30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - MS Windows Server, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
10 299 590 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  SWMM0633 Gyártó honlapja:
Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronikus licenc) 10 299 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Licence Rights Management

A Rights Management Service (RMS) lehetővé teszi a meglévő kiszolgálók számára, hogy funkcióikat a Microsoft Rights Management felhőszolgáltatásához (Azure RMS) kapcsolják. Ezzel a funkcióval a felhasználók könnyedén megvédhetik dokumentumaikat a szervezeten belül és kívül, további biztonsági rendszerek nélkül.

Microsoft Windows Server 2022

Támogasd üzleti növekedésedet és frissítsd informatikai infrastruktúrádat a Microsoft Windows Server 2022 operációs rendszer telepítésével. Használd a továbbfejlesztett többszintű biztonságot, az Azure-ral való hibrid képességeket és a Windows Server 2022 által biztosított rugalmas alkalmazásplatformot.

Fejlett, többrétegű biztonság

A Microsoft Windows Server 2022 számos biztonsági fejlesztést hoz, különösen a többszintű rendszermagbiztonságot és a csatlakoztathatóságot. Lehetővé teszi az IT-csapatok számára, hogy fejlett megelőző szervervédelemmel rendelkező biztonsági eszközöket alkalmazzanak a hardver, a firmware és a virtualizációs rétegeken keresztül. A gyorsabb és biztonságosabb HTTPS-titkosítás és az SMB-támogatással rendelkező, iparági szabványos AES-256 titkosítás révén további biztonsági szintet ad az átviteli folyamatokhoz.

Hibrid lehetőségek az Azure-ral

Használd ki a hibrid és több felhőből álló hozzáférés előnyeit a felhőszolgáltatásokon keresztül a vállalkozásodban a Windows Server 2022 Azure Archoz való csatlakoztatásával. A fájlfunkciók is javultak, például az SMB tömörítés, amely az adatok tömörítésével gyorsítja a hálózaton keresztüli fájlátvitelt. Az IT-adminisztrátorok számára pedig a Windows Admin Center, amely olyan modern szerverfelügyeleti funkciókat kínál, mint az új eseménynézegető és a proxy gateway támogatás az Azure-hoz kapcsolódó forgatókönyvekhez.

Rugalmas alkalmazási platform

A Microsoft Windows Server 2022 jobb skálázhatóságot és hardverfrissítési lehetőségeket is kínál, például 48 TB memória és 2048 logikai mag támogatása 64 fizikai foglalaton. Értékelni fogod a Windows konténerek jobb alkalmazás-kompatibilitását is, amely HostProcess konténereket kínál a csomópontok konfigurálásához, IPv6 és dual-stack támogatást, és lehetővé teszi a Calico használatával a következetes hálózati házirendek végrehajtását.

Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás, Operációs rendszer Kész!
SW típusa
MS Windows Server Kész!
Licenckulcs kézbesítése
E-mail Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Korlátlan licenc Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
Korlátozás nélkül hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
minden EU-nyelv Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows Server 2022 Rights Management External Connector (elektronikus licenc)
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ