Slevy s AP+ Slevy s AP+

Nomad Roadtrip

Termékkatalógus
Nomad Roadtrip
5 3 értékelés
Autós töltő mobil telefonok és a tabletta egy belső kapacitása 3000mAh, USB 1-C és 1-USB kimenet, 5V / 2.4a, a töltés az autóban és azon kívül, köszönhetően a beépített akkumulátor
Kód:  NOMAD3 Termékszám:  roadtrip-001

Nomad Roadtrip

Nomad Roadtrip egy innovatív, sokoldalú töltő mobil telefonok és a tabletta az autóban, így ha egy hosszabb útra, például Európában, a mobilkészülék folyamatosan ellátni energiával, mint egy 12 V-os konnektorba autók, és akkumulátoros egy belső kapacitása 3000 mAh. Ez az, amikor kiszáll az autóból, és elindult az utazás bárhol.

legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény eszközök 12V kimeneti és akkumulátoros autó
  • Kapacitás 3000 mAh
  • Két USB kimenet - C típusú USB-USB-A
  • A kompakt kialakítás ház
  • Automatikusan hozzárendeli prioritás tölteni az eszközök
  • Súlya mindössze 220 g

végtelen lehetőségek

Ezen túlmenően, a töltő tölti az eszközt 12 V-os aljzatból az autóban, akkor is a show után vár beépített akkumulátor kapacitása 3000 mAh, így az energia mindig, amikor szükség van rájuk. Ez hasznos lehet például, ha tábort a táborban, és nem fog azonnal folytathatják útjukat. Érdekes, hogy közben az autóút Roadtrip elsőbbségi újratölti a készüléket, majd maga.

A legújabb technológia

Nomad Roadtrip tisztán modern berendezések, így amellett, hogy a hatalom a hagyományos mobiltelefon gondol a legújabb technológiai kütyük. Kívül klasszikus típusú USB-porttal, így könnyen tölteni USB eszközök C típusú, így a töltés egy új iPhone, vagy a különböző tabletták lesz könnyű. Ez lehetővé teszi, hogy a töltő kész a teljes munkaidőben modern technológiai fejlődés, hogy jöjjön.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nomad Roadtrip
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Roadtrip. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nomad Roadtrip.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ