Shop roku Akvizice ApF HU

Optoma DE-9106EGA

Termékkatalógus
Optoma DE-9106EGA
Vetítővászon - 106" képátló, 16:9 képarány, elektromos vászon
Kód:  WY006d Termékszám:  DE-9106EGA Gyártó honlapja:

Optoma DE-9106EGA

Van otthon vagy munkahelyén egy minőségi projektora, de még nem döntötte el, hogy milyen vetítővásznat vásoroljon hozzá, úgy hogy biztos ne lőjön mellé? Mi szeretnénk megoldani az Ön gondját. Az Optoma egy hatékony megoldást talált arra, hogy még élvezetsebbé és jobb minőségűvé tegye a falra való vetítést. Az elektromos vetítővászon paraméterei megfelelnek akár a legnagyobb igénybevételű alkalmazások számára is.

Főbb jellemzői

  • Matt fehér vászon
  • Helytakarékos felszerelés
  • Elektromos letöltések
  • Csendes tubuláris motor
  • Távvezérlő

Távvezérlés

Az EGA vetítővászon sorozat vásznai nagy hangsúlyt fektetnek az elegáns kialakítás és a funkcionalitás kombinációjára. Az egyszerű telepítés és a könnyű kezelhetőség a távvezérlővel teszi ezt a terméket olyan népszerűvé a vetítővásznak között lakossági alternatívák tekintetében. A vászon egy alumínium vázzal van felszerelve a jobb illeszkedés és a vetítés közbeni torzulás megszüntetésének érdekében. A kényelmes használathoz nagyban hozzájárul az infravörös távvezérlő, amely segítségével egyszerűen letekerheti a vetítővásznat vetítés előtt. A legördüléskor tapasztalt csendről a minőségi tubuláris motor gondoskodik, hogy biztosan ne zavarja Önt meg semmi.

További információk:

Látható felület: 2340 x 1320 mm
Képátló: 106 "
Tömeg: 14,2 kg
Méretek: 1590 × 108 × 113 mm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Optoma DE-9106EGA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma DE-9106EGA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Optoma DE-9106EGA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ