Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL

Termékkatalógus
Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL
Fej-/fülhallgató - Fix technológia, Off-Axis és Stickygels javítja a fülhallgató teljesítményét, amikor izzadt a bőr, beépített mikrovon és kezelőszervek
Kód:  KK02031 Termékszám:  S2CDY-K602 Gyártó honlapja:
Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL Megszűnt

Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL

A Skullcandy Method In-Ear fülhallgató a sportolók igényeit szem előtt tartva készült, de nagyra értékelik majd a minőségi zene kedvelői is. A Supreme Sound technológi elsőrangú hangzást biztosítanak minden zenei stílusnál, élvezheted az ütős basszusokat a természetes vokálokat és a pontos magasakat. A vezetékre integrált kezelőszervek révén nem kell állandóan kiszedni a telefont a zsebünkből, ha hangerőt akrunk állítani vagy számot váltanánk. Sőt a mikrofon és hívásfogadó gomb segítségével telefonálni is lehet.

A Skullcandy Method In-Ear fülhallgató főbb jellemzői

  • Kiváló hangminőség
  • Mikrofon és kezelőszervek a kábelen
  • Izzadság- és nedvességálló
  • A Scullcandy fülhallgató nem esnek ki a fülből
  • A DualLock Fit technológiának köszönhetően jól tart a fülben

Sportolóknak ideális

Úgy tervezték ezt a fülhallgatót, hogy mindenféle sport tevékenységnél ideális társ legyen. A perforált konstrukció védi a belső komponenseket az izzadságtól és a nedvességtől, amelyek kárt tehetnének bennük. A StickyGels technológia meggátola a füldugók kicsúszását, amikor jobban megizzad viselőjük. A DualLock Fit két technológiát egyesít a a biztonságosabb tartás és kényelmesebb viselés érdekében.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skullcandy Method W/MIC černá/zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skullcandy Method In-Ear W/MIC 1 BLK/MINT/SWIRL.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ