Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Mikro Trading rendőr Mickey egér

Termékkatalógus
Mikro Trading rendőr Mickey egér
5 1 értékelés
Plüss - Mickey 2 hangkapcsolóval - a kezén és a hasán, magasság: 30 cm, 12 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif3588 Termékszám:  8421134182028
Mikro Trading rendőr Mickey egér Megszűnt

Mikro Trading rendőr Mickey egér

Mickey egér és barátnője, Minnie világszerte ismert Disney-hősök. A figurák nem kizárólag a Mickey egér játszótere című gyermeksorozattal váltak híressé, hanem egyben a népszerű vidámpark, Disneyland legfontosabb alakjai is. Így egyáltalán nem meglepő, hogy óriási népszerűségük a játékok világában is tükröződik. A Mikro Trading rendőr Mickey egér plüssfigura minden kis csemetének örömet szerez. Bár Mickey plüssből készült, mégis elhatározta, hogy ezúttal a rendőr szakmában próbálja ki magát. Segítsen Mickey-nek az igazság védelmében, s mindezt vidám dallamok hallgatása közben.

A Mickey rendőr plüssfigura fő előnyei

  • elektromos plüssjáték
  • a rendőr Mickey egér foglalkozásának megfelelő rendőregyenruhát visel
  • a hangkapcsoló megnyomásával vidám dallamot játszik le
  • népszerű Mickey egér-motívum a Walt Disney-től

Élvezze a szórakozást Mickey rendőrrel

Mickey rendőr 30 cm magas, és a gyermekeket nem csupán kék rendőregyenruhájával ragadja meg, hanem bizonyára a vidám dallamokkal is, melyeket a hasán található hangkapcsoló megnyomásával lejátszik. Ám azt sem érdemes elfelejteni, hogy elektromos játékról van szó, mely elemmel működik. Az első három darab LR44 típusú elem ugyan a csomag részét képezi, ám mindenképpen ajánlatos további tartalékelemek beszerzése, hiszen nagy kár lenne, ha az utcák rendjének őrzése közben nem lehetne hallgatni az örömteli dallamokat. A plüss Mickey egér már 12 hónapos kortól örömet szerez a kicsiknek.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mikro Trading rendőr Mickey egér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading Mickey Mouse policista. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mikro Trading Mickey Mouse policajt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading Mickey Mouse Polizist. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading Mickey Mouse Polizist.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ