Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mophie akkumulátoros tok Juice Pack Air iPhone 7 red

Termékkatalógus
Mophie akkumulátoros tok Juice Pack Air iPhone 7 red
Védőtok - töltés, Qi támogató, LED fény, gumi bevonattal, teljes körű hozzáférést biztosít az összes gombhoz és funkcióhoz
Kód:  MOPhea004 Termékszám:  3970_JPA-IP7-PRD-I Gyártó honlapja:
Mophie akkumulátoros tok Juice Pack Air iPhone 7 red Megszűnt

Mophie akkumulátoros tok Juice Pack Air iPhone 7 red

A piros színű Mophie Juice Pack Air tok iPhone 7-hez magasszintű védelmet és elegáns designt nyújt készülékednek. iPhone-od védve lesz az ütődésektől és rázkódásoktól a tok belsejében lévő gumi betétnek köszönhetően. A mophie tok mégegy funkcióval rendelkezik, mely biztosan felbecsülhetetlen lesz a számodra. A tok saját, 2525mAh-es akkumulátorral rendelkezik, mely iPhone-od számára akár 100%-os energiát is biztosít, összesen akár 27 órán keresztül. Hála a beépített kapcsolónak, magad döntheted el, hogy mikor szeretnéd tölteni a telefont, és mikor szeretnéd tartogatni az energiát addig, amíg leginkább szükséged lesz rá. A tok kompatibilis a Qi technológiával és más vezeték nélküli töltési technológiákkal is. Ennek a kompatibilitásnak köszönhetően akár egy repülőtéren vagy kávézóban is feltöltheted telefonod. Az eszköz LED fénnyel is rendelkezik, mely jelzi az akkumulátor és a töltöttség állapotát. Természetesen a tok hozzáférést enged az összes gombhoz és foglalathoz a telefonon. 

A Mophie Juice Pack Air telefontok főbb jellemzői

  • Piros védőtok, mely az iPhone 7-hez alkalmas
  • Megvédi a telefont az ütődésektől és törésektől
  • A tok a telefon számára akár 27 órányi töltöttséget kínál saját beépített akkumulátorából
  • Kompatibilis a Qi technológiával és egyéb vezeték nélküli töltési technológiákkal
  • Beépített kapcsoló a töltéshez és az energiatakarékos üzemmódhoz
  • A tokon egy LED kijelző jelzi az akkumulátor és a töltés állapotát

Mophie Juice Pack Air intelligens szinkronizálása és töltése

Ha csatlakoztatod az iPhone-t a számítógéphez, az először a telefont kezdi el tölteni egy speciális elsődleges funkció segítségével. Csak miután teljesen feltöltött a telefonod kezdi el a tokban lévő akkumulátort tölteni. A csomagban a tok mellett egy micro USB-kábelt is találsz. A tok másik előnye a speciális hangszóró portok, melyek igazán kiemelkedő hangminőséget nyújtanak.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mophie Charging Case Jusice Pack Air iPhone 7 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mophie Charging Case Juice Pack Air iPhone 7 red.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ