AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Arckrém szett

Termékkatalógus
NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Arckrém szett
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: arctisztító habgél 75 ml, arckrém fluid 30 ml, arcszérum 30 ml
Kód:  VBAL825 Termékszám:  4743318139326

NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Arckrém szett

A NATURA SIBERICA egy természetes kozmetikum, amely a szibériai növények erejét használja. A NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica kozmetikai ajándékcsomag tartalmaz egy arctisztító habzó gélt, egy tonizáló könnyű krém-fluidot az arcra és egy antioxidáns arcszérumot. Ez a három termék tökéletesen kiegészíti egymást. Ezt a tisztán vegán kozmetikumot azok a nők fogják értékelni leginkább, akik a természetes hatóanyagokat részesítik előnyben a kozmetikai termékek terén. A termékek fő hatóanyaga az altáji homoktövisből származó szerves hidrát, amely nagyban növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A természetes összetevők biztosítják a bőr egészségét, mély hidratálását, táplálását és regenerálódását. A készlet eredeti ajándékcsomagolásban kerül forgalomba.

A NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Arctisztító habgélt, tonizáló könnyű arckrém-fluidot és antioxidáns arcszérumot tartalmaz
  • A formula a szibériai növények erejét használja a bőr hidratálására, regenerálására és táplálására egyaránt
  • A termékek fő hatóanyaga az altáji homoktövisből származó szerves hidrát
  • Az Oblepikha C-Berrica habzó arctisztító gél garantáltan frissességet és hidratáltságot biztosít
  • Tonizáló könnyű arckrém-fluid védő és hidratáló hatással
  • Az Oblepikha C-Berrica Antioxidáns bőrszérum hozzájárul a regenerációhoz és a revitalizációhoz
  • A NATURA SIBERICA a tanúsítvánnyal rendelkező natúrkozmetikumok közé tartozik
  • A készlet egy vonzó ajándékcsomagolásban kerül értékesítésre

NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica arctisztító habzó gél

Az arcbőrre kifejlesztett habgél, amely gyengéden tisztít, miközben friss és hidratált érzetet hagy maga után. Minden bőrtípusra és napi használatra tervezték. Az Oblepikha C-Berrica tisztító habzó arcápoló gél organikus altaji homoktövis hidrátot tartalmaz, amely elősegíti a kollagéntermelést, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A benne lévő C-vitamin támogatja a bőr természetes védekező rendszerét és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. Végül, de nem utolsó sorban az AHA-savak javítják a bőr textúráját és tónusát, amely a használat után garantáltan ragyogóbbá válik.

Használat:
Masszírozd a nedves bőrbe, amíg finom habot nem képzel. Öblítsd le meleg vízzel.

NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Tonizáló könnyű krém-fluid arcbőrre

A könnyű textúrájú arckrém védi a bőrt a külső hatásoktól, mélyen táplálja és megőrzi annak természetes hidratáltságát. Az Oblepikha C-Berrica tonizáló arckrém-fluid organikus altaji homoktövis hidrátot tartalmaz, amely elősegíti a kollagéntermelést, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A benne lévő C-vitaminképes támogatni a bőr természetes védekező rendszerét és felgyorsítani a regenerációs folyamatokat. A B5-vitamin egy erős természetes hidratáló, amely megnyugtatja,puhítja és egészséges kinézetűvé varázsolja a bőrt. A hialuronsav megtartja a vizet a bőrben, így az feszessé és megfelelően hidratálttá válik.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a krémből a megtisztított és száraz bőrre.

NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Antioxidáns arcszérum

A arcszérum javítja a bőr megjelenését, frissességet ad neki és tökéletes állapotban tartja. Az Oblepikha C-Berrica antioxidáns arcszérum organikus altaji homoktövis hidrátot tartalmaz, amely elősegíti a kollagéntermelést, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A benne lévő C-vitamin támogatja a bőr természetes védekező rendszerét és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. Az A-vitaminegészségesen és ragyogóan tartja a bőrt, míg az erős antioxidáns E-vitamin a korai öregedés jelei ellen küzd.

Használat:
Vigyél fel egy kis mennyiséget a tiszta, száraz bőrre, és várj, amíg teljesen felszívódik.

A csomag tartalma:
NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica arctisztító habgél 75 ml
NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Tonizáló könnyű krém-fluid arcra 30 ml
NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Antioxidáns arcszérum 30 ml


Összetétel

C-BERRICA MATRICÁJA. Arctisztító habzó gél, 145 mlAqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-klorid, Glyceryl Oleate, Hippophae Rhamnoides gyümölcsvízWH, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea gyümölcskivonat*, Ribes Nigrum levélkivonat*, Melilotus Albus virág/levél/törzs kivonat*, Scutellaria Baicalensis gyökérkivonat*, Trifolium Pratense virágkivonat*, Vaccinium Myrtillus gyümölcskivonat*, Aralia Mandshurica levél/törzs kivonatWH, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Lactic Acid, Citromsav, Benzil-alkohol, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Piper Nigrum magolaj, Artemisia Absinthium gyógynövényolaj, Parfüm, CI 15985, Citronellol, Hexyl CinnamalC-BERRICA MATRICÁJA. Tonizáló könnyű arckrém-folyékony, 50 mlAqua, Glicerin, Caprylic/Capric Triglyceride Octyldodecanol, Carrageen, Panthenol, Niacinamide, Nátrium-sztearoil-glutamát, Hippophae Rhamnoides gyümölcsolaj*, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Hypericum Perforatum kivonat*, Nuphar Luteum gyökérkivonat*, Sambucus Nigra virágkivonatWH, Aralia Mandshurica levél/törzs kivonat*, Achillea Asiatica virág/levél/törzs kivonatWH, Angelica Archangelica gyökér kivonatWH, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Cellulose Gum, Citromsav, Benzil-alkohol, Ethylhexylglycerin, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, CI 19140, Citral, Geraniol, Limonene, LinaloolC-BERRICA MATRICÁJA. Hidratáló arcszérum, 30 mlAqua, Glicerin, Panthenol, Hippophae Rhamnoides gyümölcsvízWH, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Szacharid izomerát, Oxalis Triangularis kivonat*, Thymus Vulgaris kivonat*, Malva Sylvestris virágkivonat*, Dasiphora Fruticosa kivonatWH, Schisandra Chinensis kivonatWH, Aquilegia Sibirica virág/levél/törzs kivonatWH, Hidrolizált rizsfehérje, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Hydroxyethylcellulose, Kapril-kapril-glükozid, Nátrium-kokoil-glutamát, Gliceril-kaprilát, Poligliceril-6-oleát, Nátrium-szurfaktin, Citromsav, Benzil-alkohol, Ethylhexylglycerin, Nátrium benzoát, Kálium-szorbát, Parfüm, CI 16255, CI 15985, Linalool

Paraméterek

Specifikáció
Vegán kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Vegán kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Arckrém szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Rozjasňující pleťová sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NATURA SIBERICA Oblepikha C-Berrica Rozjasňujúca pleťová sada.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ