AlzaBoxy Q1 Effaclar

RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml

Termékkatalógus
RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml
4,8 34 értékelés
Folyékony szappan - hidratáló hatású, védelmet nyújt a vírusokkal és baktériumokkal szemben, a zöld tea és a bio Aloe Vera természetes kivonataival gazdagítja a természetes bőrhidratációt - 2 088,76 Ft/1 l
Kód:  MYD144 Termékszám:  8712561726993 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml

A Fox Revived Mandarin & Lemongrass a Radox által kínált kis pihentető szertartást biztosít a normál kézmosás során. Minden alkalommal, amikor használod, a mandarin és a citromfű ízletes, frissítő citrus aromája felszabadul, hogy ösztönözze az érzékeket, és frissesség, frissesség és könnyedség érzését hozza létre. A praktikus szivattyúcsomagok pontosan annyira adagolnak, mint amennyire szükséges. A nedves bőrre való felhordása után kellemesen gazdag habot képez, amely meg fogja ölelni a kezét, és mossa le a szennyeződést. Az alkalmazás után az illat egy darabig elviszi és friss benyomást kelt. Átlátszó, világos narancssárga szappanos doboz díszíti a fürdőszobát otthon vagy munkahelyen.

A Relived Mandarin & Lemongrass fő jellemzői

  • Feel Revived Mandarin és citromfű által Relaxed Radox
  • Csodálatos frissítő citrus aromája mandarin és citromfű
  • Gazdag habot hoz létre a könnyű mosáshoz
  • Nincs érzés a bőr kiszáradására
  • Gyakorlati szivattyúcsomag az egyszerű alkalmazáshoz
  • Dermatológiailag tesztelt

Használat:
Kis mennyiségű folyékony szappant alkalmazzon a bőr nedvesítésére, sütésére és öblítésére. Ismételje meg, ha szükséges. Kerülje a szemmel való érintkezést. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse le.

Összetétel:
Aqua, nátrium-lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, nátrium-klorid, parfüm, nátrium-laktát, citromsav, nátrium-benzoát, tetra-nátrium-EDTA, citrál, limonén, CI15510, CI16035, CI19140, CI42090

Paraméterek

Űrtartalom
250 ml Kész!
Szappan típus
Folyékony szappan Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Szappan típus

Szappan típus
Folyékony szappan Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.
Termékek: Radox 250 ml 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RADOX Feel Revived Mandarin & Lemongrass 250 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ