30 dnů na vrácení Shop roku

Petwant PF-103

Termékkatalógus
Petwant PF-103
4,4 9 értékelés
Automata etető - állateledel-tartállyal, okostelefonról vezérelhető, etetési előzményekkel, kamerával, videó rögzítéssel és felvételi képességgel, a tartály kapacitása: 4.3 l
Kód:  PWT001b Termékszám:  P37331 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Petwant PF-103


A Petwant PF-103 egy okos állateledel-adagoló. Ideális kis- és közepes termetű macskáknak és kutyáknak. Az App Store-ban és a Goole Play áruházban elérhető mobilalkalmazásnak köszönhetően teljes mértékben szabályozhatod az adagolót és az állateledelt. Akkor is tökéletesen szemmel tarthatod négylábú kedvenced táplálkozását, ha nem vagy otthon. A belső tartályt és az alsó adagoló tálcát könnyű eltávolítani és karbantartani. Bizonyára értékelni fogod a zárat is, amely megakadályozza, hogy az állatok hozzáférjenek a belső tartályhoz A Petwant PF-103 vonzó kialakítású, az adagoló környezetbarát anyagokból készült. A hatékony ellenőrzéshez egy 120°-os látómezővel rendelkező webkamera is hozzájárul. 


A Petwant PF-103 állateledel-adagoló főbb jellemzői

  • Okostelefonról, alkalmazással vezérelhető
  • Etetési előzmények
  • Kamera
  • Videók rögzítése és felvétele
  • Tárolási kapacitás: 4.3 l

Paraméterek

Rendeltetés
Kutyáknak, Macskáknak Kész!
Űrtartalom
4 300 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Kutyáknak, Macskáknak Kész!

Méretek

Űrtartalom
4 300 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Petwant PF-103 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petwant PF-103. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Petwant PF-103. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Futterschüsseln Petwant PF-103 Haustiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Futterschüsseln Petwant PF-103 Haustiere.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ