Shop roku Akvizice ApF HU

Nikkei Bigboxx

Termékkatalógus
Nikkei Bigboxx
Bluetooth hangszóró - hordozható, 30W, Bluetooth, FM rádió, USB bemenet, SD kártya, AUX IN, 2x mikrofonbemenet, mikrofon a csomagban, Equalizer, 8 óra üzemidő, fekete
Kód:  NIK033k2 Termékszám:  8712837868037

Nikkei Bigboxx

Kiváló minőségű mobil hangszóró, amely nem hoz rád szégyent semmilyen ünnepségen, bulin vagy kiránduláson. Ha megoldást keresel arra, hogy egy jó zenelejátszót mindig veled lehessen és nem szeretnéd a bulikon az autó hangszóróit bömböltetni, akkor a Nikkei Bigboxx Trolley a megfelelő választás számodra. A masszív konstrukciójú fekete hangszóró segítségével hallgathatsz zenét Bluetooth-on keresztül, csatlakoztathatsz lejátszót az AUX bemeneten keresztül vagy SD kártyáról is lejáthatsz zenét. Ha nem tudod melyik dalt szeretnéd hallani, használhatod a beépített FM rádiót.

A Nikkei BigBoxx Trolley hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás tartós testtel
  • A Bluetooth hangszóróhoz 3 további módon is csatlakoztathatsz - SD kártya, USB és AUX IN bemenete is van
  • Az ekvalizer a hátoldalon található
  • A Bigboxx Trolley hangszóró egyetlen töltésnél akár 8 órán át képes működni
  • A vezeték nélküli hangszóróhoz egy Bluetooth mikrofon tartozik
  • A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható

Éld át az igazi karaoke hangulatot

Minden eseményhez magas színvonalú zenére van szükség. Szerezd be a Nikkey BigBoxx Trolley Bluetooth hangszóró, és élvezd a legjobb hangulatot barátaiddal. Hallgathatsz zenét a Spotify, a Youtube szolgáltatásokból, az FM rádióból vagy klasszikus lejátszóról. Mindezt egy AUX kábellel vagy vezeték nélkül a Bluetooth kapcsolattal. Ha ez még mindig nem elég, akkor 2 mikrofont is csatlakoztathatsz, és szórakoztató karaoke-t rendezhetsz vagy akár egy kisebb buli műsorvezetését is megoldhatod.

A hangszóró alkalmas zenészek számára is

Ha sok időt töltesz zenéléssel, énekléssel vagy zenehallgatással, teljes mértékben kihasználhatod ezt a hangszórót. A Nikkei BigBoxx Trolley 2 mikrofon bemenettel rendelkezik, de a bemenetek használhatóak gitár vagy más hangszer csatlakoztatásához is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikkei Bigboxx
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikkei Bigboxx. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikkei Bigboxx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikkei Bigboxx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikkei Bigboxx.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ