Shop roku Slevy s AP+

Mega Bloks - Catie autó

Termékkatalógus
Mega Bloks - Catie autó
Építőjáték - 6 részből áll, ajánlott életkor: 1-5 év
Kód:  HRAa6690 Termékszám:  0065541804425

Mega Bloks - Catie autó

A Mega Bloks építőjáték Catie rózsaszín kisautójának elejét mosolygós arcocska díszíti A járgány szívesen halad át dombokon, hegyeken, erdőkön, alagúton, de leginkább a városban szeret közlekedni. A lenyitható tetős sportautót egy kiváló női sofőr vezeti, aki igazán élvezi a napsugarakat az arcán és az enyhe szellőt a hajában a villámgyors autóvezetés közben. Nem zavarja a könnyű nyári zápor sem, hiszen elég a kabrió tetőjét felhúzni, így nem ázik meg. Az autóban rengeteg poggyász elfér, de ha megtelik, a kockák a tetőre pattinthatóak.

A dobozban egy női sofőr figurája, rózsaszín kisautó és hat színes First Builders kocka található. A speciálisan kialakított kockák nagyon jól illeszkednek a kisgyerekek kezébe. A szett kombinálható az összes First Builders építőjáték részeivel.

A szett tartalma:

  • női sofőr - figura
  • autó
  • 6 First Builders kocka

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mega Bloks - Catie autó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks - Autíčko Catie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mega Bloks - Autíčko CATI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher Price Mega Bloks - Spielzeugauto Caties. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher Price Mega Bloks - Spielzeugauto Caties.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ