AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Olympia A 350 Combo

Termékkatalógus
Olympia A 350 Combo
4,8 4 értékelés
Laminálógép - A3 formátumhoz, maximum 0,5 mm vastagságú dokumentumokhoz alkalmas, dokumentumok, iratok, névjegykártyák és fényképek laminálásához, rés szélessége 330 mm, max. 2×125 mikron vastagságú fóliához, felmelegedési ideje 3 perc, vágó és elakadásgátló rendszer, 250 mm/perc laminálási sebesség, mérete 8 × 43,8 × 15,8 cm (hosszúság × szélesség × mélység), tömege 1800 g
23 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OLM059a Termékszám:  3130
Olympia A 350 Combo 23 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Olympia A 350 Combo

Az Olympia A 350 Combo praktikus segédeszköz lesz otthon és kisebb irodákban. A kompakt kombinált készülék ugyanis 5 fontos funkciót kínál: laminálás, egyenes papírvágás, papír perforálása, hullámos papírvágás és a papír sarkainak lekerekítése. Így az Olympia A 350 Combo a laminálógép és a vágógép praktikus kombinációja. A fekete kialakítású eszköz tökéletesen alkalmas A3-as és kisebb méretű lapok laminálására. Az Olympia A 350 Comboval megbízhatóan megvédheted a fényképeidet, ID kártyáidat, névjegykártyáit és más termékeket. A laminálógép nagyon gyors, a feldolgozási sebessége 250 mm/perc, és számos praktikus funkcióval is rendelkezik, mint például a hideg és meleg laminálási technológia, a sarkok lekerekítése és a 330 mm-es munkaszélesség. A vágógép kapacitása 3 lap papír, és 3 állítható vágási típussal is rendelkezik. A lamináló fóliák vastagsága 80-125 mikron lehet, a gép felmelegedési ideje 3-5 perc. A csomag egy 15 lamináló fóliából álló készletet is tartalmaz.

Az Olympia A 350 Combo laminálógép legfontosabb jellemzői

  • A készülék 5 funkciót lát el: laminálás, egyenes papírvágás, papír perforálása, hullámos papírvágás és a papír sarkainak lekerekítése
  • Az Olympia A 350 Combo egyesíti magában a lamináló- és vágógépet
  • Alkalmas otthoni használatra és kisebb irodákba
  • Laminálás A3 és kisebb méretben
  • Fényképeid, ID kártyáid, névjegykártyáid és egyéb tárgyak védelmére
  • Munkaszélessége 330 mm
  • A vágógép kapacitása akár 3 papírlap
  • 3 állítható vágási típus: egyenes vágás, hullámos vágás és perforációs vágás
  • Feldolgozási sebessége 250 mm/perc
  • A készülék 3-5 perc alatt melegszik fel
  • Az Olympia A 350 Combo 80-125 mikron vastagságú lamináló fóliákat képes befogadni
  • A csomag 15 darab lamináló fóliát tartalmaz

A3-as vagy kisebb dokumentumok laminálása

Az Olympia A 350 kombinált laminálógép gyorsan készen áll a laminálásra, mivel a felmelegedése körülbelül 3-5 percet vesz igénybe. A gép A3-as vagy annál kisebb méretű (bemeneti szélesség 330 mm) dokumentumok laminálására alkalmas 80-125 mikron vastagságú fóliával és 250 mm/perc sebességgel. Az Olympia A 350 Combo körülbelül 1 perc és 12 másodperc alatt képes laminálni egy darab papírlapot. A gép használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztasd a laminálógépet a konnektorba, kapcsold be a jobb oldali kapcsolóval, és már csak meg kell várnod, hogy az Olympia A 350 a zöld READY lámpa kigyulladásával figyelmeztet a felmelegedés végére. Ezután csak helyezd be a lamináló fóliát a dokumentummal együtt a bemeneti nyílásba. Az Olympia A 350 automatikusan behúzza, és a másik oldalon egy laminált dokumentum jön ki.

Az Olympia A 350 Combo érdekes funkciókat kínál

Az Olympia A 350 Combo készülékkel hideg laminálást is végezhetsz, amelyet a berendezés jobb oldalán található kapcsolóval aktiválhatsz (COLD állásba állítva). A zökkenőmentes és biztonságos működés érdekében az Olympia laminálógép túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. A maximális hőmérséklet túllépése esetén a készülék automatikusan kikapcsol. A minőségi fűtőrendszer használatának köszönhetően a laminálás során nem keletkeznek buborékok. Előfordulhat, hogy a fólia véletlenül elakad (ha ferdén helyezik be, vagy ha gyűrött fóliát helyeznek be), ekkor használd a Jam release funkciót. Ezzel kilazíthatod a felgyülemlett fóliát, és egyszerűen kihúzhatod a gépből. Az 1,4 méteres tápkábel biztosítja a laminálógép egyszerű használatát, így nem kell hosszabbító kábeleket használnod. Az Olympia A 350 Combo csomagja 15 lamináló fóliát is tartalmaz (3× A4, 4× A5, 4× A6, 4× 95 × 60 mm-es névjegykártya). Így kicsomagolás után azonnal kipróbálhatod a laminálógépet.

Az Olympia A 350 Combo beépített vágógéppel rendelkezik

Az Olympia A 350 Combo laminálógép multifunkciós vágófejet tartalmaz, amely lehetővé teszi 3-féle vágási mód használatát:

  • klasszikus egyenes vágás
  • hullámos vágás (dekoratív hatás elérése érdekében)
  • perforáció (ideális a letéphető résszel rendelkező papírlapok készítéséhez)

A vágógép segítségével akár 3 darab, 80 g/m2 tömegű szabványos lapot vághatsz egyszerre. A vágás típusának megváltoztatásához egyszerűen oldd fel a reteszt, fordítsd a választót a kívánt pozícióba, majd zárd vissza a reteszt. Ezután helyezd a papírt az Olympia A 350 Combo laminálógép leszorító szegélye alá, és kezdheted a vágást. Az átlátszó szegély megbízhatóan tartja az éppen vágott papírt. Egy centiméteres (1 mm-es felbontás) és hüvelykes (1/10" felbontás) skálával rendelkező vonalzó is található rajta. A vonalzó teljes hatótávolsága 0-32 cm vagy 0-12,5 hüvelyk. Az Olympia A 350 Combo laminálógép 320 × 85 mm-es vágási felülete a pontosabb vágás érdekében több vezetőt is tartalmaz

  • vonalzó - a vágásra merőlegesen, a vágási felület mindkét oldalán, centiméteres (felbontás: 1 mm, tartomány: 0 - 8,5 cm) és hüvelykes (felbontás: 1/10", tartomány: 0 - 3,3") skálával.
  • szögmérő - 15°-os skálával
  • rács - 1×1 cm-es négyzetek a vágási felületen

Sarokkerekítő az Olympia laminálógép tálcájában

Zavarnak a papírok éles sarkai és az alkalmi "szamárfülek"? Az Olympia A 350 Combo laminálógép egy speciális rekesszel rendelkezik, amely sarokkerekítővel van ellátva, amely úgy van elhelyezve, hogy nem eshet ki. Használata olyan egyszerű, mint amilyenre nem számítottál - csak helyezd be a papír sarkát és nyomd össze. A papír szépen lekerekített sarkot kap, a felesleges levágott maradék pedig a sarokkerekítő alján lévő tálcába esik. Miután befejezted a sarkok lekerekítését, egyszerűen elteheted az Olympia A 350 Combo laminálógép rekeszébe.

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,5 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,5 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!
Felmelegedési idő
3 perc Kész!
Hengerek száma
2 Kész!
Laminálás sebessége
250 mm/perc Kész!
Laminálás módja
Meleg, Hideg Kész!
Csomag része
Sarokkerekítő, Lamináló fóliák Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
43,8 cm Kész!
Magasság
8 cm Kész!
Mélység
15,8 cm Kész!
Tömeg
1 800 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympia A 350 Combo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA A 350 Combo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympia A 350 Combo.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ