0% splátky Siguro MPLA315842

REXONA Active Duopack

Termékkatalógus
REXONA Active Duopack
Kozmetikai szett - tartalom: Rexona Active+ tusfürdő (250 ml) + Rexona Active Protection + Original izzadásgátló spray (150 ml) - 645 Ft/db
Kód:  SG443 Termékszám:  8584057006571 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

REXONA Active Duopack

Kezdd minden napodat a megfelelő módon! A Rexona Active+ tusfürdő nemcsak jókedvre derít, hanem energizál is. Így rendkívül kényelmesen érezheted magad a bőrödben és kellemes illat ölel majd körbe. A Rexona Active Protection izzadásgátló spray könnyedén megbirkózik az izzadással és a kellemetlen testszagokkal a nap folyamán. A mozgalmasabb napokon sem szükséges aggódnod, hiszen ilyenkor lép működésbe a Motionsense technológia. Ezzel a kozmetikai készlettel valóban remekül indul majd a napod. Próbáld ki - biztosan nem fogsz benne csalódni.

A Rexona Active Duopack kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A Gel Active+ ideális a reggel felfrissüléshez
  • A tusfürdő összetételével tökéletes tisztaságú bőrt eredményez
  • A tusfürdő egész napra ellát energiával
  • Az izzadásgátló rendkívül hatékony a testszag és az izzadás ellen
  • Motionsense technológia - minél nagyobb a fizikai aktivitás, annál nagyobb a hatékonysága
  • Az izzadásgátló friss illatú és nem tartalmaz alkoholt
  • A spray minden bőrtípussal nagyon gyengéd
  • Anatómiai kialakítás a kényelmes alkalmazáshoz

A Rexona tusfürdővel aktívan indul a nap

A Rexona Active+ tusfürdővel egyetlen nap sem okoz problémát az ébredés. Tapasztald meg a legüdítőbb reggeli felfrissülést a Rexona tusfürdőjével. Ezt a tusfürdőt úgy alakították ki, hogy kellő energiával és erővel lásson el a reggeli zuhanyozás közben. A Rexona tusfürdő egyedülálló összetételével tökéletes tisztaságot és felfrissülést kínál, így garantáltan azonnal éberré tesz és kellemesen telhet az ébredés. Az Active+ tusfürdő alkalmas férfiak és nők számára egyaránt.

Alkalmazás:
Vidd fel a tusfürdőt a nedves bőrre, mosakodj meg, majd alaposan öblítsd le a bőrödet. Amennyiben szembe kerülne, rögtön öblítsd ki vízzel.

Összetétel:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Benzophenome-4, Citric Acid, Cocomide MEA, Disodium EDTA, Glycerin, Orchis Mascula Extract, Parfum, PPG-6, Sodium benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, CI 17200, CI 19140, CI 42090

A Rexona izzadásgátlónak köszönhetően soha nem lep meg az izzadás

A Rexona Active Shield dezodor spray rendkívül hatékony izzadásgátló. Akár 48 órán keresztül véd a fokozott izzadás ellen. Emellett felveszi a harcot a testszag kialakulásáért felelős baktériumokkal szemben is. A dezodor friss illatot kínál miközben nagyon gyengéd a bőrrel. A szabadalmaztatott Motionsense technológiának hála azonnal reagál a fizikai aktivitásra, így minél aktívabb vagy, annál hatékonyabban hat.

Alkalmazás:
Vidd fel minden nap a hónalj bőrére. Ha úgy érzed, hogy gyengül a hatása, ismételd meg az alkalmazását. Minden bőrtípus számára alkalmas.

Összetétel:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, BHT, Propylene Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Aqua, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysed Corn Starch, Silica, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

A csomag tartalma:
1 Rexona Active+ tusfürdő (250 ml)
1 Rexona Active+ Protection Original izzadásgátló spray (150 ml)

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REXONA Active Duopack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Active Duopack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REXONA Active Duopack.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ