Shop roku Effaclar

MORA VDS 640 X1

Termékkatalógus
MORA VDS 640 X1
főzőlap - kerámia, 4 zónás Hi-Light funkcióval (1 kétkörös), Stop & Go funkció, 9 fokozatú teljesítmény, érintés vezérlés, Automatikus leállás (STOP Control funkció), maradékhő kijelző, időzítő, főzés időzítő
Kód:  FBV4001w Termékszám:  552146 Gyártó honlapja:

MORA VDS 640 X1

Tervezi, hogy felszereli modern konyháját? Ebben az esetben természetesen ez a főző lap sem hiányozhat. A számos innovatív terméket gyártó cseh Mora márka főzőlapja megbízható társ a konyhában. Kényeztesse magát egy igazi minőségi formatervezéssel és rengeteg funkcióval kínált beépített kerámia főzőlappal. Modern, fekete kivitelben, rozsdamentes acél kerettel. Négy HI-LIGHT főzőzóna és egy DUO zóna, amin kisebb vagy szélesebb edényeket is használhat. A főzőlapon található az érintésvezérlő és a fokozatmentes teljesítmény kapcsoló: 0 - 9. Csak körkörösen húzza végig az ujjával az üveget, és a vezérlőegység reagálni fog.

Legfontosabb jellemzői

  • Maradékhő kijelző
  • Érintésre vezérelhető
  • 4 zónás HI-LIGHT
  • 9 teljesítmény fokozat
  • Kijelző funkciók
  • TIMER - időzíthető főzőzónák
  • Melegen tartás funkció
  • STOP CONTROL - kikapcsolja a főzőlapot, ha folyadék kerül a vezérlő felületre 
  • Gyermek biztonsági zár - zár lemez

Modern funkciókkal rendelkezik

Minden zónát elláttak időzítő és melegen tartó funkcióval. Újdonság még a STOP CONTROL funkció, ami azonnal kikapcsolja a készüléket, amint folyadékot érzékel a vezérlőgombokon. Védi a sérülésektől és a kellemetlen takarítástól. A főzőlapot biztonságban tudhatja a gyerekzárral.  A maradékhő kijelzővel komoly energiamegtakarítást érhet el. Kapcsolja ki a főzőlapot pár perccel előbb és hála a kijelzőnek a főzőlap "magától" befejezi a főzést.

További információk:

Méretek:
55 × 590 × 505 mm

Főzőzónák méretei:
4 Hi-Light főzőzóna (2 × 145 mm 1200 W, 1 x 180 mm 1800 W, 1 x 120/210 mm kettős zóna (2200 W)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORA VDS 640 X1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VDS 640 X1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORA VDS 640 X1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MORA VDS 640 X1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MORA VDS 640 X1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ