Akvizice ApF HU Shop roku

Petkit Fresh Element Mini, fehér

Termékkatalógus
Petkit Fresh Element Mini, fehér
3,0 1 értékelés
Automata etető - a Petkit Fresh Element Mini automatikus eledel adagoló luxus dizájnnal és szabadalmaztatott, innovatív technológiával szolgál. Az adagoló új és továbbfejlesztett étel adagolási módszerrel érkezik, amely pontosabb és rugalmasabb étkezési tervet biztosít a házi kedvenced számára. Ha hiszed, ha nem, ez a termék pontosabb a Petkit Fresh Element eledel adagolónál. Mindez annyit jelent, hogy házi kedvenced időben jut eledelhez és annak mennyisége is pontos lesz. Az új, mini méretű készüléket bárhol elhelyezheted otthon és nem is foglal sok helyet.
Kód:  PETd1 Termékszám:  P42217 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Petkit Fresh Element Mini, fehér

A Petkit Fresh Element Mini automatikus takarmány-adagoló karcsú kialakítást és innovatív szabadalmaztatott technológiát kínál, hogy pontosabb és rugalmasabb táplálkozási tervet biztosíts kedvenced számára, aki mindig időben fog táplálkozni, és az optimális mennyiségű eledelt fog kapni. Ezenkívül biztosítja a helyes távolságot, és még a tartály adagolásának állapotáról is tájékoztat. Emellett távolról is vezérelheted az adagolót intelligens alkalmazás segítségével, valamint manuálisan is használhatod. Az adagoló belsejében egy 2,8 literes doboz található egy adagolódobozzal. A szilikonszűrő doboz megvédi a takarmányt a szennyeződéstől, a kiszáradástól és a nedvességtől. Így a Petkit a takarmány-adagoló teljesen megakadályozza a takarmány minőségének romlását.

A Petkit Fresh Element Mini fehér állateledel adagoló főbb jellemzői

  • Automata takarmányadagoló macskák számára
  • A táplálékot mindig időben és optimális mennyiségben készíti elő
  • Biztosítja a táplálás közötti megfelelő időtávolságot
  • Jelzi az adagolás állapotát a garatban
  • 2,8 literes doboz adagolótartállyal
  • A szilikonszűrő doboz megvédi a takarmányt a szennyeződéstől
  • A beépített szárító megakadályozza az ételek nedvesedését
  • Szilikon szegély szorosan körülzárja az etetési területet
  • Biztonsági érzékelő, amely megakadályozza, hogy a mancs becsapódjon az ajtóba
  • Petkit friss elem mini távirányítóval az alkalmazáson keresztül
  • Alkalmazás elérhető iOS-re és Android-ra
  • Automatikus adagolás és kézi vezérlés
  • Fehér szín

Adagoló a biztonságos használathoz

A garat és a külső ajtó kerülete körül egy szilikon burkolat van, amely szorosan körülveszi az adagoló területet. Az automatikus ajtó csak akkor nyílik meg, ha eléri az adagolási időt. Amint az adagoló a tálba kerül, az ajtót újra megbízhatóan becsukják. A biztonsági érzékelőnek köszönhetően az ajtó nem fogja megcsípni háziállat mancsát. Az érzékelő észleli, hogy van valami tárgy az ajtótérben , az ajtó azonnal leáll, és csak akkor nyílik ki, ha a hely szabad.

A Petkit Fresh Element Minii távolról, automatikusan vagy manuálisan is kezelhető

A Petkit Fresh Element Mini takarmány-adagoló távolról történő működtetéséhez töltsd le az alkalmazást az okos eszközödre. Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszerre, és például segít a megfelelő kalória kiválasztásban. Csak írd be kedvenced súlyára, aktivitására és fajtájára vonatkozó adatokat. Ezután egy speciális algoritmus kiszámítja a macska számára optimális módot. Az adagoló lehetővé teszi az automatikus adagolás beállítását, amelyre beállítja az adag méretét, számát és távolságát. Természetesen a kézi vezérlés is lehetséges. A Petkit Fresh Element Mini-nek köszönhetően háziállataid mindig időben és megfelelő mennyiségben kapják meg az ételeiket.

Térfogat:
2,8 l


Paraméterek

Rendeltetés
Kutyáknak Kész!
Űrtartalom
2 800 ml Kész!
Szín
Fehér Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kutyáknak Kész!

Méretek

Űrtartalom
2 800 ml Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petkit Fresh Element Mini, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petkit Fresh Element Mini bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petkit Fresh Element Mini biela.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ