AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml

Termékkatalógus
NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml
3,7 3 értékelés
Borotvahab - érzékeny bőrre
1 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HOL715 Termékszám:  42361138 Gyártó honlapja:
NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml 1 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml

A NIVEA Men Sensitive borotvahab egy kozmetikai termék, amelyet úgy terveztek, hogy a férfiak számára könnyebbé és kíméletesebbé tegye a borotválkozást. A borotválkozást a legtöbb férfi nem túl kellemes feladatnak tartja, amelyet minden nap el kell végezni. Minőségi kozmetikumokkal a borotválkozás kellemes dolog lesz! A férfiak bőre irritációtól és érzékenységtől szenved, amikor borotválkoznak, tegyék azt bármilyen  gyengéden. A gyengéd hab tökéletesen kíméletes a bőrhöz borotválkozás közben. A NIVEA Men Sensitive borotvahab kétszer annyi nyugtató hatású természetes kivonatot tartalmaz, és etilalkohol-mentes. A bőrre felvitt gyengéd hab nem éget és nem okoz bőrpírt. A bevált kamilla és E-vitamin formula mellett hamamelis kivonatot is tartalmaz. A hamamelis - virginiai gyapjú, amely enyhíti az égő és viszkető érzést, segít a sebek lefedésében és gyógyulásában, valamint gyulladáscsökkentő hatású. Kényeztesd magad minőségi kozmetikumokkal, amelyek tökéletesen védik a bőrödet! A NIVEA Men Sensitive borotvahab kompakt kiszerelése okán utazáshoz is alkalmas.

A NIVEA Men Shaving foam borotvakrém főbb jellemzői

  • A NIVEA Men Sensitive Shaving foam  kompakt csomagolásában alkalmas utazáshoz
  • Hab a gyengéd és könnyű borotválkozáshoz
  • A NIVEA Men Sensitive Shaving foam etilalkohol-mentes
  • A borotvahab nem okoz bőrpírt
  • A kamilla ápolja és nyugtatja a bőrt
  • Az E-vitamin védi és táplálja a bőrt
  • A hamamelis kivonat csillapítja az égő és viszkető érzést, segíti a sebek záródását és gyógyulását, valamint gyulladáscsökkentő hatású

Használat:
Borotválkozás előtt vidd fel a bőrre, és borotváld le a borotva gyengéd mozdulataival. Alaposan öblítsd le a maradék habot.

Összetétel

AQUA, ISOBUTÁN, TRIETHANOLAMINE, LAURETH-23, PALMITINSAV, STEARIC ACID, GLICERIN, CHAMOMILLA RECUTITA VIRÁGKIVONAT, HAMAMELIS VIRGINIANA KÉREG/LEVÉL KIVONAT, MALTODEXTRIN, TOCOPHERYL ACETATE, KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, KÓKUSZ-KAPRILÁT/KAPARÁT, HIDROXIPROPIL-METILCELLULÓZ, PEG-7M, MIRISZTIXSAV, ARACHIDSAV, OLEIC AICD, KÁLIUM-HIDROXID, BUTÁN, PROPÁN, SILICA, BHT, METHYLPARABEN, PIROKTON-OLAMIN, PARFUM

Paraméterek

Összehasonlít
Terméktípus
Hab Kész!
Bőrtípus
Érzékeny Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Hab Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Men Sensitive Shaving foam 50 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ