Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló

Termékkatalógus
Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló
Plüss - Minnie 2 audio kapcsolóval - a kezén és a hasán, magassága 30 cm, gyermekeknek 12 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif3600 Termékszám:  8421134182431
Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló Megszűnt

Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló

Mickey Mouse barátnőjével, Minnie-vel együtt világhírű Disney karakterek. Nemcsak a híres gyerekműsor, a Mickey Mouse Clubhouse házigazdái, de a népszerű Disneyland vidámpark két legfontosabb vonzerejét is ez a két karakter jelenti - így nem meglepő, hogy népszerűségük világszerte jelentősen tükröződik a játékok piacán is. A Mikro Trading autóverseny szurkoló Minnie plüss sok kisgyermek kedvence lesz. Bár Minnie csak egy plüss, úgy döntött, hogy szurkol a barátainak a versenypályán, és ő lesz a legnagyobb rajongójúk. Gyere el a plüss Minnie-vel együtt a versenypályához, hogy szurkoljatok a barátaitoknak és közben vidám dallamokat hallgassatok.

Az autóverseny szurkoló Minnie plüss fő előnyei

  • Elektromos plüssjáték
  • Versenyautó szurkoló Minnie tematikus ruhában: csillogó masni és pöttyös szoknya
  • Ha megnyomod a kapcsolót, vidám dallamot játszik
  • A Walt Disney egyik legnépszerűbb karaktere, Minnie Mouse

Érezd jól magad az autóverseny szurkoló Minnie-vel

Az autóverseny szurkoló Minnie 30 cm magas és a gyerekeket minden bizonnyal nemcsak gyönyörű rózsaszín és fehér ruhája, hanem a vidám dallamok is lenyűgözik majd, amelyeket hallhatsz, ha megnyomod a kapcsolót a hasán. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy egy elektromos plüssről van szó, tehát működtetéséhez elemekre van szükség. Az első 3 x LR44 elemet a csomag ugyan tartalmazza, de azt javasoljuk, hogy vásárolj többet, hiszen nagy kár lenne, ha szurkolás közben nem tudnád hallgatni ezeket a vidám dallamokat. A Minnie egér plüss biztosan minden 12 hónaposnál idősebb gyermeknek örömet fog szerezni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading Minnie závodní fanynka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mikro Trading Minnie závodná fanúšička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading Minnie Racing Fan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading Minnie Racing Fan.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ