Shop roku Alza Dny květen

Naked Labs Body Scanner

Termékkatalógus
Naked Labs Body Scanner
Szkenner - 3D szenzorokkal ellátott tükör, kiértékeli a test arányait és tulajdonságait, testzsír mennyiséget, izomtömeget, kiválasztott testrész körméretét, összehasonlítás a korábban mért értékekkel, x86 processzor, 4 GB RAM, 64 GB SSD
Kód:  NLB01 Gyártó honlapja:

Naked Labs Body Scanner

A Naked Labs Body Scanner egy speciális eszköz, nem csak az összes aktív sportoló számára, akik nyomon követik saját aktivitásukat. Egy 3D-s érzékelőkkel ellátott tükörről van szó, amelyek szkennelik a testet és lemérik az összes arányt. Ily módon láthatjuk, hogy a méretek hol növekednek, vagy éppen hol csökkennek. Az egész készülék két objektumból áll, nevezetesen a tükörből a  szenzorokkal és egy forgatható alátétből. Ennek az eszköznek a használatához rendelkeznie kell egy okostelefonnal, amely a tükörhöz csatlakozik. Ezen tudja majd követni az összes információt, amit a tükör küld. Végül összehasonlíthatja a méréseit az előzőkkel.

A Naked Labs Body Scanner legfontosabb jellemzői

  • Tükör 3D-s érzékelőkkel
  • Elsősorban aktív sportolóknak tervezték
  • A tükör a teste arányait és tulajdonságait értékeli
  • Lehetséges a korábbi mérésekkel való összehasonlítás 
  • Könnyen kezelhető és beállítható
  • Az Ön okostelefonját használja kijelző eszközként

A 3D-s érzékelőkkel ellátott tüör számtalan intelligens funkciója

Ez a tükör értékeli a teste arányait és tulajdonságait, felismeri a testzsír mennyiségét, az izomtömeget, és méri a kiválasztott testrészek kerületét. használata egyáltalán nem bonyolult. A szerelésen végigvezeti Önt  az ingyenesen letölthető okostelefon alkalmazás. Az okostelefononján megtekintheti a szkennelési eredményeit, összehasonlíthatja  az előzőkkel, és kiértékelheti a teste arányait.

Egy túlfúvott tükör, amilyen még nem volt

A 3D-s szkennelés és mérés tökéletes eredményét gondosan kiválasztott hardver biztosítja. A sima futásról az Intel processzor, 4 GB DDR4 memória és 64 GB SSD tároló gondoskodik. Az Intel RealSense 410 sorozatú érzékelők, gyorsulásmérők és a nyomásméréshez használt nyomásérzékelők a tükör mellett található elülső panelen vannak beépítve. A tükör vezeték nélkül csatlakozik az internethez és a telefonhoz az otthoni Wi-Fi és Bluetooth technológia használatával.

Kompatibilitás az okostelefonokkal

Az intelligens tükör az alátéttel és a 3D-s érzékelőkkel kompatibilis az Android és iOS operációs rendszerekkel. Konkrétan az iOS-nál a 8.0-s verziótól, az Androidnál pedig az 5.1-es a minimális támogatott verzió. Az egész tükröt csatlakoztatni kell az elektromos áramhoz, az alátétet beépített akkumulátor táplálja, amelyet egyszer kell tölteni az USB-C csatlakozón keresztül. Lehetőség van arra is, hogy az alátétet egyszerűen töltse fel a tükörön keresztül (USB-C kábel).


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Naked Labs Body Scanner
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Naked Labs Body Scanner. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naked Labs Body Scanner. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Naked Labs Body Scanner Körperscanner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Naked Labs Body Scanner Körperscanner.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ