Rapture Rapture

MSI Cubi-243WE White

Termékkatalógus
MSI Cubi-243WE White
Gamer PC - Intel Celeron 3215U Broadwell, Intel HD Graphics, 4 GB DDR3 RAM, 32 GB SSD, GLAN, WiFi 802.11ac, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, Windows 10 Entry
Kód:  TB237a3g Termékszám:  Cubi-243WE Gyártó honlapja:

MSI Cubi-243WE White

Ez a számítógép meglepően nagy teljesítménnyel bír, miközben meglehetősen kis méretekkel rendelkezik, azaz nem túl helyigényes. Egy miniatűr számítógépről van szó, amely elsősorban az interneten való szörfözéshez vagy fotók és filmek nézegetéséhez ideális. Hála a HDMI csatlakozónak vagy a mini DisplayPortnak, a számítógépet még a tévéhez, monitorhoz vagy épp a projektorhoz is csatlakoztathatod. A Cubi-243WE energiatakarékos és teljes mértékben zajtalan mikroszámítógép, amely alacsony tömeggel büszkélkedhet, amelynek jóvoltából könnyen hordozható. A színe fehér.

Legfontosabb jellemzők

  • Alacsony tömeg
  • Miniatűr számítógép meglepő teljesítménnyel
  • Energiatakarékos Intel processzor
  • Támogatja a Wi-Fi és a Bluetooth technológiákat
  • Támogatás a 4K monitorok részére
  • Gyors SSD
  • Szín: fehér

Kapcsolat

Ezzel a számítógéppel minden probléma nélkül rácsatlakozhatsz az internetre a beépített WiFi modulnak köszönhetően, de akár az RJ-45 kábelt is igénybe veheted. Ez a mikroszámítógép Bluetooth eszközökkel is összeköthető. Az oldalán megtalálható a fejhallgató-kimenet és a mikrofonbemenet is, illetve még négy darab USB port mondjuk a külső merevlemezek számára.

Otthonra és az irodába egyaránt

A Cubi egyike a legkisebb asztali számítógépeknek, és széleskörű felhasználhatósággal büszkélkedhet. Nagyszerűen érvényesül a háztartásban, illetve a munkahelyen egyaránt. Az Intel HD Graphics gondoskodik a kiváló grafikáról, legyen szó grafikai munkáról vagy épp film előtti pihenésről. Az adataid részére ott várakozik az mSATA slot, ráadásul ha még jobban szeretnéd a tárhelyet kibővíteni, akkor az alsó modult lecserélheted a bővítőmodulra, ennek köszönhetően pedig egy újabb 2,5"-ös pozíció fog a rendelkezésedre állni.

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Cubi-243WE White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Cubi-243WE White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Cubi-243W White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Cubi-243WE Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Cubi-243WE Weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ