Shop roku 0% splátky Siguro

SALOOS Bőrnyugtató & Hidratáló

Termékkatalógus
SALOOS Bőrnyugtató & Hidratáló
4,9 7 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - összetevők: 100% BIO levendulavíz, hialuron szérum és hidrofil sminkeltávolító olaj - 4 860 Ft/100 ml
Változat
Kód:  KSDS1507 Termékszám:  8595666006401

SALOOS Bőrnyugtató & Hidratáló

Kényeztesd magadat vagy szeretteidet a SALOOS Levandule ajándékcsomag ápolásával. A készlet 100%-ban organikus levendulavizet, hialuronsav szérumot és hidrofil sminklemosó olajat tartalmaz. A levendulavíz remekül regenerálja és megnyugtatja a bőrt. Nemcsak a bőrön, hanem a hajon is használható. A hialuronsav hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és minimalizálhatja a kisebb hegeket. A SALOOS Levandule hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja a bőrt, nyugtató és tápláló hatású. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A SALOOS Levandule kozmetikai ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • A virágvizet a bőr regenerálására és megnyugtatására tervezték
  • A SALOOS levendulavizet a hajadra is permetezheted
  • A szérum hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, megelőzi a ráncokat és minimalizálja a kisebb hegeket
  • Kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza
  • A sminklemosó olaj kíméletesen eltávolítja még a vízálló sminket is
  • Érzékeny bőrre is alkalmas
  • A készlet ajándéknak is kiváló

SALOOS 100% Bio Levendulavíz

A SALOOS egy cseh márka, amely tanúsított aromaterápiás bio kozmetikumokra specializálódott. A termékei a CPK bio védjeggyel büszkélkedhetnek. A levendulavirág tudományát az érzékeny bőr regenerálására és nyugtatására használják. Gyengéden tisztít a smink eltávolítása után is. Kellemesen felfrissít még hosszú utazások során is. A levendulavizet sokféleképpen használhatod, a hajadra is felviheted, amelyet így könnyebb lesz kifésülni, ezenkívül a ruhatáradat is illatosíthatod vele. A SALOOS levendulavíz minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a gyermekek bőrét is.

Használat: 
Frissítsd fel magad a nap bármely szakában, közvetlenül a bőrre alkalmazva a levendulavizet. A 100% bio levendulavizet reggel és este használd az arcolajok alapjaként. 

SALOOS Hialuronsav szérum

A Saloos Hialuronsav szérum kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza az azonnali és hosszú távú bőrfiatalítás érdekében. Az alacsony molekulájú hialuronsav hosszan tartó hatást fejt ki a bőrre, míg a magas molekulájú hialuronsav azonnali hatást biztosít. Rögtön hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és képes minimalizálni a kisebb hegeket. A hialuronsav, amely a lehető legmagasabb koncentrációban van jelen, védi a sejteket az oxidatív stressztől és enyhíti a bőrirritációt. A szabadalmaztatott Fucocert komplex elősegíti a bőr regenerációját, illetve visszaadja annak frissességét és ragyogását. Könnyű állagának köszönhetően a Saloos Hialuronsav szérum gyorsan felszívódik, és lehetővé teszi a további kozmetikumok azonnali alkalmazását.

SALOOS Levandule Hidrofil hámlasztó olaj

Kényeztesd bőrödet nap mint nap. A SALOOS Levandule hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja a bőrt, nyugtató és tápláló hatású. Vízálló sminkkel szemben is hatékony. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny és a bőrpírra hajlamos bőrt is. Levendula illóolajat tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. A problémás és érett bőrre is vigyáz, frissít és élénkít. Az illóolajok friss illatának köszönhetően a SALOOS Levandule minden egyes használattal felejthetetlenül pihentető élményt nyújt.

A készlet tartalma:
SALOOS 100% organikus levendulavíz
SALOOS Hialuronsav szérum
SALOOS Levandule hidrofil hámlasztó olaj


Összetétel

Bio levendulavíz 100%: 100% Bio Lavandula Angustifolia víz, Linalool**, ** a bio levendulavíz természetes összetevője, hialuronsav: Aqua, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Glicerin, Bioszacharid gumi-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Gliceril-kaprilát, Levendula hidrofil arcolaj: Bio Helianthus Annuus magolaj, Bio Sesamum Indicum magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tokoferol, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, PEG-40 szorbitán-peroleaát, Laureth-4, Parfüm*, Linalool**, Limonén**, Geraniol**, *illóolajok keveréke, **illóolajok része

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Normál Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Terméktípus
Arctisztító olaj Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Típus

Terméktípus
Arctisztító olaj Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Arctisztító olaj, Arcvíz, Arcszérum Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Saloos Set 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SALOOS Bőrnyugtató & Hidratáló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saloos Zklidnění & Hydratace pleti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SALOOS Upokojenie & Hydratácia pleti.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ