Shop roku Shop roku

Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit

Termékkatalógus
Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit
5 1 értékelés
Tisztító készlet - kerékpár tisztító és konzerváló készlet egy praktikus vödörben, amelyet a kerékpár tisztítása során megtölthetsz vízzel, majd azt követően a MUC-OFF termékek tárolására is használhatod
23 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTmuc0013 Termékszám:  5037835250008
Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit 23 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit

Muc-Off MTB 8in1 Cleaning Kit komplex készlet a kerékpár tisztításhoz és konzerválásához

A Muc-Off MTB 8in1 Bike Cleaning Kit készlet segít a biciklidet tökéletes állapotban tartani. Része a Nano Tech Bike Cleaner, amely megbízhatóan tisztítja meg még az érzékeny felületeket is, anélkül, hogy káros anyagokat tartalmazna. Megtalálod benne a Bike Spray-t is, amely hosszú távú védelmet nyújt a kerékpár egyes részeinek, többek között a korrózió ellen. Tartalmaz továbbá egy kiváló minőségű Wheel&Component Brush kefét és egy mosószivacsot.

Nano kerékpár tisztítószer

A Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner egy modern tisztítószer, amely valódi forradalmat jelent a professzionális kémia területén. Összetétele nanorészecskéken alapul, amelyek minimális méretüknek köszönhetően könnyen és gyorsan áthatolnak a szennyeződésen. Ezután molekuláris szinten eltávolítják a felületről.

Felületvédelem a korrózió ellen

A Muc-Off Bike Protect hihetetlen diszperziós hatásának köszönhetően védelmet nyújt a kerékpár felületének. Magas olajbázis-tartalmának köszönhetően tökéletes termék a kerékpár mosása utáni használatra, mivel kiszorítja a víz és a nedvesség maradványait, és hosszú távú megelőzésként hat a felületi korrózió ellen.

Kefék a tisztításhoz

A Muc-Off Super Soft Washing Brush lézerrel vágott végű, rendkívül kemény sörtékkel készült akár a legérzékenyebb felületek tisztítására.

A Muc-Off Detailing Brush tisztítja a fogaskerekeket, a lánckerekeket, a kerékagyakat és az egyébként nehezen hozzáférhető helyeket, például a villa beállítócsavarjait vagy az első teleszkópok koronáját.

A Muck-Off Two Prong Brush egy felnik, villák, első villák, hátsó keréktartó vázak tisztítására készült kefe.

A Muck-Off Claw Brush kefét a szűk helyek, fogaskerekek, áttételek, láncok stb. tisztítására használhatod. Jelentősen megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyek tisztítását.

Minőségi szivacs mosáshoz

A Muc-Off Expanding Microcell Sponge egy kiváló minőségű mikrocellás szivacs a kerékpár minden részének mosására. Vízzel érintkezve megnöveli a térfogatát, ami javítja a mosás közbeni kezelhetőséget.

A Muc-Off MTB 8in1 Bike Cleaning Kit készlet tartalma

  • 1× Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner kerékpár tisztító
  • 1× Muc-Off Bike Protect készítmény
  • 1× Muc-Off Super Soft Washing Brush mosókefe
  • Muc-Off Detailing Brush kefe
  • Muck-Off Two Prong Brush kefe
  • Muck-Off Claw Brush kefe az áttételekre és a fogaskerekekre
  • 1× Muc-Off Expanding Microcell Sponge mosószivacs
  • 1× vizes vödör
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Muc-Off MTB 8-1 Bike Cleaning Kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ