Akvizice ApF HU Effaclar

REVLON Orofluido The Wellness Set 390ml

Termékkatalógus
REVLON Orofluido The Wellness Set 390ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: elixir 100 ml, sampon 240 ml, testápoló krém 50 ml - 2 382,05 Ft/100 ml
9 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VBAL8927 Termékszám:  8432225137346
REVLON Orofluido The Wellness Set 390ml 9 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

REVLON Orofluido The Wellness Set 390ml

A Revlon márka alatt felfedezheted a folyékony aranyat, amely a hajad és bőröd prémium minőségű ápolását biztosítja. A REVLON Orofluido The Wellness szettben hajolajat, sampont és testápolót találsz. Argán olajjal és más, az emberi bőrre jótékony hatással bíró összetevők erejének felhasználásával készült. A hajolaj természetes olajokat és a gyantát, valamint a vanília illatát tartalmazza.

A REVLON Orofluido The Wellness Set legfontosabb jellemzői

  • A REVLON Orofluido Wellness szettet folyékony aranynak nevezik
  • Hajolajat, sampont és testápoló krémet tartalmaz
  • Minden hajtípusra alkalmas
  • Az olaj fényt és hidratáltságot ad a hajnak
  • A samponnak addiktív édes illata van
  • A testápoló BIO argánolajat tartalmaz

Orofluido Elixír olaj hajra

A REVLON Orofluido hajolaj három értékes természetes olajjal dúsított, amelyek jótékony hatással vannak a hajra. Keleties illat jellemzi, amely a vanília aromából és gyantás jegyekből áll. Az olaj nedves és száraz hajra egyaránt alkalmazható. A REVLON Orofluido olaj hidratálja és védi a hajat, kisimítja a hajszálakat, káprázatos fényt ad a hajnak. Minden hajtípusra alkalmas. Kellemes illatát mindenki imádni fogja.

Használati utasítás:Egyszerűen dörzsölj néhány cseppet a tenyered segítségével a nedves, törölközővel megszárított hajba. Az olaj mennyiségét te határozhatod meg hajad típusától, hosszától és vastagságától függően. Száraz hajon is használható a gyors formázás és a csillogás érdekében: selymes, könnyen felszívódó textúrája nem hagy maradványokat és nem nehezíti el a hajat. Alkalmazás után ne öblítsd le az olajat.

Orofluido sampon

Az Orofluido sampon luxus ápolást biztosít. Argán olajat tartalmaz, amelynek nyugtató illata sokáig a hajon marad mosás után is. A sampon jól hidratálja és táplálja a hajat.Kisimítja a hajszálakat és növeli azok fényét. Ha fested a hajad, megakadályozza, hogy a szín kimosódjon. Az Orofluido sampon kellemesen édes illatához hamar hozzá fog szokni.

Használati utasítás:
A nedves hajra kend fel, gyengéden masszírozd be, majd öblítsd le.

Orofluido Hidratáló testápoló krém

A bőrápoláshoz használd az Orofluido Moisturizing Body Cream testápoló krémet bio argán olajjal,amely puhává és gyönyörű illatúvá varázsolja a bőrt. Gondoskodik a hidratálásáról és táplálásáról, és gyengéd, relaxáló illatot ad hozzá. A bőr rugalmas és puha marad.

Használati utasítás:
A tiszta, száraz bőrre vidd fel, és finoman masszírozd be.

A csomag tartalma:
Elixír 100 ml
Sampon 240 ml
Testápoló krém 50 ml

Összetétel

Orofluido Elixir tapaszolaj:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa Kernel Oil, Cyperus Esculentus gyökérolaj, Isopropyl Palmitate, BHT, Linum Usitatissimum (lenmag) magolaj, Benzofenon-3, Parfum (Fragrance), Linalool, Vörös 17 (CI 26100), Sárga 11 (CI 47000). B01232

Orofluido sampon:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Betaine, Decyl Glucoside, ReplacedSentence27 Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Citric Acid, Disodium EDTA Lauric Acid, Lauril-alkohol-difoszfonsav, Metoxi PEG/PPG-7/3 Aminopropil-dimetikon, Panthenol, PEG-12 Dimethicone, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Pentylene Glycol, Polyquaternium-10, Nátrium-acetát, Sodium Chloride, Tocopheryl Acetate, Orofluido Hidratáló testápoló krém:3 Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Vörös 4 (CI 14700), Sárga 5 (CI 19140). B01647

Orofluido Hidratáló testápoló krém:
Aqua/Water/Eau - Paraffinum Liquidum/ásványi olaj/Huile Minérale - Isopropyl Palmitate - Glycerin - Cyclopentasiloxane - Dimethicone - C12-15 Alkyl Benzoate - Parfum (illatanyag) - Steareth-20 - Argania Spinosa Kernel Oil - Cyperus Esculentus Root Oil - Linum Usitatissimum (lenmagolaj) Seed Oil - - Cetil-alkohol - Szorbitán-sztearát - Karbomer - Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer - Trietanolamin - Dinátrium EDTA - BHT - Fenoxietanol - Metil-parabén - Etil-parabén - Szintetikus fluorfluorflogopit - Titándioxid (CI 77891) - Vas-oxidok (CI 77491) - ón-oxid. B01348





Paraméterek

Összehasonlít
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
390 ml Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Sampon, Testápoló krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVLON Orofluido The Wellness Set 390ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVLON PROFESSIONAL Orofluido The Wellness Set 390 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVLON Orofluido The Wellness Súprava 390 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ