AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL

Termékkatalógus
Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL
Irodai szoftver - MS SQL Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg,
118 090 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWMM0712 Gyártó honlapja:
Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL 118 090 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL

Strukturált és strukturálatlan adatok elemzése a Microsoft SQL Server 2019 – 1 Device CAL használatával. Ez a verzió megadja a lehetőséget, hogy kiválaszthasd az általad preferált nyelvet.Nagyra fogod értékelni az adatbázisos csúcsteljesítményét és megfelelő skálázhatóságát. A Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL segítségével bármilyen eszközön hozzáférhetsz a gazdag, interaktív Power Business Intelligence jelentésekhez.

A Device CAL feljogosít egy eszközt a Microsoft SQL Server 2019 szolgáltatások elérésére.

Adj értelmet az adataidnak

A Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL az adatok átláthatóságát biztosítja azáltal, hogy lekérdezi a teljes adatkörnyezetet. Nincs szükség az adatok áthelyezésére vagy replikálására. Az SQL 2019 adatbázis-tanúsítással rendelkzik, ami kiküszöböli az adatbázis-összeférhetetlenség kockázatát.

Erős biztonság az adataid számára

A Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL beépített funkciói az adatok védelmét biztosítják a gyanús tevékenységek figyelésével és azonosításával. Felfedezés esetén riasztási funkciói azonnal figyelmeztetni fognak. Emellett titkosíthatod érzékeny adataid, és számításokat végezhetsz titkosított adatokon.

Maximális rendelkezésre állás

Létrehozhatsz meglévő vagy új alkalmazásokat az Azure-ban. A legjobb ár/teljesítmény arányt kapod a legösszetettebb SQL Server feladatokhoz. Az adatok még váratlan összeomlás esetén is biztonságban lesznek, és bárhonnan elérhetők maradnak. Az aktív tranzakciók számától és méretétől függetlenül értékelni fogod a gyors adatmentést.

Big Data klaszterek

A Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL-ok megkönnyítik a nagy mennyiségű adatot tartalmazó környezetek kezelését. Az adattó kulcsfontosságú elemeit biztosítja,amelyek mélyen integrálva vannak az SQL Serverrel, és teljes mértékben támogatja a Microsoft SQL Server 2019-et – az 1 Device CAL könnyen telepíthető Linux-tárolók használatával egy Kubernetes-fürtben.

Hogyan működik a havi (CSP) / tartós (LTSC) licenc vásárlás?

  • Válaszd ki az egységek számát
  • A licenc az Alza.cz oldalon megadott ügyféladatok alapján kerül generálásra, ha más felhasználó vagy a saját MS bérlői fiókod számára szeretnél licencet, kérjük, lépj kapcsolatbavállalati kapcsolattartóinkkal ([email protected])
  • A megrendelés kifizetése után lépj továbba saját elektronikus licencfiókodba, ahol kattints a termékre (e lépést követően a licenc létrehozása megtörténik, a licencgenerálás munkanapokon 8 és 16 óra között történik) )
  • Ezután megkapod a bejelentkezési adatokat (egyedi bejelentkezési adatok a Microsoft portálhoz), amelyeket arra az e-mail címre küldünk, amelyet regisztráltál itt: Alza.cz
  • A Microsoft bejelentkezési adatokkal bejelentkezhetsza portálra, ahol letöltheted és beállíthatod a termékeket - gyors útmutató itt

Fontos információk a licenc helyes megvásárlásához:

Ha rendelkezel egy másik forgalmazótól származó Microsoft ID-vel, akkor ezt az MS ID-t a megrendelés létrehozása után azonnal el kell küldened a [email protected] címre, ha nem adsz meg MS ID-t, akkor egy újat kell generálni. A Microsoft ID for CSP nem kompatibilis az olyan otthoni termékekkel, mint például aMicrosoft 365 Personal/Family.

Ez a licenc iskolai/nem profitorientált szervezetekben való használatra vonatkozik.A licencek aktiválásához meg kell adni az IZO (iskolai azonosító)/nem profitorientált szervezet visszaigazolását.Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha nem vagy biztos a választásodban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal a [email protected] címen.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS SQL Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS SQL Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
Korlátozás nélkül hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
EN Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft SQL Server 2019 - 1 Device CAL
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ