AP+ nový vizuál Shop roku

Medivon Cosy Air Pro

Termékkatalógus
Medivon Cosy Air Pro
5 1 értékelés
Masszírozó gép - fenék és hát kezelésére, 2D, 3D és kompressziós masszázs, 5 program, időzítő, melegítés, hálózati tápellátás, nem alkalmas gyerekeknek
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEDMP137 Termékszám:  5908275917137
Medivon Cosy Air Pro 106 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Medivon Cosy Air Pro

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Cosy Air Pro kompressziós Shiatsu masszázst kínál

Szánj egy kis időt magadra, és kényeztesd magad mély kompressziós Shiatsu masszázzsal, gyengéd felületi légmasszázzsal vagy kopogtató vibrációs masszázzsal. A Medivon Cosy Air Pro masszázspárna mindenki számára alkalmas, de különösen azok fogják értékelni, akik állandó stressznek vannak kitéve, vagy fizikailag aktívak, és szükségük van a fájó izmok ellazítására. A készülék úgy került kialakításra, hogy kényelmesen ülhess vagy feküdhess rajta.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó
Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Medivon Cosy Air Pro masszírozó legfontosabb jellemzői

  • Masszázspárna teljes testmasszázshoz
  • A Cosy Air Pro Shiatsu masszázsra, vibráló kopogtató masszázsra vagy gyengéd légmasszázsra képes
  • Fűtő funkció
  • 2D/3D masszázs
  • 4 masszázs zóna 5 masszázsmóddal
  • 3 intenzitási szint
  • 15 perces időzítő
  • Távirányító a kényelmes beállításhoz
  • Exkluzív légáteresztő anyag
  • Rugalmas használat (ülve és fekve)

Stabil konstrukció, amely illeszkedik a testhez

Minden masszázselem úgy került elhelyezésre, hogy a Medivon Cosy Air Pro párnát magas és alacsony emberek egyaránt használhassák. A készülék számára a testtömeg sem jelent problémát, mivel az ülés puha és rugalmas anyagból készült, amely alkalmazkodik a combok és a fenék alakjához.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A masszírozó a teljes felületet használja a masszázshoz

A Medivon Cosy Air Pro nagyszámú fejjel van felszerelve, amelyek a teljes felületén eloszlanak. Ennek köszönhetően a nyak, a nyakizmok, a felső és alsó hát, illetve a fenék hatékony masszázsát is élvezheted. A masszázsgörgők egyszerre forognak, illetve mozognak felfelé és lefelé, hogy a test teljes felületén jótékony masszázst biztosítsanak.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A Medivon Cosy Air Pro 3D-s légmasszázst biztosít

A masszázspárna légpárnákkal rendelkezik azokon a területeken, amelyek a masszázs során különleges figyelmet igényelnek. A 3D-s légkompressziós technológia felváltva fújja fel és ereszti le a párnákat, kellemes, lüktető érzést keltve a gyengéd masszázs során. A Medivon Cosy Air Pro ezzel a fajta masszázzsal megnyugtat. A masszázs intenzitása a távirányítóval könnyen változtatható.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Guruló és vibráló masszázs

A shiatsu masszázs mellett a Medivon Cosy Air Pro klasszikus gördülő és vibrációs masszázsfunkcióval is rendelkezik. A fejek a párnában úgy helyezkednek el, hogy a test különböző pontjaira hatnak, és a gerinc mentén gördülnek, mint a professzionális kezelések során. A hatékonyságot és a relaxáló hatást a háromfokozatú rezgés és a kopogtató üzemmód fokozza.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Már 15 perc napi használat után megkönnyebbülést nyújt

Használd a Medivon Cosy Air Pro masszázspárnát naponta 15 percig, hogy enyhítsd az izomfeszültséget az egész testben. A masszázspárna gyors és hatékony módja a rezgés általi relaxációnak. A masszázspárnát leginkább a krónikus problémáktól szenvedők fogják értékelni, hiszen enyhítheti problémáikat.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

A masszírozó fűtő funkcióval rendelkezik

Hozd ki a legtöbbet a masszázsból, és kényeztesd magad még nagyobb kényelemmel. A Medivon Cosy Air Pro melegítő funkcióval rendelkezik, amely ellazítja az izmokat a hatékonyabb masszázs érdekében. Ezt a magasabb szintű kényelmet különösen az aktív egyének értékelik majd egy kemény edzés után.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Intuitív és pontos vezérlés

Bár a Medivon Cosy Air Pro masszázspárna több mint 30 különböző relaxációs kombinációt kínál, a könnyen kezelhető távirányítóval pontosan kiválaszthatod, hogy mit szeretnél. A Spot Shiatsu technológia lehetővé teszi, hogy pontosan kiválaszthasd a masszírozni kívánt területet. A Medivon masszázspárnához táska tartozik a tárolás és a kényelmes szállítás érdekében.

Medivon Cosy Air Pro masszírozó

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Medivon Cosy Air Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Medivon Cosy Air Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Medivon Cosy Air Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Medivon Cosy Air Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Medivon Cosy Air Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ