Shop roku Akvizice ApF HU

Native Union Smart Charger Dual USB Slate

Termékkatalógus
Native Union Smart Charger Dual USB Slate
Töltő - modern, két USB porttal, hogy két készüléket tölthess gyorsan, hatékonyan és biztonságosan, 2x USB, Smart-IC technológia, mellékelt adapter az Egyesült Királyság-i és az EU-s aljzatokhoz
Kód:  NAT205 Termékszám:  SMART-2-GRY-FB-INT Gyártó honlapja:
Native Union Smart Charger Dual USB Slate Megszűnt

Native Union Smart Charger Dual USB Slate

A Native Union Smart Charger Slate utazótöltő felbecsülhetetlen segítséget jelent számodra és persze elektronikus eszközeid számára akár útközben, akár az otthonod kényelmében. Ha egyidejűleg akár két eszközt is tölthetsz, akkor már nem kell gondolkodnod, hogy melyiket töltsd előbb. A töltő időt takarít meg a Smart IC technológia segítségével is, amely automatikusan érzékeli a készülékek maximális bemeneti áramát a lehető leggyorsabb töltés biztosítása érdekében.

Az Native Union Smart Charger Slate töltő legfontosabb jellemzői

  • Akár két eszközt is képes tölteni egyszerre
  • A Smart IC technológia gyorsabb töltést tesz lehetővé
  • Cserélhető adapterek külföldi aljzatokhoz
  • Rövidzárlat, túlfeszültség és túláram elleni védelem véd téged és készülékeidet
  • A Smart Charger töltő kompakt és elegáns kialakítású

Sebesség és biztonság

A Smart Charger töltővel felesleges várakozás nélkül, akár 3,1 A teljes kimeneti árammal töltheted eszközeidet. A készülékeid a kifinomult rövidzárlat, túlfeszültség és túláram elleni védelem miatt biztonságban lesznek.

Kényelmes utazás a Smart Charger töltővel

A villa hajlítható, így könnyen elrejthető a töltőkészülékben, a még kényelmesebb utazáshoz. A mindössze 11 mm vastagságnak és a 40 g tömegnek köszönhetően a készülék könnyen elfér a zsebedben vagy bármilyen táskában. Az Native Union Smart Charger töltő A típusú villával rendelkezik, amely az Egyesült Államokba és Kanadába utazáskor használható. Az EU-ban és az Egyesült Királyságban való használathoz a csomagban praktikus adapterek találhatók. Az elegáns designnak köszönhetően a töltő stílusos kiegészítője lehet minden belső térnek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Native Union Smart Charger Dual USB Slate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Native Union Smart Charger Dual USB Slate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Native Union Smart Charger Dual USB Slate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Native Union Smart Charger Dual USB Slate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Native Union Smart Charger Dual USB Slate.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ