Akvizice ApF HU Samsung HU AV launch

Midas M32R LIVE

Termékkatalógus
Midas M32R LIVE
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Keverőpult - digitális, csatornák száma: 40, kimenetek: 17× XLR, 6× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, kimenetek: 8× XLR, 8× 6,3 mm-es Jack, 2× RCA, parametrikus equalizer, integrált kompresszor, low-cut, némító gomb, pan/bal, +48V fantom tápegység, USB flash meghajtó bemenet, potenciométer
1 037 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  MIS32c Termékszám:  M32R LIVE
Midas M32R LIVE 1 037 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Midas M32R LIVE

A Midas M32R LIVE digitális keverőpult magas hangminőséget és nagy számítási teljesítményt nyújt, és mindezt egy könnyen hordozható, rackbe szerelhető kialakításba csomagolva. A készülékház belsejében 16 csatorna fadert és egy master fadert találsz. A nyolc DCA és hat némacsoport segítségével pedig nagyobb műsorokat is könnyedén kiszolgálhatsz egy kompakt keverőből. Az intuitív elrendezés azonnali hozzáférést biztosít a legszükségesebb funkciókhoz, mint például a csatornák útválasztása, EQ, dinamika és egyéb funkciók… 

A Midas M32R LIVE legfontosabb jellemzői

  • Dús, élő hangzás 16 Midas előerősítőből
  • Hihetetlenül erős, mégis könnyű váz a szén-, alumínium- és acélszerkezetnek köszönhetően
  • Precíziós jelútvonal 48 kHz-es digitális átalakítással
  • Kategóriájában legjobb motoros faderek, több mint 1 millió élettartamú
  • A Midas M32R LIVE egy 5"-os színes LCD kijelzőt tartalmaz
  • 32×32 USB audio interfész
  • Vezeték nélküli távvezérlés alkalmazáson keresztül

Midas előerősítők csúcshangzással

A Midas előerősítők a legjobb hangzásúak közé tartoznak a piacon. Az M32R LIVE konzol ugyanazokat az előerősítőket használja, amelyek a standard XL4 és Heritage 3000 konzolokban találhatók, amelyeket olyan kiváló művészek használnak, mint Bon Jovi, AC/DC, Metallica, Foo Fighters, Sir Paul McCartney és számtalan más előadó. A hangzás gazdag, élénk és nyitott, rendkívül alacsony zajszint mellett. Az előerősítők rendkívül ellenállóak a túlterheléssel szemben és erős igénybevétel mellett is harmonikusan gazdagok.

A Bentley által ihletett Midas M32R LIVE elegáns, intuitív kialakítása

Az M32 és az M32R LIVE teljesen új formájának megalkotása érdekében a Midas a Bentley Motors műszaki tervezőjével, Rajesh Kuttyval dolgozott együtt. Az eredmény a stílus és a funkcionalitás lenyűgöző kombinációja. Az M32R LIVE elrendezése gyors hozzáférést biztosít a keverés során leggyakrabban használt vezérlőkhöz, a mélyebb funkciókhoz és paraméterekhez vezető intuitív utakkal. Az M32R LIVE emellett hihetetlenül könnyű, ha figyelembe vesszük robusztus felépítését. Ez az acél, alumínium és szénszálas alkatrészek kombinációjának köszönhető, amelyek lenyűgözően erős vázat hoznak létre, miközben minimalizálják a súlyt.

Speciálisan tervezett motoros faderek az egyenletes teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében

A vadonatúj faderek extra egyenes, rozsdamentes acélból készült, sima, polírozott felületű vezető rudakkal büszkélkedhetnek. Érezni fogod a különbséget, amint az ujjaidhoz érnek. A legjobb az egészben, hogy ezek a faderek akár 1.000.000 ciklusra is alkalmasak - ez háromszor hosszabb élettartamot jelent, mint más vezető gyártók faderei.

Virtuális FX rack több mint 50 beépített effektprocesszorral 

Az M32R LIVE-hoz a Midas 16 új effektprocesszort fejlesztett ki, de a klasszikus hangprocesszorok közvetlen emulációi is megtalálhatók - Urei 1176, Teletronix LA-2A és Fairchild 670 kompresszorok, EQP-1A és EQ5 Pultec equalizerek és még sok más. Összesen több mint 50 processzor áll a rendelkezésére, ami sok drága és kényes külső berendezés helyettesítésére szolgál.

Paraméterek

Csatornák száma
40 × Kész!
Hangszínszabályzó
40 × Kész!
Integrált kompresszor
32 × Kész!

Csatorna tulajdonságai

Hangszínszabályzó
40 × Kész!
Integrált kompresszor
32 × Kész!
Low-Cut
40 × Kész!
Mute
40 × Kész!
Pan/bal
40 × Kész!

Bemenetek

6,3 mm jack
6 × Kész!
RCA
2 × Kész!
XLR
17 × Kész!

Kimenetek

6,3 mm jack
8 × Kész!
RCA
2 × Kész!
XLR
8 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Midas M32R LIVE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Midas M32R LIVE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Midas M32R LIVE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ