Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Mercedes-Benz Maybach G650, fekete

Termékkatalógus
Mercedes-Benz Maybach G650, fekete
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAif12710 Termékszám:  8586019941258
Mercedes-Benz Maybach G650, fekete Megszűnt

Mercedes-Benz Maybach G650, fekete

 Szinte minden gyerek ilyen terepjáróra vágyik. A Mercedes-Benz Maybach G650-nel a gyermek mindenhol a figyelem középpontjába kerül. Fekete színű, nagy kerekekkel, felfüggesztési tengelyekkel, négykerék-meghajtással és más nagyszerű modulokkal rendelkező autó. Kiváló részletességgel, krómozott tartozékokkal és Mercedes-Benz eredeti jelekkel és logóval rendelkezik. Minden része kiváló minőségű anyagból készül a hosszú élettartam érdekében. A kétüléses autónak két motorja van, amelyek két 12V-os akkumulátorral működnek. Előremenetben két sebesség közül lehet választani, de az autó hátramenetbe is kapcsolható. A lámpák felkapcsolhatók,  működik a kipufogója, és lejátszja kedvenc zenéidet az USB / TF bemeneten keresztül az érintőképernyőn. A szülők egy, az autóval párosított távirányítót használnak, hogy ellenőrizzék gyermekeik vezetését. A vezetőnek van egy vészfék funkciója a vezetési funkciók azonnal kikapcsolásához. A Mercedes-Benz Maybach G650 elektromos autó 3 és 8 év közötti gyermekek számára alkalmas.

A Mercedes-Benz Maybach G650  elektromos autó legfontosabb jellemzői - fekete


  • Nagy részletesség, eredeti tartozékok és logó
  • Króm maszk és kipufogó
  • Mercedes-Benz Maybach G650 4x4-es hajtással
  • Puha EVA polimer kerekek és felfüggesztési tengelyek terepvezetéshez
  • Két 12 V / 7 Ah elemmel működik
  • 2,4 GHz-es távirányítóval, vészfékkel
  • Az illesztőprogram párosítva van egy adott autóval
  • Kétüléses autó bőr ülésekkel és állítható övekkel
  • Mercedes-Benz Maybach G650 zökkenőmentes indítással
  • Az autónak két sebessége van és hátramenet is választható
  • A Mercedes-Benz Maybach G650 funkcionális első és hátsó lámpával rendelkezik
  • Az autó az USB / TF bemeneten keresztül működteti a kipufogót és lejátssza a kedvenc zenéket az érintőképernyőn

A következő generációs távirányítóval a vezetés mindig biztonságos lesz

A Mercedes-Benz Maybach G650 elektromos autó 2,4 GHz-es új generációs távirányítóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy párosítd ezt  egy adott autóval, így egyszerűen irányíthatod. Ezért ha több autót is a közelben van, nem lesznek zavaró jelek vezetés közben. A felnőttek maximális ellenőrzést kapnak a jármű fölött az útközben váratlanul előforduló események elkerülésére, a vezérlés pedig vészfékkel van felszerelve, amely kikapcsolja az autó összes funkcióját. Ha pedig újra el szeretnéd indítani az autót, csak meg kell nyomni ismét a féket. 

Majdnem olyan, mint egy igazi autó

A Mercedes-Benz Maybach G650 elektromos autóját négy 12 V-os motor hajtja, amelyek mindegyike 35 W teljesítményű. A teljesítményt egy 12V / 4,5Ah akkumulátor biztosítja. Csakúgy, mint egy igazi autó, ez az elektromos Mercedes-Benz Maybach   G650  is világít, működik a kipufogója és zenét játszik le. Majdnem minden járművezető hallgat zenét vezetés közben, így ez az autó fel van szerelve egy érintőképernyővel, amely USB és SD kártya csatlakozóval van ellátva, így a kis vezető énekelheti kedvenc dalait. Az autó hátsó megvilágítású fedélzettel, nyitható ajtókkal, hátlap lemezzel és motorháztetővel rendelkezik. Nagy részletességgel kidolgozott króm maszk és kipufogó is található rajta

Sok funkció a nagy vezetési élményért

A Mercedes-Benz Maybach G650 elektromos autó nagyon praktikus funkciója a digitális állapot és az akkumulátor töltöttségi mutatója. Ezzel soha nem fog meglepetésként érni, hogy lemerült az akkumulátor a tervezett útvonal közepén. Az autóban két sebesség van előremenetben, de hátramenetbe is kapcsolható. Az alacsonyabb fordulatszám-beállításnak köszönhetően az autó kisebb gyermekek számára alkalmas. Egy másik pozitívuma az autó lassú és zökkenőmentes működése. Bosszantó rándulások nélkül lassan növeli a sebességet, amíg el nem éri a beállított határértéket. A lágyított EVA kerekekkel és a kormánykerékkel ellátott a Mercedes-Benz Maybach G650 elektromos autóval gyermeked bármikor autózhat. Az autónak két bőrülése van, így a kis vezetők akár barátaikat is elvihetik autózni. Minden ülésen állítható biztonsági öv is található.

Működés és töltés

A Mercedes-Benz Maybach G650 üzemideje 2 és 3 óra között változik a tereptől és a gyermek súlyától függően. Az  akkumulátor fennmaradó teljesítménye ellenőrizhető az autó kijelzőjén. Az akkumulátor töltése 5-8 órát vesz igénybe. A töltés és a mosás mellett az autó további karbantartást nem igényel.

Súly:
39,2 kg

Terhelhetőség:
30 kg

Tesztelt teherbírás:
45 kg

Sebesség:
3 - 7 km / h

Távirányító:
párosítható egy adott autóval
vészfékkel
2,4 GHz

Hajtás:
4 x 12 V / 35 W

Akkumulátor:
autó: 2 x 12 V / 7 Ah
vezető: 2 × AAA (nem tartalmazza)

Töltés:
220 V és 12 V / 1000 mA között

Töltési idő:
5 - 8 óra

Utazási idő (a tereptől és a gyermek súlyától függően):
2-3 óra

Autó méretei (L × W × H):
140 × 99 × 72,5 cm

Kerékanyag:
puha EVA

Csomag tartalma:
1 × autó
1 x távirányító
1 × adapter kijelzővel
1 × kézi


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mercedes-Benz Maybach G650, fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz Maybach G650, černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mercedes-Benz Maybach G650, čierny.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ