30 dnů na vrácení Shop roku

PALMOLIVE Feel Irresistible Set

Termékkatalógus
PALMOLIVE Feel Irresistible Set
4,2 6 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Szappan és tusfürdő
Kód:  VBAL584 Termékszám:  8718951290693 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PALMOLIVE Feel Irresistible Set

A PALMOLIVE Feel Irresistible Set női ajándékkészlete olyan kozmetikai termékeket tartalmaz, amely a fekete orchidea illatával ölel körbe a mindennapos bőrápolás sorén - egészen pontosan egy tusfürdőt és egy folyékony szappant. A PALMOLIVE Naturals Black Orchid Shower Cream 250 ml-es tusfürdő gyengéden tisztítja meg a bőrt és távolítja el róla a szennyeződéseket. Megadja a bőr számára szükséges hidratálást és táplálást. Hidratáló tejjel, 100%-ig természetes orchidea és nyugtató hatású aloe vera kivonattal készült. Krémes állagával érzéki és egzotikus illatot, illetve rugalmasságot és bársonyos selymességet kölcsönöz a bőrnek. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték és minden bőrtípus számára alkalmas.

A PALMOLIVE Feel Irresistible Set női ajándékkészlet fekete orchidea aromával főbb jellemzői

  • PALMOLIVE Naturals Black Orchid tusfürdő hidratáló tejjel
  • A fekete orchidea illata körbeöleli a bőrt
  • A gazdag, krémes formulája 100% -ban természetes orchidea- és aloe vera kivonatokkal készült
  • PALMOLIVE Naturals Black Orchid & Milk folyékony szappan orchidea kivonattal
  • Gyengéden tisztítja meg a bőrt, hidratálja és puhává teszi
  • Alkalmas a mindennapos használatra

A PALMOLIVE Naturals Black Orchid & Milk folyékony szappan gyengéd a kézzel

A PALMOLIVE Naturals Black Orchid & Milk Hand Wash 300 ml-es hidratáló folyékony szappan gyengéden ápolja a kézfej bőrét, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy kiszárítaná a kezedet. Így eredményez tökéletesen tiszta és selymes bőrt az egzotikus virágok kellemes illatával. Összetétele 100%-ig természetes hidratáló hatású orchidea kivonattal készült. A benne található tejnek köszönhetően használata után azonnal kellemesen puha érintésűvé és rugalmassá varázsolja a bőrödet. A terméket bőrgyógyászatilag tesztelték és alkalmas a mindennapos használatra minden bőrtípus számára.

Csomag tartalma:

  • PALMOLIVE Naturals Black Orchid (Irresistible Softness Black Orchid And Moisturizing Milk) tusfürdő 250 ml
  • PALMOLIVE Naturals Black Orchid & Milk (Irresistible Softness) folyékony szappan 300 ml

Tusfürdő összetétele:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate (*A) /Sodium Laureth Sulfate (*B), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Cocamide mea, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-7, Glycol Distearate, Tetrasodium edta, Laureth-4, Citric Acid, Phalaenopsis Amabilis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Salicylate, ButylphenylMethylpropional, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, ci 17200, ci 42090

Folyékony szappan összetétele:
Water, Sodium, Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide MEA, Fragrance, Sodium salicylate, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Fragrance, Sodium Salicylate, citric Acid, Tetrasodium EDTA, Lactose, Aloe Barbadensis Leaf juice, Lactis proteinum (MilkProtein) phalaenopsis Amabills (Moon Orchid) Extract, CI17200, CI42090


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Feel Irresistible Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Feel Irresistible Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Feel Irresistible Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ