáscsökkentő, nyugtató illatának köszönhetően enyhíti az idegességet és segítséget jelenthet az álmatlanságra és a fejfájásra
  2. Szerecsendió illóolaj - Gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású, gyógyítja a bőr gyulladását, a bőrgombát, az ekcémát és a reumás fájdalmakat, megnyugtatja a bőrt, csökkenti az irritációt és a bőr kipirosodását
  3. Rózsalevél - Antibakteriális, vírus és gombaölő hatással bír, magas C-vitamin tartalmának és antioxidáns tulajdonságának köszönhetően megvédi a bőrt a külső behatásoktól, segít a reumás és menstruációs fájdalmak enyhítésében is

Felhasználás módja:
Önts megfelelő mennyiségű fürdőkeveréket (egy fürdéshez körülbelül 60 - 70 g) a meleg fürdővízbe vagy a mellékelt pamut tasakba. Keverd össze a vizet a fürdőkeverék feloldódásához, majd oszlasd el egyenletesen. Vegyél egy sóval és virágokkal gazdagított fürdőt 15-20 percig. A fürdő után öblítsd le abőröd tiszta vízzel. Tárold a MARK face and body fürdőkeveréket száraz helyen.

MARK Tipp:
Legfeljebb hetente három alkalommal használd a fürdőkeveréket. A sókeverék fürdőnkénti adagja ne haladja meg a 400 grammot. A pamut tasakot többször is használhatod, csak öblítsd ki és hagyd megszáradni.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, érzékeny és száraz bőrre, puha bőrre

Összetétel:
Magnesium Sulfate (Himalája só), Sodium Chloride (Holt tengeri só), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandulaolaj), Prunus Armeniaca Kernel Oil (Barackmagolaj), Flos Rosae Centifoliae (százlevelű rózsa), Flos Calendulae (körömvirág), Flos lavandulae (levendula)

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció
Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum Kész!

Tömeg

Tömeg
400 g (0,4 kg) Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Fürdősó Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MARK SCRUB Body Relax 400 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARK SCRUB Bath tea Body Relax 400 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MARK face and body Relaxačná Prírodná zmes do kúpeľa MARK Bath tea BODY RELAX 400 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ