Doručení zdarma Slevy s AP+

Nintendo Switch konzolok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Nintendo
(18)
Tárhely mérete
32 GB
(10)
64 GB
(8)
Konzoltípus
Kézi
(7)
Hybrid (kézi/tévéhez)
(11)
Szűrés

A Nintendo Switch konzol egy hibrid játékkonzol, amelyet használhatsz hordozható és otthoni módban is, ahol a készüléket HDMI-n keresztül csatlakoztatod a tévéhez. A Nintendo Switch konzol a Super Mario, a The Legend of Zelda, a Mario Kart és még sok más játék széles választékát kínálja. Mire számíthatsz tehát a Nintendo Switch konzol esetében? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan választhatsz testreszabott terméket.

Tovább

A Nintendo Switch konzol megreformálja a játékok világát

A 2017-ben piacra került Nintendo Switch konzol jelentős fordulópontot jelent a konzoljátékok terén. Egyesíti a klasszikus tévés játékélményt a mobiljátékokkal. Ez a konzol gyorsan népszerűvé vált rugalmasságának és egyedülálló játékkínálatának köszönhetően, amely a piac legjobb exkluzív címei közé tartozik. A konzol 6,2 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel, Joy-Con mozgásvezérlő kontrollerrel és beépített akkumulátorral rendelkezik.

  • A kijelző 6,2 hüvelykes, LCD technológiával. Kézben 720p felbontást kínál, illetve 1080p-t, ha tévéhez csatlakoztatod.
  • A processzor az NVIDIA Tegra, amellyel működik a Nintendo Switch konzol.
  • Választhatsz a 32 vagy 64 GB memória közül. Ez attól függ, hogy hány játékot szeretnél egyszerre telepíteni.
  • Az akkumulátor 4,5 és 9 óra közötti játékidőt biztosít. Vannak 3 570 vagy 4 310 mAh-s változatok.

A Nintendo Switch konzol érdekes funkciókat kínál

A Nintendo Switch konzol elsősorban a tulajdonságai és érdekes funkciói miatt különbözik a többitől. A Nintendo Switch konzol használható TV-hez csatlakoztatott, stabil konzolként, vagy kézi konzolként az út közbeni játékhoz. A Joy-Con kontrollerek innovatív kontrollerek, amelyek egyetlen kontrollerként vagy két különálló kontrollerként működhetnek a többjátékos élményekhez. A helyi többjátékos játék mellett a Nintendo Switch konzol támogatja az online többjátékos módot is.

i

A Nintendo Switch konzol exkluzív játékok széles választékával büszkélkedhet, köztük olyan népszerű franchise-okkal, mint a "The Legend of Zelda", a "Super Mario" és az "Animal Crossing". Szinte mindenki számára van választék, aki szereti az ilyen típusú játékokat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
18 termék

Nintendo Switch konzolok

A Nintendo Switch konzolok kategóriában összesen 18 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nintendo Switch konzolok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nintendo Switch konzolok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nintendo Switch konzolok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nintendo Switch konzolok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ