AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ONYX BOOX MAX LUMI

Termékkatalógus
ONYX BOOX MAX LUMI
5 2 értékelés
Ebook olvasó - E-ink tablet 2 GHz-es, négymagos CPU-val, 4 GB RAM, 13,3"-es érintőkijelző háttérvilágítással, 1650×2200, WiFi, Bluetooth, 64 GB tárhely, 4300 mAh-s Li-ion akku, USB-C, HDMI, Android 10.0, stylus
Kód:  ON007 Termékszám:  EBKBX1152  

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ONYX BOOX MAX LUMI

Az első 13,3"-os E-ink tablet Android 10 operációs rendszerrel

A nagy teljesítményű ONYX BOOX Max Lumi E-ink tablet 13,3 hüvelykes háttérvilágítású képernyővel intelligens és gazdaságos megoldást kínál az elektronikus könyvek és dokumentumok kényelmes olvasásához, jegyzetek írásához vagy kreatív rajzoláshoz. A modern E-ink technológiával ellátott érintőképernyő kiváló olvashatóságot biztosít közvetlen napfényben, nagy látószöget kínál és rendkívül kíméli a szemet is. A készülékhez Android 10 operációs rendszer tartozik, amely hozzáférést biztosít a népszerű alkalmazások széles köréhez.

Az ONYX BOOX Max Lumi 13,3" tablet legfőbb jellemzői

  • 13,3 hüvelykes háttérvilágítású kijelző 2200 × 1650 px felbontással
  • A rugalmas E-ink technológia kíméli látásod
  • Az ONYX BOOX Max Lumi e-könyv olvasóként is használható
  • Bluetooth 5.0 és  vezeték nélküli Wi-Fi
  • Egy 8 magos processzor és 4 GB RAM biztosítja a gyors teljesítményt
  • Android 10 operációs rendszer
  • Integrált tárhely 64 GB kapacitással
  • Stylus 4096 érzékenységi szinttel
  • Az ONYX BOOX Max Lumi kettős hangszóróval és integrált mikrofonnal rendelkezik
  • Újratölthető akkumulátor 4300 mAh kapacitással
  • USB-C interfész (OTG támogatás)
  • Az ONYX BOOX Max Lumi e-ink tablet feljegyzések készítéséhez vagy írásához is használható

Nagy teljesítmény és alacsony energiafogyasztás


Az ONYX BOOX Max Lumi e-ink tablet az erőteljes 8 magos processzornak és 4 GB LPDDR4X rendszermemóriának köszönhetően biztosítja az Android 10 operációs rendszer zökkenőmentes használatát, az alkalmazások gyors futtatását és a nagy dokumentumok gyorsabb feldolgozását. 64 GB belső tárhely áll rendelkezésre az ONYX BOOX Max Lumi E-ink tabletben a fájlok tárolásához és az alkalmazások telepítéséhez. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli interfész megbízható adatátvitelt biztosít nagy sebesség és alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

Az ONYX BOOX Max Lumi E-ink tablet hosszú üzemidőt biztosít

Az állítható elülső megvilágításnak köszönhetően a tartalom még a szoba gyenge fényében is világosan megjelenik az ONYX BOOX Max Lumi E-ink tablet 13,3 hüvelykes kijelzőjén. A készülék 4300 mAh kapacitású újratölthető Li-ion akkumulátorral működik, amely akár 6 hét készenléti időt biztosít. A QC4.0 gyorstöltés technológia az akkumulátor 2/3-os teljesítményét biztosítja csupán kétóraalatt.

Android 10 operációs rendszer

Az intelligens Android 10 operációs rendszer lehetővé teszi, hogy praktikus alkalmazásokat telepíts szövegek írására, elektronikus könyvek olvasására, a közösségi hálózatokon történő kommunikációra, hírek nézésére, weboldalak böngészésére stb. az ONYX BOOX tableten. Ezenkívül két alkalmazást is futtathatsz egy kijelzőn, ezzel növelve a hatékonyságot.

ONYX BOOX Max Lumi kényelmes olvasást és jegyzetek beillesztését teszi lehetővé

Az ONYX BOOX Max Lumi E-ink tablet segítségével kényelmesen olvashatsz dokumentumokat és jegyzetelhetsz is. A 13,3 hüvelykes képernyőn görgetés nélkül megtekintheted az A4-es fájlokat. A készülék több mint 20 leggyakrabban használt dokumentum formátumot támogat, beleértve a PDF, DOCX, RTF, DJVU, EPUB, MOBI, PDB formátumokat, és még sok mást.

Osztott képernyő a hatékonyabb munkavégzés érdekében

A praktikus képernyőfelosztás funkciónak köszönhetően a Max Lumi intelligens E-ink tabletet robusztus eszközzé alakíthatod, amely több helyet biztosít a különböző típusú feladatok megoldására. A tablet ideális fordítások létrehozásához, e-könyvek gyorsabb olvasásához vagy jegyzetek készítéséhez és lektorálásához.

Elektronikus jegyzettömb

A Jegyzettömb alkalmazás számos hatékony funkciót kínál a tartalom jobb elrendezéséhez. Előre definiált sablonok, vágóeszközök, képbeillesztés, radír és haladó elrendezési funkciók állnak rendelkezésedre. Ezután könnyen szinkronizálhatod az ONYX BOOX Max Lumi készüléken létrehozott jegyzeteket más eszközökkel.

Készíts lenyűgöző műveket a nagy képernyőn az ONYX BOOX Max Lumi E-ink tablet segítségével

Az érintőképernyőnek és az érzékeny ceruzának köszönhetően a BOOX Max Lumi E-ink tabletet rajzoláshoz is használhatod. Rrétegek és különböző típusú ecsetek állnak rendelkezésedre, amelyek kreatív ötleteidet részletgazdag  remekművekké alakítják. Csak vedd kezedbe az érintőceruzát, és pillanatok alatt alakítsd ötleted digitális formába.

ONYX BOOX Max Lumi 13,3" e-ink tablet

Vezeték nélküli tartalom streaming

Élő tartalmat streamelhetsz ONYX BOOX Max Lumi E-ink tabletedről a Windows 10 számítógép nagy képernyőjén, vezeték nélküli csatlakozással. A vonások valós időben szinkronizálódnak a képernyőn, miközben jegyzetelsz.

ONYX BOOX Max Lumi 13,3" e-ink tablet

A BOOX Max Lumi második monitorként is használható

A Max Lumi e-ink tabletet HDMI-kábelen keresztül asztali számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztathatod, és kényelmesen olvashatod el a dokumentumokat vagy weboldalakat a kijelzőn a klasszikus monitorok kék fénye által okozott szemfáradtság nélkül.



Paraméterek

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
13,3" (33,78 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2200 × 1650 Kész!
Támogatott formátumok
PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, TXT, RTF, PDB, PNG, BMP, TIFF, JPG Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
E Ink Kész!
Kijelző mérete
13,3" (33,78 cm) Kész!
Kijelző világítás
Igen Kész!
Felbontás - pixel
QHD 2200 × 1650 Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott formátumok
PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, TXT, RTF, PDB, PNG, BMP, TIFF, JPG Kész!

Funkciók

Funkciók
Zenelejátszás, Szótár, Videólejátszás Kész!
Felszerelés
Érintőképernyő, Hangszóró Kész!
Akkumulátor kapacitás
4 300 mAh Kész!

Memória

Belső memória
64 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!

Kommunikáció és portok

Vezeték nélküli
WiFi, Bluetooth Kész!
Csatlakozók
USB-C, Micro HDMI Kész!

Konstrukció

Szín
Fekete Kész!
Szélesség
228 mm (22,8 cm) Kész!
Magasság
310 mm (31 cm) Kész!
Mélység
7,9 mm (0,79 cm) Kész!
Tömeg
570 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ONYX BOOX MAX LUMI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ONYX BOOX MAX LUMI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ONYX BOOX MAX LUMI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ONYX BOOX MAX LUMI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ONYX BOOX MAX LUMI.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ