AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Microsoft MS CSP Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education

Termékkatalógus
Microsoft MS CSP Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education
Irodai szoftver - 1 készülék számára, telepítés: letöltés (elektronikusan), iskolák számára, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
784 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWMM0688 Gyártó honlapja:
Microsoft MS CSP Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education 784 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Microsoft MS CSP Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal a[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

A termék megvásárlásához és használatához az iskolának rendelkeznie kell egy "o365" fiókkal és a Microsoft által kijelölt EDU státusszal.

Ha az iskola még nem rendelkezik a státusszal, akkor a Microsofton keresztül lehet kérelmezni azt.
Az igényléshez a következő dokumentumokat kell benyújtani PDF-ben:

  • 1) Az akkreditációról szóló igazolás / az irányító testület által kiállított dokumentum
  • 2) A minisztériumtól/tárcától/oktatási tanácstól származó levél, amely megállapítja a tudományos akkreditációt/elismerést/jogosultságot

A Microsoftnak néhány napba telik, amíg feldolgozza a státuszt, és ezalatt az MS ellenőrzi, hogy az iskola valóban iskola-e, és így jogosult-e az EDU licencre. Amint a státusz megerősítést nyert, az engedélyt azonnal megrendelik és elküldik az iskolának, amely egy bejelentkezési név és egyszeri jelszó a fiókjához való hozzáféréshez.

A licenc megszerzéséhez "o365" fiókra van szüksége a Microsoftnál

  • a) ha az iskolának már van fiókja: az iskolával felvesszük a kapcsolatot egy aktiválási linkkel a kölcsönös párosításhoz (iskola vs. Alza) és a nevesítjük az ún. bérlőt
  • b) ha az iskola még nem rendelkezik fiókkal: létrehoznak egy fiókot, és elküldik a fiókhoz való hozzáférés adatait.

Az iskola ezután a számlázási részben megtalálja a licencet az "o365" fiókja alatt - > az Ön termékei

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter szoftverlicenc - 16 Core Education

A Windows Server 2022 egy olyan platform, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolt alkalmazások, hálózatok és webes szolgáltatások infrastruktúrájának kiépítésést. A Windows Server fájlkiszolgálók több millió ügyfél több milliárd fájlját fogadják, és lehetővé teszik a fájlok tárolását és visszakeresését integrált skálázással. A biztonság, a kvóták, a biztonsági mentés, a replikáció és a helyreállítás az operációs rendszerbe van integrálva. Futtatott alkalmazásokat vagy különféle adatbázisokat is hosztolhat.

A licenc a rendszer 2 magon történő használatára jogosít.Egyetlen fizikai kiszolgáló esetében azonban a kiszolgálóban lévő fizikai processzoronként legalább 8 magos licencet kell vásárolnod.

Azure

A Windows Server 2022 támogatja a hibrid együttműködést az Azure felhőkörnyezettel. Ez megkönnyíti az adatközpont bővítését nagy beruházás nélkül.

Biztonság

A Microsoft a kiberbiztonság egyik vezető vállalata. A Windows Server 2022-vel pedig többrétegű biztonságot kapsz az egész rendszer szerves részeként.

Alkalmazás

A Windows Server 2022 operációs rendszer nagyszerű környezetet biztosít az alkalmazások fejlesztéséhez, teszteléséhez és futtatásához. Beleértve a konténereket és a mikroszolgáltatásokat.

Menedzsment

A legmodernebb eszközök rendkívül egyszerűvé teszik a Windows Server 2022 rendszer teljes adminisztrációját. Például a fizikai kiszolgálók és a felhőalapú erőforrások is egy helyről kezelhetők.


A Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education főbb jellemzői

  • CSP licenc
  • 16 Core Education
  • Korlátlan virtuális gépek CAL-felhasználókra építve - megvásárláshoz kötött
  • Kizárólag iskolai környezetben történő használatra tervezve

Fontos információk a licenc helyes megvásárlásához:

Ha rendelkezel egy másik forgalmazótól származó Microsoft ID-vel, akkor ezt az MS ID-t a megrendelés létrehozása után azonnal el kell küldened a [email protected] címre, ha nem adsz meg MS ID-t, akkor egy újat kell generálni. A Microsoft ID for CSP nem kompatibilis az olyan otthoni termékekkel, mint például aMicrosoft 365 Personal/Family.

Ez a licenc iskolai/nem profitorientált szervezetekben való használatra vonatkozik.A licencek aktiválásához meg kell adni az IZO (iskolai azonosító)/nem profitorientált szervezet visszaigazolását. Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod. Ha nem vagy biztos a választásodban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal: [email protected]. .



Paraméterek

Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Iskolák számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Berendezések száma
1 Kész!

Kompatibilitás

Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft MS CSP Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core Education
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ