Shop roku Akvizice ApF HU

Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába

Termékkatalógus
Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába
5 1 értékelés
Játékpisztoly lányok, ajánlott 8 éves kortól
Kód:  HRAa2426 Termékszám:  5010994850555
Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába Megszűnt

Nerf Rebelle - Kém pisztoly rejtett a táskájába

Gun Nerf Rebelle észrevehetetlen, és jól rejtve a szem az ellenség fegyver. A alulértékeltek zsákot néhány pillanatig, a lánya is át a fegyvert, ami elfújja az ellenséget akciójátékok. Úgy tervezték, a lányok 8 éves. Gun tartomány mintegy 22 méter. A fegyver töltheti akár négy nyilak. Lehetőség lőni egyénileg vagy gyors egymásutánban. Tartalom csomag összecsukható fegyvert, olvasó hírszerzési jelentések, egy nyíl át titkos üzeneteket és további 11 nyíllal lőni.  

Ha otthon lázadó, ez a fegyver neki a megfelelő ajándékot. Javítani kell a forgatás készségek és sok móka! Jedinečná špionážní mise vaší malé slečny tak může začít!

Műszaki adatok:

sorozat:
Nerf Rebelle

A csomag tartalma:
Gun Nerf Rebelle
1 Arrow átvitelére titkos üzenetek
11 nyilak forgatás
dekóder

Ajánlott kor:
8+

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nerf Rebelle - Špionská pistole ukrytá v kabelce. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nerf Rebelle - špiónske pištole ukrytá v kabelke. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Spy Pistole in ihrer Handtasche versteckt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nerf Rebelle - Spy Pistole in ihrer Handtasche versteckt.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ