Shop roku 30 dnů na vrácení

Muc-Off E-bike Essentials Kit

Termékkatalógus
Muc-Off E-bike Essentials Kit
Tisztító készlet - A MUC-OFF E-bike Essentials Cleaning Kit egy praktikus készlet ajándékcsomagban, amely az elektromos kerékpárok felületének alapvető tisztítására és védelmére szolgál, így minden kerékpár rajongónak örömet fog okozni!
18 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTmuc0018 Termékszám:  5037835211139
Muc-Off E-bike Essentials Kit 18 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Muc-Off E-bike Essentials Kit

A Muc-Off E-bike essentials kit készletet kifejezetten az elektromos kerékpárok felületének tisztítására és védelmére tervezték. Tartalmazza a kerékpártisztító MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER-t, a MUC-OFF BIKE PROTECT kerékpárfelület-védő terméket, a MUC-OFF BIO DEGREASER lánctisztítót, a MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE láncolajozót, a MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE mosószivacsot, valamint a MUC-OFF CLAW BRUSH kazetta- és fogaskerékkefét. A teljes készletet az elektromos motorok teljesítményének javítására tervezték.

A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet legfontosabb jellemzői

  • Tisztító készlet az elektromos kerékpárok felületének tisztításához és védelméhez
  • Tartalmaz kerékpártisztítót, kerékpárfelület-védőt és lánctisztítót egyaránt
  • A készletből nem hiányzik a láncolajozó, a tisztító szivacs, valamint a kefe a kazettákhoz és a fogaskerekekhez sem
  • A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet javítja az elektromos motorok teljesítményét
  • Tökéletesen tisztítja a kerékpár felületét és annak egyes részeit

A Muc-Off E-bike készlet tökéletesen tisztítja a kerékpárt

A MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER tisztító a nanotechnológián alapul. Hihetetlen tisztító hatást biztosít, ugyanakkor megvédi az olyan felületeket, mint a szén, az elox vagy a króm. Tökéletesen tisztán tartja az egész kerékpárt. A MUC-OFF BIKE PROTECT készítményt rendkívüli diszpergáló hatása jellemzi. Nagy arányban olajbázist tartalmaz, így kerékpárok mosására is szintén használható. A víz- és nedvességmaradványokat is képes kiszorítani, és megelőzi a felületi korróziót. A MUC-OFF BIO DEGREASER viszont a kerékpárláncok tisztítására szolgál, és biológiailag lebomló.

A Muc-Off E-bike essentials kit egy nélkülözhetetlen készlet minden e-bike-versenyző számára

A Muc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet tartalmazza a MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE terméket is, amely kerámia nanorészecskéken és bór-nitrid vegyületeken alapul. Alacsony súrlódást biztosít az elektromos kerékpár láncok számára száraz és poros éghajlati körülmények között egyaránt. A MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE egy kiváló minőségű mikrocellás mosószivacs, amely vízzel érintkezve növeli a térfogatát. A készlet tartalmazza a MUC-OFF CLAW BRUSH kefét is, amely ideális a szűkebb helyekre, kazettákon, váltókon vagy láncokon való használatra egyaránt. 3 kefefejjel rendelkezik, amelyek különböző hosszúságú merev sörtékből állnak. AMuc-Off E-bike essentials kit tisztító készlet egyszerűen nem hiányozhat egyetlen e-bike versenyző felszereléséből sem.

A készlet tartalma:
1× MUC-OFF NANO TECH BIKE CLEANER kerékpár tisztítószer
1× MUC-OFF BIKE PROTECT készítmény
1× MUC-OFF BIO DEGREASER lánctisztító 
1× MUC-OFF EBIKE CERAMIC DRY LUBE lánc kenőanyag
1× MUC-OFF EXPANDING MICROCELL SPONGE mosószivacs
1× MUC-OFF CLAW BRUSH kazettákhoz és fogaskerekekhez


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Muc-Off E-bike Essentials Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muc-Off E-bike essentials kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Muc-Off E-bike essentials kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ