30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

NIVEA Protect & Care 3× 150 ml

Termékkatalógus
NIVEA Protect & Care 3× 150 ml
Női izzadásgátló - spray, csökkenti az izzadást és a kellemetlen szagok kialakulását - 1 196,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 7 977,78 Ft/1 l
Kód:  KDR1430s Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Protect & Care 3× 150 ml

A Nivea Protect & Care egy izzadásgátló kozmetikai termék, amely 48 órán keresztül megbízhatóan véd az izzadságtól. A dezodor a kellemes Nivea-illattal rendelkezik, és olyan ápoló összetevőket is tartalmaz, amelyek puhává teszik a bőrt. A termék gyorsan beszívódik, rendkívül bőrbarát, és nullaalkoholtartalmának köszönhetően nem irritálja és szárítja a bőrt. Kényeztesd magad a kellemes tisztaság érzésével 48 órán át!

A Nivea Protect & Care női izzadásgátló főbb jellemzői, 3 × 150 ml

  • Fújós dezodor
  • 48 órán át védelmet nyújt az izzadás ellen
  • A Nivea eredeti illatával
  • Bőrápoló összetevői puhává varázsolják a bőrt
  • Nem tartalmaz etil-alkoholt és nem irritálja a bőrt
  • Gyorsan beszívódik

Összetétel:
Víz, bután, izobután, propán, ciklometikon, alumínium-klór-hidrát, izopropil-palmitát, parfüm, glicerin, pantenol, oktil-di-dekanol, Persea gratissima olaj, Glycyrrhiza glabra gyökérkivonat, Nátrium-aszkorbil-foszfát, Disteardimonium-alkohol, Dimetardici-alkoholon, Dimetil-benzol, Dimetil-benzol,Dimetil-benzol, Dimetil-benzol, Dimetil-benzol, Dimetil-benzol, Dimetil-metil-alkohol Linalool, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometil-ionon, citrál

Paraméterek

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Protect & Care 3× 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Protect & Care 3× 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Protect & Care 3× 150 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ