30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

MIO MiVue C588T Dual

Termékkatalógus
MIO MiVue C588T Dual
3,9 6 értékelés
Autós kamera - dupla, érzékelő felbontása 1080 px, 140°-os képszög, 2"-es kijelző, automatikus felvétel, parkoló mód és g-szenzor, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximálisan 256 GB-os micro SD memóriakártya tehető bele, MP4 formátumok támogatása, mini USB és GPS, AV kábel, használati útmutató, autós töltő és tartó a csomagolásban, szivargyújtó gondoskodik az energiaellátásáról, 240 mAh akkumulátor-kapacitás
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  PP303p2 Termékszám:  5415N6620029 Gyártó honlapja:
MIO MiVue C588T Dual 63 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

MIO MiVue C588T Dual

A vezetésnek nem kell unalmasnak lennie - az új MIO MiVue C588T Dual készülékkel a mindennapi autózás kalanddá válik! Ez a rendkívüli autós kamera kiváló képminőséggel büszkélkedhet Full HD felbontásban, 30 képkocka/másodperc sebességgel, valamint a szabadalmaztatott, minőségi STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely kiváló képélességet biztosít. A hátsó kamera ugyanolyan jól szolgálatot nyújt - a rögzített felvételek azonos felbontásúak. A MIO MiVue C588T Dual autós kamera 140°-os látószöggel (hátsó kamera 130°) és számos modern technológiával is örömet okoz, mint például a szakaszmérési riasztások, a GPS helymeghatározás és a radar riasztások, parkolási módra vagy sebességtúllépésre vonatkozó figyelmeztetések.


A MIO MiVue C588T Dual autós kamera legfontosabb jellemzői

  • Modern autós kamera mindennapi használatra és a tökéletes rögzítés élménye az utazásokhoz
  • A MIO MiVue C588T Dual Full HD (1920×1080) felbontásban, 30 fps sebességgel rögzít
  • A kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő tökéletesen tiszta képeket biztosít
  • Mio™ Night Vision Pro technológiának köszönhetően a kamera gyenge fényviszonyok között is minőségi felvételeket készít
  • MiVue T35 130°-os hátsó kamera 2M érzékelővel
  • A H.264 technológiának köszönhetően a felvételek kiváló minőségűek lesznek, miközben nem foglalnak túl sok helyet a fájlokban
  • A beépített GPS-nek köszönhetően a menetadatok automatikusan rögzülnek (sebesség, irány, koordináták és így tovább)
  • A beépített szuperkondenzátor ellenállóbbá teszi a kamerát a hőmérséklet-változásokkal szemben.
  • A GPS-modul ingyenes frissítésekkel tájékoztat a sebességmérő kamerákról, radarokról és szakaszmérésekről is.
  • A MIO MiVue C588T Dual autós kamera széles, 140°-os látószöggel rendelkezik
  • Ütésérzékelés és felvétel-rögzítés a 3 tengelyes G-érzékelőnek köszönhetően
  • Az autóskamera parkolási üzemmóddal is rendelkezik (állandó áramellátást igényel, pl. SmartBox III-on keresztül)
  • A MIO MiVue C588T Dual 2"-os képernyőjén az összes adatot láthatod
  • A kamera hozzáférést biztosít a Mio MiVue Manager PC szoftverhez is, amely lehetővé teszi a felvételek és a G-érzékelő adatainak megosztását, lejátszását és elemzését baleset esetén.

Kivételes képminőség a STARVIS CMOS érzékelővel

A MIO MiVue C588T Dual szélesvásznú autókamerával semmi más nem vár rád, mint kristálytiszta képek minden helyzetben. A világhírű Sony által szabadalmaztatott kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő gazdag színeket és kiváló kontrasztot biztosít, mindeközben biztosítja, hogy a felvételek még gyenge fényviszonyok mellett is nagyszerűek legyenek.

A MIO MiVue C588T Dual autós kamera figyelmeztet a szakaszmérésre

Ha a MIO MiVue C588T Dual társaságában autózol, nem kell aggódnod a véletlen gyorshajtás miatt, még ott sem, ahol nem is tudsz róla. A kamera időben tájékoztat a sebességkorlátozásokról, az átlagos intervallumsebességről, és megjeleníti a távolságot és az időt (másodpercekben), mielőtt egy sebességmérő kamerával találkoznál az út egy szakaszán. Tökéletes áttekintésed lesz mindezen információkról a 2" kijelzőn.

MIO MiVue C588T Dual

Kiváló minőségű Full HD felvétel még nagyobb sebességnél is

A MIO MiVue C588T Dual készülékkel kiváló minőségű felvételekre számíthatsz Full HD (1080p) minőségben, kiváló 30 képkocka/másodperc sebességgel. A felvételek tömörítése a modern H.264 technológiával történik, így a fájlok nagyon kevés helyet foglalnak a memóriakártyán, miközben megőrzik kiváló minőségüket.


MIO MiVue C588T Dual

Széles látószög a tökéletes áttekintésért

Mindent látni fogsz a 140 °-os látószögű nagylátószögű objektívnek köszönhetően, amire szükséged van az utazási felvételeiden, beleértve az olyan eseményeket is, ami a járdán történik. Ugyanakkor a hátsó kamera 130°-os szögben rögzíti, mi történik a jármű mögött.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Kivételesen világos lencse

A MIO MiVue C588T Dual kiváló minőségű objektívvel rendelkezik, nagy f/1,8-as lencsevilágítással így gyönyörűen megjelenített részleteket kapsz és alkonyatkor vagy éjszaka készült felvételeken is tökéletesen olvashatók közlekedési táblák vagy rendszámtáblák.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Jobb felvételek gyenge fényviszonyok között és éjszaka

A legmodernebb Mio™ Night Vision Pro technológiának köszönhetően a kamera felvételei még gyenge fényviszonyok között vagy éjszaka is tiszták és élesek lesznek. A MIO MiVue 588T a Sony STARVIS™ érzékelőjével van felszerelve. Ez a nagy rekesznyílású objektív sokkal több fényt enged be.


MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


A szuperkondenzátor extrém tartósságot biztosít a kamerának

A MIO MiVue 588T Dual beépített szuperkondenzátort használ, amely ellenállóbbá teszi a kamerát a hőmérséklet-változásokkal szemben.


MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Autókamera beépített GPS technológiával

A sebesség, a pontos pozíció és az idő rögzítése a menetnaplókban a beépített GPS-helymeghatározás segítségével biztonságosan megoldott. A közvetlenül a készülékben tárolt GPS-modul, ellentétben más autós kameramodellekkel, a MIO MiVue C588T Dualban gondoskodik az idő és a pozíció automatikus kalibrálásáról, pl. ha hosszabb ideig nem használod a készüléket. A MIO MiVue C588T Dual értesíthet, hogy túllépted a megengedett sebességet.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

A MIO MiVue C588T Dual parkolási módot is kínál

A MIO MiVue C588T Dual lehetővé teszi a parkolási üzemmód használatát, amely automatikusan megkezdi a rögzítést, amint az autó természetellenes rezgéseit érzékeli. A parkolási üzemmódhoz a MIO MiVue C588T Dual készülékhez tápegységet (SmartBox III) kell vásárolnod.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Felvételvédelem G-érzékelővel

A beépített G-érzékelő, amely természetellenes rezgések, illetve balesetek észlelése esetén gondoskodik a felvételek lezárásáról a felülírás ellen, már a legtöbb autós kamera esetében magától értetődő. A modern MIO MiVue C588T Dual autós kamera felszereltségéhez tartozik a G-érzékelő is.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció

A MIO MiVue C588T Dual korai figyelmeztetést ad a mért szakaszokról, így a GPS-technológia és az előre telepített radaradatbázis segítségével figyelemmel kísérheti és beállíthatja a vezetési sebességét. Az innovatív műszerfali kamera jó előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra, ráadásul belső adatai élethosszig ingyenesen frissülnek (kivéve Franciaország, Svájc, Lettország, Észtország, Románia, Törökország és Németország sebességmérő kamera térképét).

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

MiVue T35 hátsó kamera mellékelve

A csúcsminőségű MIO MiVue C588T Dual autós kamerához a MiVue T35 hátsó kamera is rendelkezésre áll, amely ugyanolyan minőségű felvételeket készít, mint az elülső kamera. Ez egyben áttekintést ad a járműved mögötti helyzetről is.

MIO MiVue 588T Dual autós kamera

Egyszerű felvételkezelés a MiVue Managerrel

A MIO MiVue C588T Dual készülékkel hozzáférést kapsz a MiVue Manager Desktop for Windows és MAC számítógépes programhoz is, amellyel egyszerűen lejátszhatod, kombinálhatod és szerkesztheted fájljaidat, majd kényelmesen megoszthatod azokat közvetlenül a közösségi hálózatokon.



Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
GPS Kész!
Csomag tartalma
AV kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
GPS Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
AV kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!
Objektívek száma
1 Kész!

Memória és tárhely

Támogatott video formátumok
MP4 Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
69 g Kész!
Szélesség
6,1 cm Kész!
Magasság
5,46 cm Kész!
Mélység
3,37 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Érzékelő felbontása
1 080 px Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIO MiVue C588T Dual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO MiVue 588T Dual . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO MiVue C588T Dual. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO MiVue C588T Dual.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ