Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Panasonic ER-GC71

Termékkatalógus
Panasonic ER-GC71
Trimmelő - hajhoz és szakállhoz, mosható, hosszúságmérés 1-20 mm között 39 lépésben, 2 adapter, legkisebb vágáshossz 0,5 mm, vezetékes / vezeték nélküli működés, gyorsbeállító tárcsa a megfelelő hosszúsághoz, LED-kijelző, utazótáska
Kód:  PANZV011 Termékszám:  ER-GC71-S503 Gyártó honlapja:

Panasonic ER-GC71

Pontos haj és haj finomítás

A Panasonic ER-GC71 trimmerrel a szőrzetet vagy a szakállát néhány perc alatt beállíthatja a kívánt hosszúságúra. A gép precíziós 45 ° -os rozsdamentes acél pengével rendelkezik, amely tökéletes eredményt biztosít. Az ívelt kialakítású ergonomikus markolat kényelmes kezelhetőséget és kényelmes fogást biztosít.


A Panasonic ER-GC71 trimmer főbb jellemzői

  • Megbízható és pontos vágó
  • Forgatható pengék fordított kúpos alaApproxan
  • Működés akkumulátorról és hálózati kábelről
  • Az akkumulátor élettartama akár 40 perc
  • Vízálló kivitel
  • Töltés LED
  • Hosszabbítás nélkül, vágási hossz 0,5 mm
  • Két fésűs melléklet
  • Utazási eset


Javított pengék

A fordított kúpos alakú szélek mozgása határozottan megragadja a haj vagy szakáll egy részét, hogy a gép szó szerint kiszivárgassa a hajat is. A 45 ° -os rozsdamentes acél vágóéle éles élekkel rendelkezik, amelyek simán eltávolítják nemcsak a vastagabb szőrszálakat, hanem a szűk hajat is.


Pontos összehangolás

A pontos vágóelem lehetővé teszi a szakáll pontos összehangolását, hogy egyenes vonalakat hozzon létre a nyakon, hajszálon, nyakon vagy állkapocson. A tökéletes eredmény a rögzített és mozgatható pengék közötti keskeny résnek köszönhető, amelyek biztosítják, hogy minden szakáll egyenletesen vágódjanak le.


A hossza beállítása 38 lépésben

Két fésűs csatlakozással tökéletesen vághatja a szakállakat és a hajat. A kerekekercset a kívánt értékre forgassa a 38 mm-es lépcsőben 1,0 mm és 20 mm között, és tökéletes fodrászatot vagy szakállt vágjon egy pillanat alatt. A rögzítés nélkül 0,5 mm magasságban borotválkozhat.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic ER-GC71
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GC71. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic ER-GC71. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Haartrimmer Panasonic ER-GC71. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Haartrimmer Panasonic ER-GC71.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ