Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road

Termékkatalógus
Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road
Kerékpáros szemüveg - sportoláshoz, nagyobb látószögű lencsével, speciális O matter anyagból készült könnyű keret, gumis oldalszár Unobtainiumból
Kód:  SPTkn0614 Termékszám:  888392261755 Gyártó honlapja:
Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road Megszűnt

Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road

Az Oakley Radar EV XS Pitch szemüveg innovatív utódja a korábbi Radar modellnek, amely már szinte legendává vált az Oakley márka szemüvegei között. Ennél a modellnél is alkalmazták a fejlesztési tapasztalatokat és a sportolóktól szerzett ismereteket. Ez vezetett a lencse függőleges nagyobbításához, ami nem csak azt eredményezte, hogy jobban védi a szemet, hanem a jobb szellőzést is és a jobb látást a lencsén keresztül, például agresszív biciklizés vagy futás közben. Az XS jelöléssel ellátott modell alkalmas kisebb arcokra, azaz kiváló választás a junior és a nők számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • Prizm Road lencse
  • 100% UV sugarak elleni védelem
  • Nagyobb látómező
  • Könnyű keret O Matter anyagból
  • Gumis oldalszár Unobtainiumból
  • Prizm technológia

Kiváló minőségű anyagokból

A keretet és az orrnyereg gyártása során a befecskendezett könnyű O Matter anyagot használták, amely garantálja a magas ellenállást és a rugalmasságot. Az O Matter anyag ellenáll a napfénynek és sosem változtatja meg a színét. Az oldalszár végei Unobtainium anyagból készültek.

 

Oakley PRIZM

A Prizm Road lencsékkel ellátott Radar EV XS Pitch napszemüveg a látását a sportviszonyokhoz, és az éppen aktuális környezeti körülményekhez igazítja. Ez az egyedülálló technológia növeli a kontrasztot és fokozza a színeket - így tökéletes és részletes képet kap minden helyzetben. A napszemüveg által biztosított jobb látásélességnek köszönhetően gyorsabban reagálhat, csökkentett látási viszonyoknál is könnyen érzékelheti a színeket, és a távolban mozgó objektumokat is. Mindez minden eddiginél nagyobb kényelmet és végső soron sokkalta nagyobb biztonságot eredményez. Ezt a technológiát az összes sporttevékenység közben értékelni fogja.

  • Optimalizálja a látásélességet a jobb és tisztább látás és a gyorsabb reagálás érdekében
  • Javítja a színfelismerést
  • Jobb látást és kedvezőbb látóteret biztosít, így a távolban mozgó objektumok is jobban érzékelhetők
  • Javítja az optikai teljesítményt és biztonságot

 

 

De hogyan is működik ez a technológia? Speciálisan kifejlesztett komponenseiknek köszönhetően, ezek a napszemüvegek olyan úgynevezett "optikai zajokat" szűrnek ki a fényből, amelyek megzavarják szín megkülönböztető képességünket. Egyszerűbben megfogalmazva, ez a technológia egy rendkívül precíziós színhangolóként fogható fel, amelyet kifejezetten a sport vagy más tevékenységek környezeti viszonyaihoz terveztek.

 

 

PRIZM Road

Ezeket a lencséket kifejezetten kerékpárosok számára tervezték. Bizonyára Ön is jól ismeri - por, lyukak és az aszfalton található foltok és egyéb akadályok rákényszerítik a kerékpárosokat arra, hogy  folyamatosan villámgyors döntéseket hozzanak. Ezeknek a lencséknek köszönhetően a döntései gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek.

  • Fényben és árnyékban is javítja a látást
  • A fehér és a sárga színek élénkebbek, a közlekedési lámpák fényei ragyogóbbak
  • Az égbolt és a növények színei kiegyensúlyozottak a kényelmesebb kerékpározás érdekében

 

 

 

Paraméterek

Keret színe
Fehér Kész!
Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!
Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!
Keret tulajdonságai
Rugalmasság Kész!
Különleges tulajdonságok
Flexibilis keretek Kész!

Szín

Keret színe
Fehér Kész!

Üveg tulajdonságai

Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!

Üveg

Üveg tulajdonságai
Polarizációs Kész!

Keret

Keret tulajdonságai
Rugalmasság Kész!

Különleges képességek

Különleges tulajdonságok
Flexibilis keretek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Radar EV Pitch Pol White w/ Prizm Road. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oakley Radar EV Pitch Pol White w / Prizm Road. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pitch Pol EV Weiß m / Prizm Straße. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pitch Pol EV Weiß m / Prizm Straße.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ