30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL

Termékkatalógus
Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL
Irodai szoftver - MS Windows Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
74 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWMM0708 Gyártó honlapja:
Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL 74 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén. 

Licence Remote Desktop Services – 1 User CAL Education

A Távoli asztali licencelés (Remote Destop Services) kezeli a távoli asztali ügyfél-hozzáférési licenceket (RDS CAL), amelyek az egyes eszközök vagy felhasználók távoli asztali munkamenetgazda (RD Session Host) kiszolgálóhoz való csatlakoztatásához szükségesek. A Távoli asztali licencelés szolgáltatás a Távoli asztali licenckiszolgálón lévő Távoli asztali licencek telepítésére és kiadására, valamint rendelkezésre állásuk felügyeletére szolgál.  

A távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálón konfigurált távoli asztali licencelési módnak meg kell egyeznie a licenckiszolgálón elérhető távoli asztali CAL-k típusával.  

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL

Támogasd üzleti növekedésedet és frissítsd informatikai infrastruktúrádat a Microsoft Windows Server 2022 operációs rendszer telepítésével. Használd a továbbfejlesztett többszintű biztonságot, az Azure-ral való hibrid képességeket és a Windows Server 2022 által biztosított rugalmas alkalmazásplatformot.

A felhasználói CAL feljogosítja a felhasználót a Távoli asztali szolgáltatások elérésére.

Fejlett, többrétegű biztonság

A Microsoft Windows Server 2022 számos biztonsági fejlesztést hoz, különösen a többszintű rendszermagbiztonságot és a csatlakoztathatóságot. Lehetővé teszi az IT-csapatok számára, hogy a hardver, a firmware és a virtualizációs rétegeken keresztül fejlett megelőző szervervédelemmel rendelkező biztonsági eszközöket alkalmazzanak. A gyorsabb és biztonságosabb HTTPS-titkosítás és az SMB-támogatással rendelkező, iparági szabványos AES-256 titkosítás révén további biztonsági szintet ad az átviteli folyamatokhoz.  

Hibrid lehetőségek az Azure-ral

Használd ki a hibrid és több felhőből álló hozzáférés előnyeit a felhőszolgáltatásokon keresztül a vállalkozásodban a Windows Server 2022 Azure Archoz való csatlakoztatásával. A fájlfunkciók is javultak, például az SMB tömörítés, amely az adatok tömörítésével gyorsítja a hálózaton keresztüli fájlátvitelt. Az IT-adminisztrátorok számára pedig a Windows Admin Center, amely olyan modern szerverfelügyeleti funkciókat kínál, mint az új eseménynézegető és a proxy gateway támogatás az Azure-hoz kapcsolódó forgatókönyvekhez.  

Rugalmas alkalmazási platform

A Microsoft Windows Server 2022 jobb skálázhatóságot és hardverfrissítési lehetőségeket is kínál, például 48 TB memória és 2048 logikai mag támogatása 64 fizikai foglalaton. Értékelni fogod a Windows konténerek jobb alkalmazás-kompatibilitását is, amely HostProcess konténereket kínál a csomópontok konfigurálásához, IPv6 és dual-stack támogatást, és lehetővé teszi a Calico használatával a következetes hálózati házirendek végrehajtását.  

Hogyan működik a havi (CSP) / tartós (LTSC) licenc vásárlás?

  • Válaszd ki az egységek számát
  • A licenc az Alza.cz oldalon megadott ügyféladatok alapján kerül generálásra, ha más felhasználó vagy a saját MS bérlői fiókod számára szeretnél licencet, kérjük, lépj kapcsolatbavállalati kapcsolattartóinkkal ([email protected])
  • A megrendelés kifizetése után lépj továbba saját elektronikus licencfiókodba, ahol kattints a termékre (e lépést követően a licenc létrehozása megtörténik, a licencgenerálás munkanapokon 8 és 16 óra között történik) )
  • Ezután megkapod a bejelentkezési adatokat (egyedi bejelentkezési adatok a Microsoft portálhoz), amelyeket arra az e-mail címre küldünk, amelyet regisztráltál itt: Alza.cz
  • A Microsoft bejelentkezési adatokkal bejelentkezhetsza portálra, ahol letöltheted és beállíthatod a termékeket - gyors útmutató itt

Fontos információk a licenc helyes megvásárlásához:

Ha rendelkezel egy másik forgalmazótól származó Microsoft ID-vel, akkor ezt az MS ID-t a megrendelés létrehozása után azonnal el kell küldened a [email protected] címre, ha nem adsz meg MS ID-t, akkor egy újat kell generálni. A Microsoft ID for CSP nem kompatibilis az olyan otthoni termékekkel, mint például aMicrosoft 365 Personal/Family.

Ez a licenc iskolai/nem profitorientált szervezetekben való használatra vonatkozik.A licencek aktiválásához meg kell adni az IZO (iskolai azonosító)/nem profitorientált szervezet visszaigazolását.Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha nem vagy biztos a választásodban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal:a[email protected] címen


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
Korlátozás nélkül hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
EN Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services - 1 User CAL
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ