Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Nikon SB-5000

Termékkatalógus
Nikon SB-5000
Külső vaku - Nikon fényképezőgépekhez, kulcsszám 34,5, információs kijelző, vakusín csatlakozás és a vaku feje forgatható, tápellátás módja 4 AA akkumulátor/elem, expozíció vezérlés I-TTL, system vezérlés, vakufej dőlése 90°, távirányító és több vaku szinkronizálása, mérete 103,5 × 73 × 137 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 420 g, tok a csomag része
Szuper ár
253 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OI505c3 Termékszám:  FSA04301 Gyártó honlapja:
Nikon SB-5000 253 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Nikon SB-5000

A gyors, megbízható és sokoldalú SB-5000 példa nélküli megvilágítási teljesítményt kínál külső helyszínen és a stúdióban egyaránt. A rádiójelek 30 méter távolságból is lehetővé teszik a munkavégzést és az összetett, a fényképezőgépen vagy külsőleg végzett beállításokat – így már akkor is dolgozhat, ha valami zavarja a látómezőt, vagy ha az optikai jelet gyengíti az erős napfény. Az új beépített hűtőrendszerrel több mint 100 sorozatvillantás is leadható teljes vakuteljesítményen. A könnyű, kisméretű SB-5000 letisztult vezérlése révén a vakut intuitív módon használhatja az események hevében.

Főbb funkciók

 

Vezérlés az igényes helyzetekben: távvezérlésű fejlett vezeték nélküli megvilágítás

 

A nehéz helyzetekre tervezett SB-5000 teljes mértékben támogatja a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszer új távvezérlésű funkcióját. Az SB-5000-rel és a WR-R10 vezeték nélküli távvezérlővel egy vagy több vakubeállítást is meg lehet adni. Mivel az SB-5000 rugalmasan reagál a távoli fényviszonyokra, ezért bármilyen vakubeállítást megadhat és vezérelhet, legyen szó akár összetett beállításokról is. A WR-R10 vezeték nélküli távvezérlővel használva egyszerre akár hat SB-5000 egységből álló csoportot is támogat. Az optikai vezérlést is teljes mértékben támogatja, ami azt jelenti, hogy a régi vakuk is használhatók több vakuegységből álló beállításokhoz.

 

 

A professzionális vaku nem melegszik fel, akárhány felvételt is készít egymás után

 

A vörös szőnyegtől a kifutóig – az SB-5000-et úgy tervezték, hogy intenzív használat mellett se melegedjen túl. Az SB-5000 megkapta a Nikon új vakuhűtőrendszerét, amelyet az egyszerre sok kép készítését igénylő helyzetekhez terveztek, és amely a világ első* beépített hőmérsékletvezérlője a felcsatolható kompakt vakuegységekhez. Gyors és megbízható – képes 120 villantásra 5 másodpercenként, illetve 84 villantásra 3 másodpercenként. Több mint 100 képet készíthet egymás után teljes vakuteljesítményen. A rendszer megakadályozza a hőtermelődést a vakufejben, így az nem tud túlmelegedni – a hő elleni védelem még sosem volt ilyen hatékony.

 

* Az SB-5000 a világon az első beépített hűtőrendszerrel rendelkező vaku a felcsatolható típusú kompakt vakuegységek között 2015. szeptember 1-jén.

 

 

Tökéletesen együttműködik a Nikon Kreatív Megvilágítási Rendszerrel

 

Az SB-5000 lelke a Nikon i-TTL vakuvezérlése, amely révén a Nikon vakui megoszthatják a legfontosabb expozícióadatokat a CLS-kompatibilis D-SLR fényképezőgépekkel. Az SB-5000 vezérelhető rádióhullámokkal egy fejlett vezeték nélküli megvilágítási rendszer részeként vagy a hagyományos rálátásos optikai vezérlővel. A működési finomítások között szerepel az egységes vakuvezérlés, amely egy további szintet jelent a rendszervezérlésben. Az SB-5000 a fényképezőgép menüjéből kezelhető és módosíthatók a beállításai, vagy egy Camera Control Pro 2 programot futtató számítógépről, ha az egység fel van helyezve a fényképezőgépvázra.

 

 

Kompakt kialakítás, zökkenőmentes vezérlés

 

Az elődjéhez képest könnyebb, működésében pedig intuitívebb SB-5000-et átterveztük, hogy még kényelmesebb legyen a használata. Azonnal érezheti a különbséget, amint a fényképezőgépéhez csatlakoztatja az SB-5000-et, vagy az utazótáskájába teszi – a kompakt vakuegység súlya mindösszesen 420 gramm. A letisztult funkciókijelző nagy méretben és könnyen értelmezhetően jelzi ki az információkat. A forgatható választógombbal és az „i” gombbal gyorsan el lehet érni a gyakran használt és személyre szabott funkciókat. Az „i” gomb például azonnal megjeleníti lista formájában a legfontosabb vakubeállításokat egyetlen villantással történő fényképezéshez vagy fejlett vezeték nélküli megvilágításhoz. Az elődjéhez hasonlóan az SB-5000 lefelé 7°-os, felfelé 90°-os szögben hajtható, balra és jobbra pedig 180°-os szögben elforgatható.

 

Műszaki adatok

Kulcsszám (ISO 100, m):
34,5/113 (35 mm-nél)/55/180 (200 mm-nél), FX-formátum és általános fényeloszlási minta esetén

 

Teljesítmény:
1/1–1/256 (1/3 lépésekben, kézi mód)

 

Zoompozíció:
Egy 24–200 mm-es objektív látószögét fedi le, 14 mm-es, nagy látószögű panellel (FX-formátum és általános fényeloszlási minta esetén)

 

Vakumód:
i-TTL, rekesz-előválasztásos vakuzás, nem TTL automatikus vakuzás, távolságprioritásos kézi vakuzás, kézi vakuzás, ismétlő vakuzás

 

Egyéb funkciók:
Tesztvillantás, mérő elővillantások, AF-segédfény több AF-ponthoz, modellfény

 

Fényképezési funkciók (a fényképezőgépben beállítva):
Automatikus FP nagysebességű szinkron, vakuérték rögzítése, hosszú záridős szinkron, vörösszemhatás-csökkentés, szinkron a hátsó redőnyre, expozíciókompenzáció

 

Indirekt vakuzás:
A vakufej lefelé 7°-os, felfelé 90°-os szögben hajtható, balra és jobbra pedig 180°-os szögben elforgatható

 

Villantások száma:
150 vagy több (alkálielemmel) / 190 vagy több (Ni-MH akkumulátorokkal)

 

Minimális újratöltési idő:
Kb. 2,6 mp (alkálielemmel) / kb. 1,8 mp (Ni-MH akkumulátorokkal)

 

AF-segédfény:
24–135 mm gyújtótávolság-tartományt fed le

 

Többvakus fényképezési funkciók:
Fejlett vezeték nélküli megvilágítás (rádióvezérelt fejlett vezeték nélküli megvilágítás [fővaku + 6 csoport]/optikailag vezérelt fejlett vezeték nélküli megvilágítás [fővaku + 3 csoport]), vezeték nélküli többvakus rendszer közvetlen távvezérlővel (távoli mód)

 

Egységes vakuvezérlés:
Kompatibilis

 

Színes szűrő:
Külső szűrő, automatikus érzékelés használható

 

Tápellátás:
Négy darab AA méretű elem/akkumulátor (alkáli-mangán elem vagy Ni-MH akkumulátor), SD-9 nagy teljesítményű elemtartó

 

Méret (sz. × ma. × mé.):
Kb. 73 × 137 × 103,5 mm

 

Tömeg:
Kb. 420 g (csak váz)

 

Mellékelt tartozékok:
AS-22 vakuállvány, SW-15H Nikon diffúzor, SZ-4FL fénycsőszűrő, SZ-4TN izzólámpaszűrő, SS-5000 puha tok, kiegészítő tok

 

Paraméterek

Alkalmas
Nikon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
34,5 Kész!
Vezérlés
System Kész!
Vakufej dőlése
90 ° Kész!
Expozíció-vezérlési módok
I-TTL Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Nikon Kész!
Kulcsszám (ISO 100 mellett)
34,5 Kész!
Vezérlés
System Kész!
Vakufej dőlése
90 ° Kész!
Expozíció-vezérlési módok
I-TTL Kész!
Tulajdonságok
Információs kijelző, Vakusín csatlakozás, A vaku feje forgatható Kész!

Tápellátás

Elem típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
4 db Kész!

Méret & súly

Magasság
103,5 mm Kész!
Szélesség
73 mm Kész!
Mélység
137 mm Kész!
Tömeg
420 g Kész!

Csomagolás

A csomag tartalma
Tok Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon SB-5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon SB-5000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon SB-5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon SB-5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon SB-5000.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ