AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

NEXT LEVEL RACING ELITE PU bőr, fekete

Termékkatalógus
NEXT LEVEL RACING ELITE PU bőr, fekete
5 2 értékelés
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 140 kg
170 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  NEXTc015 Termékszám:  NLR-G004
NEXT LEVEL RACING ELITE PU bőr, fekete 170 290 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

NEXT LEVEL RACING ELITE PU bőr, fekete


Rendkívül kényelmes szék nemcsak játékhoz

A Next Level Racing Elite gamer széket a maximális kényelem és a prémium játékélmény érdekében tervezték - csakúgy, mint az összes Next Level Racing gamer kiegészítőt. Nemcsak a kiváló minőségű anyagok, hanem a megfelelő ergonómia és a tartósság is ok arra, hogy a Next Level Racing Elite gamer széket szerezd be gaming sarkodba. Mindezek mellett számos beállítást, funkciót és egyébmegoldásokat kínál. A széket a versenyzők különleges ülései ihlették, így nemcsak játék és E-sport versenyek, hanem a szokásos irodai munka során is tökéletes társad lesz, mivel jobb súlyelosztást tesz lehetővé a hosszú ülés során.

A Next Level Racing Elite lenyűgöz minőségi kivitelezésével és nagy teherbírásával

A Next Level Racing Elite gamer szék konstrukciója 2 mm-es, robothegesztett acélból készült, hogy maximálisan strapabíró legyen a hosszú órákon át tartó játék során. Az ötkarú, öntött alumínium talapzat rendkívül tartós, és a 4. biztonsági osztályba tartozó gázlifttel kombinálva bármilyen testalkatú, akár 140 kg súlyú felhasználó számára is alkalmas. Az erős alumínium szerkezetet 60 mm-es műanyag görgőkkel szerelték fel,amelyek garantálják a sima és mindenekelőtt csendes mozgást mind a puha, mind pedig a kemény padlón.

Élvezd ki a soha korábban nem tapasztalt kényelmet

Ez a gamer szék kizárólag kiváló minőségű PU bőrből készül, ami hozzájárul a tartóssághoz és a felhasználói kényelemhez. A prémium PU bőr puha és tartós, felülete pedig higiénikus és könnyen tisztítható. A széket 100%-os, nagy sűrűségű hideghabbal töltötték ki a kiváló kényelem érdekében, és azért, hogy maximális megtámasztást nyújtson a testnek. A Next Level Racing Elite gamer szék a hideghab használatával és szélesebb kialakításával a tökéletes gamer szék - kiváló választás a hosszú órákon át tartó játékhoz és az E-sport versenyekhez.

Személyre szabhatod a Next Level Racing Elite széket, hogy illeszkedjen a testedhez

A Next Level Racing Elite ipari, steppelt mintákkal rendelkezik, amelyek megszólalásig hasonlítanak a versenyautók kialakításához. A háttámla és a szék oldalai prémium kategóriás, szénszálas kialakítással büszkélkedhetnek - akárcsak egy luxusautó ülései esetében. A gamer székhez fejpárna és velúr deréktámasz is tartozik, amelyet kényelmesen beállíthatsz a kívánt pozícióba.



Csodálatos beállítási lehetőségek

A szék többfunkciós billenő mechanizmust kapott, és állítható prémium 4D karfákkal rendelkezik, amelyek előnye, hogy beállítható a magasságuk, a dőlésszögük, szélességük, valamint előre és hátrafelé is mozgathatók. A háttámla ráadásul 135°-ig dönthető és rögzíthető. Így a Next Level Racing Elite gamer széket pontosan a saját ízlésedre szabhatod.

A Next Level Racing Elite PU bőr gamer szék legfontosabb jellemzői, fekete színben

  • 4D karfák, amelyek lehetővé teszik a magasság, a szög, a szélesség beállítását, valamint az előre és hátrafelé történő mozdítást
  • 2 mm-es, robothegesztett acélszerkezet és alumínium talapzat
  • Nagy sűrűségű, 100% hideghab töltet a maximális kényelemért és támogatásért
  • Multifunkcionális billenő mechanizmus a könnyű beállításhoz
  • Tartalmazza a velúr deréktámaszt és a fejtámla párnát is
  • Kompatibilis a Next Level Racing Wheel Stand Ecosystem rendszerrel
  • Kiváló minőségű PU bőrből készült termék
  • Terhelhetősége max. 140 kg


Paraméterek

Összehasonlít

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Mozgatás előre/hátra, Mozgatás jobbra/balra Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Hideg hab (HR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
140 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
75 cm Kész!
Ülés szélessége
51 cm Kész!
Háttámla min. magassága
63 cm Kész!
Háttámla max. magassága
78 cm Kész!
Szék/fotel tömege
29,4 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Gamer Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NEXT LEVEL RACING ELITE PU bőr, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEXT LEVEL RACING ELITE PU kůže, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NEXT LEVEL RACING ELITE PU koža, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEXT LEVEL RACING ELITE PU-Leder, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEXT LEVEL RACING ELITE PU-Leder, schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ