AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

NIVEA Original Care Roll-On 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Original Care Roll-On 50 ml
Izzadásgátló - golyós kivitel, nők számára, minden bőrtípusra ajánlott, frissítő illatú, védő hatású, hosszantartó hatású, 50 ml-es - 25 800 Ft/1 l
Kód:  DEO559 Termékszám:  42428930 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Original Care Roll-On 50 ml

A NIVEA Original Care Roll-on izzadásgátlóval a hónaljadon olyan érzésed lesz, mintha a bőröd pamutból lenne. A panthenol táplálja a kalcium pedig erősíti a bőrt és védi az irritációtól. A NIVEA Original Care Roll-on izzadásgátló bársonyos puhaságba és simaságba burkolja hónaljadat. A NIVEA Original Care Roll-on izzadásgátlóval akár 48 órára búcsút mondhatsz a kellemetlen szagoknak és izzadságfoltoknak.

A NIVEA Original Care Roll-on női izzadásgátló fő jellemzői

  • A NIVEA Original Care Roll-on izzadásgátló táplálja, erősíti és védi a bőrt az irritáció ellen
  • Kellemes frissességérzetet biztosít akár 48 órán keresztül
  • Szabadulj meg a nedves foltoktól a hónaljban a NIVEA Original Care golyós izzadásgátlóval
  • Az izzadásgátló nem tartalmaz etil-alkoholt 

Használat: 
Vidd fel az izzadásgátlót a bőrödre, majd várj néhány percet, mielőtt felöltözöl. Ha nem tetszik a golyós kiszerelés, próbáld ki az azonos illat spray változatát. 

Összetétel: 
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-2, Steareth-21, Parfum, Sodium Lactate, Lactose, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Histidine HCl, Threonine, Lysine HCl, Arginine, Serine, Glycogen, Alanine, Glutamic acid, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Mannitol, Sucrose, PCA, Citrulline, Trisodium EDTA, Citronellol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone.


Paraméterek

Űrtartalom
50 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Illat
Frissítő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Original Care Roll-On 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Original Care Roll-on 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Original Care Roll-on 50 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ