MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge

Termékkatalógus
MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge
MIDI kontroller - MIDI eszközök csatlakoztatására és kezelésére, 4 MIDI eszköz egyidejű csatlakoztatásának lehetősége, 5 pin csatlakozók, thru és merge funkciók támogatása, tápellátás USB porton keresztül
31 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MDT004b1 Termékszám:  HN251613 Gyártó honlapja:
MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge 31 190 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge

A kompakt Midiface 4×4 thru/merge tökéletes megoldás a MIDI-eszközök csatlakoztatására és kezelésére. Segítségével egyszerre akár 4 MIDI-eszközt is csatlakoztathatsz. A Midiface csatlakoztatásához szabványos 5 tűs MIDI-csatlakozókat biztosítanak, így könnyen csatlakoztathatod a különböző szintetizátorokhoz, billentyűzetekhez, vezérlőkhöz és egyéb MIDI-berendezésekhez. A thru és merge funkciók támogatása lehetővé teszi a MIDI-adatok pontos útválasztását. Ezért szétválaszthatod őket külön kimenetekre (thru), valamint egyesítheted őket (merge). A Midiface közvetlenül az USB-porton keresztül kap áramot, ami leegyszerűsíti a használatot és kiküszöböli a külső hálózati adapter szükségességét. Ez egy nagyszerű készülék minden olyan zenész számára, akinek megbízható MIDI-interfészre van szüksége, hogy könnyen csatlakoztathassa szintetizátorát a DAW szoftveréhez.

A MIDITECH Midiface 4x4 thru/merge MIDI vezérlő főbb jellemzői

  • Class compliant - illesztőprogramok telepítése nélkül működik
  • A MIDITECH Midiface 4x4 thru/merge MIDI vezérlő közvetlenül USB-n keresztül kap áramot.
  • 2 IN / 4 Out külön Merge funkció
  • 1 IN / 4 THRU különálló Thru funkció

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDITECH MIDI face 4 × 4 thru / merge. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIDITECH MIDI face 4x4 thru/merge.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ