AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Műkörmös UV lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tulajdonságok
Szárító
(1)
Mini
(2)
Időzítő
30 másodperc
(1)
60 másodperc
(3)
Szűrés

A műkörmös UV lámpa a gél körömlakk megszilárdítására használt eszköz, amely hosszan tartó hatást ér el a körmökön. A körömkészítés elengedhetetlen eszköze, saját használatra vagy professzionális tevékenységekhez. A műkörmös UV lámpa mindazok számára alkalmas, akik mindig szépen manikűrözött körmöket szeretnének.

Tovább

Mi az a műkörmös UV lámpa? Mire használják?

A műkörmös UV lámpák a zselés körmök modellezéséhez nyújtanak segítséget, amelyeket zselés lakkokkal hoznak létre. Ahhoz, hogy a zselés körömlakk megfelelően megszilárduljon, ultraibolya sugárzásra van szükség, amelyet az UV-lámpák bocsátanak ki (UV = ultraibolya lámpa). E sugárzás nélkül a géllakk nem szilárdulna meg megfelelően.

A zselés körmök elkészítéséhez számos eszközre lesz szüksége. Nézd meg körömápolás kategóriánkat, és válaszd ki, amire szükséged lehet a műkörmös UV lámpa mellett.

A műkörmös UV lámpa számos paraméterrel rendelkezik – hogyan válaszd ki a megfelelőt?

A műkörmös UV lámpák többféle változatban készülnek. A választáskor vedd figyelembe a teljesítményt, a fénycsövek vagy LED-es lámpák típusát és számát, a méretét és még a kialakítását is.

Műkörmös UV lámpa vagy LED változat?

A műkörmös UV lámpa és a LED változat elnevezés kissé összezavarhatnak. Ezek ugyanazok? Hatékonyság szempontjából igen, de vannak észrevehető különbségek. A műkörmös UV lámpa ultraibolya fénycsövekkel van felszerelve, a LED lámpa pedig LED-eket tartalmaz. A lámpákat kettős lámpaként is gyártják, amelyek CCFL spirálok és LED-ek kombinációját tartalmazzák. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

  • A műkörmös UV lámpa általában 4-5 fénycsővel rendelkezik, amelyek garantálják a festék jó száradását, de a fénycsöveket gyakrabban kell cserélni. Ez olcsóbb megoldás.
  • A LED változat 12-18 diódával rendelkezik, amelyek népszerűek a szalonokban, és nem kell őket olyan gyakran cserélni. Előnye a géllakk gyorsabb száradása is.
  • A kettős vagy CCFL műköröm lámpa fluoreszkáló fényforrás használatával működik. Ezek a lámpák kombinálják a CCFL fénycsöveket és a LED-eket, és élethosszig tartó garanciát garantálnak.

A műkörmös UV lámpa teljesítménye

Az műkörmös uv lámpa bizonyos energiafogyasztást igényel, ez a teljesítményétől függ. Az UV- és LED-lámpák között 9 W-tól egészen 48 W-ig lehet válogatni. A nagyobb teljesítmény általában gyorsabb körömlakk-keményedést jelent.

  • A 9 W-os LED/UV lámpa általában 1 fénycsővel készül, kisebb teljesítményű, így a festék hosszabb ideig szárad.
  • A 36 W-os LED/UV lámpa egy közepes változat, amely biztosítja a gél gyors és hatékony megszilárdulását.
  • A 48 W-os LED/UV lámpa a legerősebb, nagy teljesítményű UV- és LED-fénycsöveket tartalmaz, és gyorsan szárítja a festéket.

Mini műkörmös UV lámpák – mire valók ezek a típusok?

A mini műkörmös UV lámpák könnyen hordozható lámpákként készülnek, például utazáshoz. A mini UV- és LED-lámpák funkciója megegyezik, de kevesebb fénycsövet vagy diódát tartalmaznak. A klasszikus méretekben 4-5 fénycső vagy 12-18 dióda, a mini méretekben 1 izzó vagy 3 dióda használatos.

i

Az olcsó műkörmös UV lámpa könnyen megvásárolható. Ne költs egy vagyont a minőségi felszerelésért. Ha a használt árukkal sincs gondod, látogass el a outletünkbe.

Milyen funkciókat kínál a műkörmös UV lámpa?

A műkörmös UV lámpák számos funkciót kínálnak. Ezek száma az egyes lámpáktól függ, de bármelyik típus garantálja a géllakk megszilárdítását. Mit tud még nyújtani egy ilyen készülék?

  • Az automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a műkörmös UV lámpa típust a megadott időben.
  • A folyamatos fény funkció megkönnyíti és felgyorsítja a munkát.
  • A fényvisszaverő alaplemez garantálja a körömlakk egyenletes és tiszta megszilárdulását.
  • A cserélhető LED-ek / UV lámpák sok órán át használhatók. De ha elromlanak, könnyen cserélhetőek.
  • A kivehető alsó rész megkönnyíti a fénycsövek tisztítását és cseréjét.

Nem szeretsz a körömlakk száradására várni? A műkörmös UV lámpa részlegünkben körömszárítókat is találsz, amelyek nagyszerű eszközei lehetnek a körömkészítésnek.

A műkörmös UV lámpa és a LED típus ártalmassága - mítosz vagy igazság?

A műkörmös UV lámpa és a LED típus káros hatása mindig is foglalkoztatta az embereket. Biztosan mindenki hallott már arról, hogy az ultraibolya sugárzásnak való kitettség bőrrákot okozhat. Ugyanazoknak az UV-sugaraknak vagy kitéve a lámpa használatakor, mint a napon. A műkörmös UV lámpák sugárzásának azonban sokkal nagyobbnak kellene lennie ahhoz, hogy veszélyes legyen.

A jobb érzés érdekében a műkörmös UV lámpa használata előtt kend be a kezedet fényvédő krémmel.

A műkörmös UV lámpa készlet megkönnyíti a modellező eszközök kiválasztását

A műkörmös UV lámpa készletet a többi köröm modellező eszköz kiválasztásának megkönnyítése érdekében értékesítjük. A csomag általában a műkörmös UV lámpa mellett zselét, alaplakkot, polírozó és pormentes törlőkendőt is tartalmaz. Gyorsan és egyszerűen, otthonról, kényelmesen készíthetsz gyönyörű körmöket.

i

A vásárlók gondolatai is fontosak. Nézd meg műkörmös UV lámpák vélemények rovatunkat, és ismerd meg ügyfeleink tippjeit és tanácsait.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
4,0
RIO UVLF3
Műkörmös UV lámpa - tartozékokkal a gyors és tartós körömápoláshoz, akár 10 teljes manikűr, strapabíró és tartós gél lakk, legalább egy hétig tartó gyönyörű lakk, kompakt kialakítás, ideális utazásra, gyorsan és könnyen használható
20 190 Ft
1 db
Kérés esetén megrendeljük 3 db
Várható 2024. 05. 02.
Termékkód: RIO051q
5,0
InnovaGoods LED UV Mini
Műkörmös UV lámpa - ABS-szel, összecsukható lábak, kapcsoló, időzítő (45/60 s), 6 kettős LED-UV, hullámhossz: 365 nm + 405 nm, micro USB csatlakozó, körömlakk, zselés köröm és Shellac lakkozásra alkalmas, teljesítmény: 5 W, élettartam: 50000 h, hozzávetőleges méretek: 13 × 7 × 2 cm
4 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NOH146
InnovaGoods LED UV Professional
Műkörmös UV lámpa - ABS-ből készült, kapcsoló, időzítő (30-60 s), 15 kettős LED-UV, hullámhossz: 365 nm + 405 nm, alkalmas körömlakkokhoz, zselés körmökhöz és Shellachoz, teljesítmény: 24 W, élettartam: 50 000 h, hozzávetőleges méretek: 21 × 7,5 × 12 cm, hálózati adapter: 100-240 V, 50-60 Hz, 0,5 A - 12 V, 1,5 A (kábel hossza kb. 150 cm)
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NOH147

Műkörmös UV lámpák

A Műkörmös UV lámpák kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Műkörmös UV lámpák – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műkörmös UV lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább műkörmös UV lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb műkörmös UV lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: műkörmös UV lámpák vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ