Shop roku 30 dnů na vrácení

Neonate baby monitor BC-4600D

Termékkatalógus
Neonate baby monitor BC-4600D
3,3 3 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), 800 m hatótávolság, hangátvitel: digitális jelként, szülői egység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, babaegység áramellátása: hálózat (230 V) és akkumulátor, zajszint optikai jelzése, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció és megvilágítás
Kód:  BABY13826 Termékszám:  7090025784705

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Neonate baby monitor BC-4600D

Nyugodtan tedd a dolgod a konyhában, a gyerekágyat pedig figyeld távolról. A(z) Neonate baby monitor BC-4600D egy babaőr, ami hangátvitelre szolgál, ezért nagy segítség az anyukáknak. A krisztálytiszta hangot digitális jelként továbbítja, melynek hatótávolsága 800 m. A bébiőr több csatornával rendelkezik és az analóg eszközökkel ellentétben magasabb frekvencián működik. Sűrűn lakott városokban sem zavarja semmi a jelátvitelt. Ha a jel véletlenül kiesik a babafigyelő hangjelzéssel figyelmeztet. A szülői egység tápellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja. A baba egység energiáját pedig hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja. A bébiőrt nyugodtan magaddal viheted egy kirándulásra is, hiszen akkuval működik. Ha az akkumulátor lemerül a babaőr automatikusan figyelmeztet. A készülék esztétikus formájának köszönhetően, gyorsan belesimul a környezetbe.

A(z) Neonate baby monitor BC-4600D babaőr főbb funkciói

  • Klasszikus audió babaőr
  • Digitális alapú hangátvitel
  • Hatótávolsága: 800 m
  • A szülői egység energiaellátását hálózat (230 v) és akkumulátor garantálja
  • A baba egység energiáját hálózat (230 v) és akkumulátor biztosítja
  • Elegáns kialakítás

A(z) Neonate műhelyében készült babafigyelő további pozitívumai

A modern technológiáknak köszönhetően sok hasznos funkciót kapunk. A hangerő tetszés szerint növelhető vagy csökkenthető.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Elemek

Elemek típusa
Lítium újratölthető Kész!
Elemek száma
2 db Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
800 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!

Funkciók

Funkció
Zajszint optikai jelzése, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Megvilágítás Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neonate baby monitor BC-4600D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neonate baby monitor BC-4600D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Neonate baby monitor BC-4600D.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ