Akvizice ApF HU LEGO 1. máj svátek zamilovaných

Nerf Doomlands - Vagabond

Termékkatalógus
Nerf Doomlands - Vagabond
5 1 értékelés
Játékpisztoly 6 dart forgó dobral, ajánljuk a 8 éves kort
Kód:  HRAa6561 Termékszám:  5010994894801

Nerf Doomlands - Vagabond

Megmenteni a bolygónkat

Az új Vagabond a Nerf Doomlands- sorozatból szuperhősnek szánja magának, aki igazságosságot kíván létrehozni az éppen elpusztult bolygó elárasztott táján . Önön áll, hogy álljon fel az ellenség felé, és mentse el a pusztított bolygót.


Nagy dobtárcsa forgó dobdal

Ez a fegyver nagy 6 dartos tálcával és forgó dobdal rendelkezik.A szivattyú mechanizmusnak köszönhetően a felvétel még gyorsabb és hatékonyabb. Kényelmes tapadással egy kézzel használhatja a Vagabondot. 


Minőségi feldolgozás és biztonság

A Nerf pisztolyok csúcsminőségű és tartós műanyagból készültek , amely a cselekvési csaták során még durvább kezelést képes kezelni. A gyerekek értékelni fogják a pisztoly alacsony súlyát , így egész nap játszhatnak vele. Ezenkívül a nyilak habos vagy gumi anyagból készülnek, és teljesen biztonságosak.

Ez a játék alkalmas 8 éves korú gyermekek számára.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nerf Doomlands - Vagabond
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Doomlands - Vagabond. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Doomlands - Vagabond. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Doomlands - Vagabund. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Doomlands - Vagabund.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ